Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 level 80 e o kadar kısa sürede ulaşılabiliniyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 4-5 günde level 80 nedir hocam ya, öyle şey olursa bırakırım oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Salire said: taminen 23ünden sonra yeni serverlar açarlar. oyunda levelle ilgili sorununuz olmaz 4-5 günde level 80 olabilirsiniz geç girdim diye üzülmeyin (:. lmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pied Piper Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ben de senditten sipariş etmiştim ama 22sine kadar falan kargoya vermezlerse, cancel edicem. oyun piyasaya çıkmadan gönderdikleri oluyor. türkiyeden alacam d&rdan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ben ulaşabilirim çünkü yapacağim questleri filan sira ile biliyorum hepsini 2 kere yaptim betada . betada 2.5 günde level 80 olanlar vardi yavaşlatmişlardir şimdi biraz ama genede bilen adam için sorun olacağini sanmiyorum 1 ay dan fazla sürmez kanaatimca level 80 olmak ama conan zaten 80 de başliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 1 ay olur 2 hafta olur 10 gün olur (çok zor olmasına rağmen co op oynayıp guild desteğiyle pazar gününden önce lvl 80 çıkacak gibi) 4-5 gün olmaz lvl cap e büyük ihtimalle ilk sıralarda ulaşacak adamlar tanıyorum ki bunlar tortage dan 4 saatte çıkıyorlar hesapları 1-40 4 gündü 1-40 aralığından 100k xp indirdi funcom 3 günde geldiler buna karşılık oyundaki bütün bosslar bufflandı group questlerindeki pullardaki mob sayısı arttı vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 1 günde lvl 70 oluyorlar wowda bununda .oku çikar elbet önemli olan nokta siz ona takmayin oyun level 80 de başliyor siz etrafiniza baka baka geze konuşa oynayin eğlenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 hayir erken level 80 olunca ne oluyor ki sanki? tamamen gereksiz bi aktivite. wow ilk ciktiginda ilk 60 olanlarin yarisi oyunu en önce birakanlar olmustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Dela 32 su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 33 mus pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Dela oynuyormu ? Knight online 2 diyordu bu oyun için :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Elufulec said: hayir erken level 80 olunca ne oluyor ki sanki? tamamen gereksiz bi aktivite. wow ilk ciktiginda ilk 60 olanlarin yarisi oyunu en önce birakanlar olmustu. Katılıyorum, oyun yeni çıktı zaten o kadar uğraşmış adamlar yapmış 80 acelesi niye, geze geze göre göre sindire sindire yavaştan oynamak lazım benim felsefeme göre, 80 olunca oyun tabi ki yeniden başlıyor ama orda da bir süre sonra sıkılıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Masticore said: Dela oynuyormu ? Knight online 2 diyordu bu oyun için :D :D :D ben knight online da oynadim ki sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 onların amacı farklı betadan bilindik adamlar bütün guild bir kişi için uğraşıyor maksat forumlar ilk 80 bizden çıktı demk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 maviden ısmarladım cuma ellerine geçerse postalarlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 nası ya 10 günde 1 ayda 80 oluyolar :S ohoo işimiz var o zaman bu oyunla.. keşke L2deki gibi olsaymış.. orda 79dan 80 yapmak 1den 79 yapmaktan daha zordu.. o derece ivmeli artıyodu.. herneyse artık bol bol 80 görürüz etrafta hele bide pvp serverinda paso gang paso gang.. gerçi burda 80 olmanın pek o kadarda avantajı yok gerek pvp sisteminden olsun gerek guild için şehir geliştirmek sebebiyle malzeme toplamak için çeşit çeşit zonelarda pve kasmak olsun.. görücez bakalım neler olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 peki siege battledır işte guild şehiridir bilmemendir bunun için level 80 mi olmak gerek oyun level 80 de mi başlio yani hani nasıl wowda oyun en son levelda başlio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 insanlar pvp hevesini pvp serverında çıkartsın.. ben pve'de başlayıp güzel bir kasarım, alt char'ı da pvp serverına açarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 oleeeeyy betaya patch gelmişş bizide unutmamışlar:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mavishop'dan bekliyorum bende cuma ellerinde olsa en kötü pazartesi oyunda oluruz sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 zuha beta devam edio mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 evet beta hala devam edıyor. ufak bır modıfıye ıle hayatım kurtuldu dıyebılırım :D su 4-5 gunde classlara bakma fırsatı cok ıyı geldı acıkcası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mortis said: zuha beta devam edio mu napalım bizde oralarda takılıoz:(:(:( cb falan kalmadı artık test live oldu en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ewet dün itibariyle 2 adet 1 gb ram aldım ve notebooka taktım.. artık deli gibi oldu ve çatır çatır çalıştırıyor.. artık 2 kişiyiz oyunda :D ha geyret 2 gün kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar