zaidral Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 arcane said: FransızlarFransızların yanındaki öbür kadın Charlotte! charlotte'in gogusleri daha kucuk o_O 4 parmakli heykel: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 4 parmak hakkında ipucu * The statue may be in reference to a story "Headlong Hall" by Thomas Love Peacock, chapter 4 notes: "Here you see is the pedestal of a statue, with only half a leg and four toes remaining: there were many here once. When I was a boy, I used to sit every day on the shoulders of Hercules: what became of him I have never been able to ascertain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 4 parmaklı gözüktüğünde sayid ile birlikte: Jin ve Sun vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Söylentilere göre 5. sezon bitmeden o heykeli yeniden görecekmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 onu bende görmek isterim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Llama said: adamınbiri said: fransızların gemisi yoktu karaya oturmuş o kara oturan gemi teeee nezamanlarda kalma 1900 diyorlardı 1845 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Flameoffear said: Jin senin taaa Jin'in geri gelmesi çok saçma. Çoookkkkk Uyduruktan bir bağlama yaparlarsa çok feci küfretcem. Ada öldürmüyor olabilir denmişte, abi o kadar patlayıcıyı adaya koysalar ada bile kendini kurtaramaz yani. sdf Michael örneğini ele alacak olursak o kadarda şaşırtıcı olmuyor ama ben yinede daha yaratıcı bir açıklama bekliyorum. http://www.youtube.com/watch?v=WkTziZiz99Y http://www.youtube.com/watch?v=aNjKE57k4H8 http://www.youtube.com/watch?v=Rgn-taD01Nc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Quadrophenia said: burun olayı Adada fazla zaman geçirenler önce hasta oluyor, burunları kanıyor felan. Charlotte adada doğduğu için ilk ona oldu, Miles'ın da hatrı sayılır bir süre adada bulunduğunu öğrendik (belki o da doğmuştur adada) zira Juliet'in Miles'dan sonra burnu kanamaya başladı. Locke, Sawyer şeklinde devam edecek gibi ilerki bölümde bu olay. biraz daha ilerleyelim Miles büyük ihtimalle Marvin Candle'ın oğlu, 501 de gördüğümüz bebek. Charlotte da geçtiğimiz sezonlarda Bünyamin'e akıl veren salıncakta sallanan kız olabilir sanki. Dharma'yı katlet felan diyordu hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Yanliş mi hatirliyorum Ya ben mi yanliş hatirliyorum John sezon 4'te bi kızı vurmuştu bu Faradaylarin ekibindan. O kadin bi adamla konusurken bu 3'ü daha önce ada da bulundu gibi bişiler diyodu hatta kadin alay edercesini bi fizikçi bi ruh bilimci gibi bişiler zırvaliyodu yanliş mi hatirliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 şarlıt abi bu şarlıt faradayla filan sonradan gelmedi mi adaya gemiyle filan sonra helikopterle adaya indiler? Ne adada doğması öyle bişeyler demişsiniz??? Ben mi yanlış biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Penthesilea said: MeSh said: ne 1900'ü blackrock 'tan bahsetmio musunuz? köle falan vardı içinde 17. yy falan olsa gerek.abi 17. yuzyilda ABD yoktu be. Gerci ABD olmak zorunda degil tabi bole bi isin arkasinda da, demek istedigim kolelik 18. yuzyil sonu ve 19. yuzyilda falan yaygindi asil ABD'de. birisi 1845 yazmış, araştırmadım da benim aklımda öyle bir senaryo kalmış ki.. çok garip ya. bu black rock ispanyol gemisi ve 1600'lü yıllardan kalma gibi bişey hatırlıyorum ben ki sanırım hiç bi alakası yok. ala ala.. başka bişeyle çok pis karıştırıyorum kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 fenris said: ben bunu fark etmemiştim izlerken http://zip.4chan.org/tv/src/1233215115841.jpg Richard ise... http://img141.imageshack.us/img141/7200/richardhakanpk8.jpg Oda yaslanmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Ben daha yeni başladım bu mereti izlemeye de, ne kıl dizi bu arkadaş. Her bölüm sonu cliffhanger tadında, şunu izleyip yatarım diyorum, olmuyor, bitmiyor of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 MeSh said: Penthesilea said: MeSh said: ne 1900'ü blackrock 'tan bahsetmio musunuz? köle falan vardı içinde 17. yy falan olsa gerek.abi 17. yuzyilda ABD yoktu be. Gerci ABD olmak zorunda degil tabi bole bi isin arkasinda da, demek istedigim kolelik 18. yuzyil sonu ve 19. yuzyilda falan yaygindi asil ABD'de. birisi 1845 yazmış, araştırmadım da benim aklımda öyle bir senaryo kalmış ki.. çok garip ya. bu black rock ispanyol gemisi ve 1600'lü yıllardan kalma gibi bişey hatırlıyorum ben ki sanırım hiç bi alakası yok. ala ala.. başka bişeyle çok pis karıştırıyorum kesin. aslında bi bölümde widmore kaptanın günlüğünü alıyodu bi müzayededen orda işte şu tarihten kalma diyodu da kim uğraşıcak şimdi bölümü bulmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Spidee said: Ben daha yeni başladım bu mereti izlemeye de, ne kıl dizi bu arkadaş. Her bölüm sonu cliffhanger tadında, şunu izleyip yatarım diyorum, olmuyor, bitmiyor of. siz diyoruz başlamayın izlemeyin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 black rock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 kaçta gelicek şimdi bölüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 çoktan düşmesi gerekiyordu:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 daha yayinlanmadi yeni bolum yaw? persembe gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 evet bir gün karışıklığı olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 10 15 tane feyki var yalnız torrent sitelerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Garadia said: MeSh said: Penthesilea said: MeSh said: ne 1900'ü blackrock 'tan bahsetmio musunuz? köle falan vardı içinde 17. yy falan olsa gerek.abi 17. yuzyilda ABD yoktu be. Gerci ABD olmak zorunda degil tabi bole bi isin arkasinda da, demek istedigim kolelik 18. yuzyil sonu ve 19. yuzyilda falan yaygindi asil ABD'de. birisi 1845 yazmış, araştırmadım da benim aklımda öyle bir senaryo kalmış ki.. çok garip ya. bu black rock ispanyol gemisi ve 1600'lü yıllardan kalma gibi bişey hatırlıyorum ben ki sanırım hiç bi alakası yok. ala ala.. başka bişeyle çok pis karıştırıyorum kesin. aslında bi bölümde widmore kaptanın günlüğünü alıyodu bi müzayededen orda işte şu tarihten kalma diyodu da kim uğraşıcak şimdi bölümü bulmaya Bölüm The Constant Brotha Desmond, Charles Widmore ile konuşmak için müzayedenin yapıldığı yere gider arkada bekler o sırada açık artırmada günlük satışa sunulur burada 1845 yılında geminin kaybolduğu söylenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 gençler bu sabaha karşı gelmicek miydi bu anlamadım... bu sabaha karşı mı gelcek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 eztv ye baktım can sıkıntısından 1 ve 2 yi bidaha koymuşlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Carsamba geceleri yayinlaniyor iste? TR saati ile Persembe sabaha karsi 5 gibi nete duser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar