jankis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 my dying bride - roads[hline]i feel i'm coming to an end
arcane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 orgy - blue monday metallica - whiskey in the jar , turn the page limp bizkit - show me what you've got KoRn - Lowrider alien ant farm - smooth criminal KoRn - Shoots and ladders[hline]I look right through see you naked but oblivious but you don't see me, you don't see me at all.The eyes of a fallen angel eyes of a tragedy...
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 Anthrax - Remember Tomorrow Opeth - Remember Tomorrow ve orjinali: Iron Maiden - Remember Tomorrow Cradle of Filth - SLeepless (Anathema Cover), bu şarkıdaki basslar ı başka yerde göremedim abi ben...[hline]I do dream of escaping...
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 Iced earth - Hallowed be thy name Cradle of filt - Halowed be thy name orjinali : iron maiden - Hallowed be thy name Super hepsi[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 Blind Guardian - Beyond the Realms of Death (Judas Priest) Blind Guardian - Don't Talk to Strangers (Dio) Dream Theater - Master of Puppets/Number of the Beast gayet iyi Stray Cats - Johnny B. Goode (Chuck Berry) Cradle of Filth - Sleepless (Anathema)
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 Bi de Iced Earth - Tribute to the Gods albumu wardirki gercekten cok iyi coverlar yapmislardir[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Lestat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 Benim su ana kadar en basarili buldugum coverlardan biri; Marilyn Manson - Sweet Dreams
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 aha dogru bide Blind Guardian - Mr. Sandman wardi oda harikadir hehe
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 cake - i will survive, perhaps perhaps perhaps[hline][b][i]-->Four String Magic<-- [b]Yapabilen yapar, yapamayan öğretir.
Demise Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 Cradle Of Filth - Hallowed Be Thy Name ..Maiden cover[hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği....
sylvanthas Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 tori amos - raining blood [slayer][hline] a.k.a necroCannibal ud49
Draven Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 tori amos - smells like teen spirit [nirvana, ehe:P ][hline]Existence is suffering, and the cause of suffering is desire.
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 Gregorian - Smells Like Teen Spirit heuhe[hline]On the first day, there was light. On the second day, there was WarCraft. On the third day the lights were off to better play WarCraft. And Blizzard saw that it was good...
axedice Mesaj tarihi: Ocak 6, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2003 Therion - Summer Night City abba şarkısıdır aslında bu baya güzel yapmışlar sözleri okuyunca kopuyosunuz :-)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2003 "megadeth - anarchy in uk" gerçeğinden iyidir bu :) bi de "london after midnight - sally's song" geliyo aklıma ama bu gerçeğinden iyi diil tabi.. *!hemen tematik bir çalışma yapıp imzasını iliştiriverir*[hline]
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 Limp Bizkit - Faith (George Michael'ın şarkısına süper cover :)) Moby - James Bond Theme Duman - Herşeyi Yak[hline]Ghost of The Navigator
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 Athena - Senden benden bizden (perhaps perhaps perhaps)[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevip de susuyorsan ayıp
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 Tabi Apocalyptica'yı da unutmamak ve saygıyla anmak lazım :)[hline]Ghost of The Navigator
Kendersever Mesaj tarihi: Ocak 10, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2003 yoh onu travis coverladi Hemen başliim H.I.M-Rebel Yell Ünlü-Estarabim D.Theater-In The Flesh Motörhead-God Save The Queen (way lemmy vay ne yırtınmısın beh!) Guns n'Roses-Knock..biri yazmisti bunu... Nirvana-The End (dinlemedim,sozlere baktım,doors the endi andiriyo-hatta kalıp aynı bazi kelimeler değisik) or Ve Ötesi-Fuuliş Kazanova(gastede bi sure once coverlicklari haberi cikti eger yaparlarsa şüfer olur gibime gelio)
jankis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2003 kendersever mvö-fuuliş kazanova cover ı yapılcak dediğinde birden heyecanlandım öle bişiy yapıp bizi gülmekten yerlere yatırırlar mı acep die ama fan bi arkıma sordum ne yazık ki haber bombaymış :(( ekim sonlarında çıkmış haber anladığım kadarıyla[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
EarS Mesaj tarihi: Ocak 11, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2003 Yok bu cover değildi galiba [Bu mesaj EarS tarafından 11 Ocak 2003 16:35 tarihinde değiştirilmiştir]
666 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 Children Of Bodom-the tropper gerçekten mükemmel
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 marilyn manson - sweet dreams pennywise - mrs. robinson pennywise - tainted love napalm death - nazi punks fuck off limp bizkit - faith[hline]all i want to do is live..
Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Guano Apes - Big In Japan dinlerken aklıma bu topic geldi.. Sevdiklerimi bir yazıyım dedim: Alien Ant Farm - Smooth Criminal Metallica - Whiskey In The Jar Blind Guardian - Surfing USA Athena - Senden benden bizden Mor Ve Ötesi - Güneye Giderken, Yaz Yaz Yaz Apocalyptica - Unforgiven, Nothing else matters Babacum Ve yandaşları - Sevdim Seni Bir Kere (sevdim seni kerata) ve Aldırma Gönül (Aldır artık gönül) Cenk Ve Erdem - Birinci Ben Haramiler - Fabrika Kızı Metallica - Imperial March[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var)
Öne çıkan mesajlar