Hagii Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 bilimteknk sitelerini gezerken bunlarla karşılaştım paylaşayım dedim . ufolar bana hayal ürünü gibi geldi de. zaman makinası nın şeklini bile çizmiş adamlar ama ortada neden zaman makinası yok http://www.zamandayolculuk.com/cetinbal/sayfa5.htm ufolar http://www.zamandayolculuk.com/cetinbal/zamanyoldikkatine2.htm zaman makinası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ya oraya yazmış helozonik tüpler bilmen ne frkansını üretir birde yalandan frekans yazmış oraya, bende yaptım , neodymium kaplı protactinium yükselteçlerinin yarattığı manyetik alan Rydenberg sabitinin iki katına ulaştığında( 3.289 842*10^15*2 Hz) zamnaın nanotüplerinde kayma ya sebep asdghadfh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 resmen kütahya porselen yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 byzasz said: ya oraya yazmış helozonik tüpler bilmen ne frkansını üretir birde yalandan frekans yazmış oraya, bende yaptım , neodymium kaplı protactinium yükselteçlerinin yarattığı manyetik alan Rydenberg sabitinin iki katına ulaştığında( 3.289 842*10^15*2 Hz) zamnaın nanotüplerinde kayma ya sebep asdghadfh :D Bu proje patlar, Helezonik ısı dalgalarını unutmuşsun dostum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Burax said: resmen kütahya porselen yazıyor nerede yazıyor ben göremedim. bariz fake geldi bana bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Hiçbir yazı/ resim izinsiz olarak kullanılamaz!! Telif hakları uyarınca bu bir suçtur..! Tüm hakları Çetin BAL' a aittir. Kaynak gösterilmek şartıyla siteden alıntı yapılabilir. The Time Machine Project © 2005 Cetin BAL - GSM:+90 05366063183 -Turkiye/Denizli >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ofolar gerçek değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 UFO tabiki gerçek. Gerçek olmayan ise tanımlayamadığınız uçan cismin uzaylılar olduğu olabilir ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Ahahahaaa sağdaki epic fake yalnız :D Adam modeli kameranın önüne koymuş arabanın üstüne gelcek şekilde. İnsanların pisa kulesine dayanmış gözükmesi gibi bişey ama becerememiş kameranın önünde olduğu ve arabadan çoook daha yakın mesafede olduğu çok belli. Yazılar da ayrı saçmalık zaten, uzaylılar da beklemişti Çetin Bal'a söylemek için teknolojilerini. adam çözmüş olayı da haberimiz yokmuş yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 neden hep yuvarlak bu ufolar? 50 senedir hiç mi yeni model üretmemişler? uzaylılık bu mu? medeniyet bu mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Üçgen de var puro şeklinde var, başka türlü de vardır tabii yerseniz :D Adamlar yıldızları dolaşıyor sen şeklini sorguluyosun ayıp :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 lan ayrodinamik işte ya. adamlar uzaylı olm. uzay görmüş herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ofo lar vardır mesela bizim bakkal hüseyin abi bir ofo dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 nileppezdel said: Ahahahaaa sağdaki epic fake yalnız :D O zamanlar photoshop yokmuş adam uğraşmıi paintte koymuş işte tencereyi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Qui said: UFO tabiki gerçek. Gerçek olmayan ise tanımlayamadığınız uçan cismin uzaylılar olduğu olabilir ancak. ben ofolar yok demiştim ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 yoo ufo demişin edit: sdf başlığı sen açtın zannettim tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 lol fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ardeth'e neler oluyor fail üstüne fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 "Benim birebir muhabbet etmişliğim var yau." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Hagii said: Burax said: resmen kütahya porselen yazıyor nerede yazıyor ben göremedim. bariz fake geldi bana bunlar az daha bak..sağdakinin kenarında =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 zaman makinesi mantığı çok basit aslında. dünya'nın dönme hızından daha hızlı gidebilen bir vasıta ile zamanı geri almak mümkün. aslında mümkün değil ama mümkün. mesela dünya'nın dönme süresi 24 saat. sen tam ters yönde 48 saatte 1 tam tur atarsan aslında o günü hiç yaşamamış gibi olabilirsin. ama yaşamışsındır. zaman kavramını mantıksız bir insan yaratmış bence. bu yüzden mantıklı bir açıklaması yok. dünya'nın bir tam turu bir gün sayılıyor ve 1 gün 24 saat sayılıyorsa attığım savı çürütebilecek bir insan çıkamaz karşıma! fakat öyle değil hepimiz biliyoruz ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Aferin, çok güzel düşünmüşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Ferrero said: zaman makinesi mantığı çok basit aslında. dünya'nın dönme hızından daha hızlı gidebilen bir vasıta ile zamanı geri almak mümkün. aslında mümkün değil ama mümkün. mesela dünya'nın dönme süresi 24 saat. sen tam ters yönde 48 saatte 1 tam tur atarsan aslında o günü hiç yaşamamış gibi olabilirsin. ama yaşamışsındır. zaman kavramını mantıksız bir insan yaratmış bence. bu yüzden mantıklı bir açıklaması yok. dünya'nın bir tam turu bir gün sayılıyor ve 1 gün 24 saat sayılıyorsa attığım savı çürütebilecek bir insan çıkamaz karşıma! fakat öyle değil hepimiz biliyoruz ama olsun. bence mantıklı değil söylediklerin. dünyanın kendi etrafında tam tur atmasına 24saat demiş amcalar, sen istersen tam ters yönde tur at bu dünyanın döndüğü gerçeğini değiştirmez ki :) hoş zamanı dünyanın dönmesiyle de açıklayamazsın bence, yani dünya dursa zaman da mı durdu dicen? zaman ve saat kavramları kanımca farklı kavramlardır. saati, zamanı ölçmek için kullanıoz misal: ___ bu 1cm uzunluktur. ______ o zaman bu 2cmdir gibim :) kıyaslama yapıon yani dünyanın tam tur dönüşünü baz alarak dion ki tam tur dönüş bi gün olsun, ona da 24saat diyelim fln gibi gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Ferrero şaka yapmış bence di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 haketen ha:D şunu derste söylesen muhtemelen hocan sana dalar.. gerçi söyleyeceğin derse d bağlı felsefe dersinde sölesen eğlenceli olabilir, arada zamanla saatin farklı şeyler olduğunu bilmeyen insanlar vars bide ooo şenlik olurr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar