Redo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 15000 lira taşıt kredisi çekip 2005 model full donanımlı getz almayı düşünüyorum. Araba bir tanıdığımızın. 70000 km de. Kazası vuruğu falan yok , garaj arabası. Ama daha önce hiç getz kullanmadım. Artıları eksileri neler pek bilemiyorum. Bekar olduğum için ufak olması sorun değil. Sadece kullanırken zevk vermesi, sorun çıkarmamsı yeterli. Taşıt kredisi çekeceğim için daha farklı bir marka aklıma gelmiyor 5 yaşını aşmamış , maximium limitimde 15000 lira. Bir fikir verirseniz sevinirim , teşekkürler
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ABS'li olanlardan almanı tavsiye ederim. İdare eder bir araba işte kötü değil ama çok iyide değil bir arkadaşımda vardı vurunca baya bir dağılıyor. Yinede memnun heralde ki yeni kasasını aldı geçenlerde. 5 Yıl garantisi var, o fiyata da alabileceğin en yeni araba olur muhtemelen.
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Clio symbol veya clio da olabilir o fiyata. Ya da Astra, ama 15k ya düzgün Astra bulmak zor. 2003 falan bile olsa anca belki.
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Getz icin birsey soyleyemiyorum acikcasi ama ilanlarada bakip arastirmissan karsina sIk sIk km yapmamis cazip chevrolet kalos ilanlari cikmistir. Sana soyleyebilecegim tek sey kalosdan uzak durmandir. O ilanlarin oyle dusuk km lerde olmasinin tek sebebi o aracin 2000cc lik bi ford motoruyla neredeyse ayni yakip, 18 vitesli bi dag bisikleti gibi gitmesidir. Diger parcalarina vesaire deginmiyorum dahi. Alternatif soracak olursan 207 lerin cikmasiyla baya bi ucuzlayan 206 lar dusunulebilir. 15-17 arasinda full olarak bulunabilen chevrolet lacetti sahipleriyle sIki bi pazarliga girilirsede istenilen kriterlere gore bi arac bulunabilir. Bunun disinda belki cok ciddi degil ama degerini dusurecek cinsten uzerine boya degmis araclardan fiesta, polo, corsa, c3 veya fabia turevi araclar bulabilirsin.
Redo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Tavsiyeler için teşekkürler. Fikrimi değiştirdim. Çok uygun fiyatlı bir Albea denk geldi, onu alıcam bir aksilik olmaz ise.
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 pejo nun yanına yaklaşma getz uygundur
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Polo çok yakıyor.Pegeuotlarda öyle hele otomatikse benzin dayanmıyor zevk alamıyorsun arabadan Bende Getz , C3 ve Seat İbiza arasında kaldım. Aynı arabaya mı baktık acaba 15bine 70binde bende bi araba gördüm ama km fazla geldi bana 2 yılda nereye yapmış o kadar yolu. 15bin ytl civarı alıcam bende bişeyler Getz pek bi manita arabası gibi gelio bana c3 te öyle ama C3 çok iyi
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Getz'in çok iyi dayanıklılığı var, ama aynı zamanda sürüş dengesi biraz abuk o araçta. C3'ü bilemicem, ama fransız:D hat tabi bu arada, albea vs. gibi fiatlarda sürüş dengesi diye bişey yok zaten :P 4 tekerleğin üstünde 1 metre yüksekte ve dönemeyen aletler onlar :P (Grande punto falan farklı olabilir tabi :))
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Fiat çok kötü en iyi arabası şu anda zaten Grande Punto gerisi fos
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 5 yaşını geçmesin demişin ama ben kendi fikrimi söliyim dedim. cok yakın arkadaşım bugun 12.250 ytl ye 97 model opel vectra 2.0 cd (full donanımlı) 120.000 km de ve oldukça temiz bi araba aldı.Hiçbir kazası değişeni vs.. hiç bişeyi yok ve hyundai getz inde üst sınıfı bir araç yani en fazla 1.000 ytl lik bir masrafı olabilir belki o da en fazla. Sonucta bu sınıfta aldıgın bir arac ne kadar full donanımlı olsada, üst sınıftaki bi aracın fullu ile karsılastırılamaz. Belki senin için tek eksisi yılı ve Km. si olabilir ama sonucta alcagın getzde 70.000 kmde ve getzden cok daha iyi bi araç. Benim kendi fikrim bu tabi :) edit: 2.mesajını görmemişim ama albea içinde geçerli bu dediklerim :D albeanın yol tutuşundanda nefret edersin :D söliyim şimdiden
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Seninle bikaç ay sonra tekrar görüşelim :)
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Vodan said: Seninle bikaç ay sonra tekrar görüşelim :) benlemi? niyeki?
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Shimone said: 5 yaşını geçmesin demişin ama ben kendi fikrimi söliyim dedim. cok yakın arkadaşım bugun 12.250 ytl ye 97 model opel vectra 2.0 cd (full donanımlı) 120.000 km de ve oldukça temiz bi araba aldı.Hiçbir kazası değişeni vs.. hiç bişeyi yok ve hyundai getz inde üst sınıfı bir araç yani en fazla 1.000 ytl lik bir masrafı olabilir belki o da en fazla. Sonucta bu sınıfta aldıgın bir arac ne kadar full donanımlı olsada, üst sınıftaki bi aracın fullu ile karsılastırılamaz. Belki senin için tek eksisi yılı ve Km. si olabilir ama sonucta alcagın getzde 70.000 kmde ve getzden cok daha iyi bi araç. Benim kendi fikrim bu tabi :) edit: 2.mesajını görmemişim ama albea içinde geçerli bu dediklerim :D albeanın yol tutuşundanda nefret edersin :D söliyim şimdiden Arkadaşının ilk yakınacağı şey benzin masrafı olucaktır. Max. 5 ay veriyorum 5 ay içinde o arabayı satar. Ben hayatımda bu kadar yakan araba görmedim.Gereksiz benzin harcıyor. 2bin motor zaten ve cd.Full donanım demişsin çok yakıyor.Güzel araba iyi motor var güçlü ama ağır ve çok masraflı.Zaten opel vectralar hep masraflı.Üstelik 97.Gerçekten arkadaşın pek araştırmamış sanırım. Yine de hayırlı olsun.
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 LPG takılı yakıtın cok problemli olcagını sanmıyorum.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Lpg de yakışmaz o arabaya ama =)
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 inanılmaz derecede az yaktığını biliyorum. bi arkadaşımda var gayet memnun bakımları biraz pahalı ama olsun araba güzel çok uzun yola gittim geldim o araçla gayet iyi almanı tavsiye ederim.
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 97 vectra takla sorunu olan nesil miydi?
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bu vectra kasalarindan bir tanesi, yil 95 civari olabilir, yolda takla atmaya meyilliydi. satislarin ardindan bu tur kaza sayisi istatistiki olarak artinca sorun anlasilmisti. ama ciddi bir dizayn sorunu degil de, abs vs turunden basit bir sorunu oldugu ortaya cikmisti sanirim. bir kismini hatta geri cagirip servise sokturmuslardi. turkiye de cagirilan oldu mu bilmiyorum.
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 vectra a larda oyle bi sorun var gibi hatirliyorum sanki ancak vectra b 96 yilinda cikti, 8 sene bizde kaldi ve rutin bakimlar harici servise gitmisligi yoktu. zamaninin saglam ve guzel araclarindandi. soylendigi gibi 2.0lari benzini iciyo ve cogu vectra b sahibi lpg taktirmis durumda.
Öne çıkan mesajlar