Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biz onu daha ucuza alirdik...

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

yukarda yazan bu yafsak cumleyi hayatinizda su veya bu sekilde kesin duymussunuzdur

kendinize yeni birseyler alirsiniz bu
tshirt olur
ayakkabi olur
cep telefonu olur
plazma olur
bilgisayar olur
laptop olur
dvd olur

herhangi birsey iste
bu aldiginiz sey icin cok arastirma yapmissinizdir arkadaslariniza pekcok kez fikir danismissinizdir ve cok miklememislerdir heee heee diyip gecmislerdir

alicaginizi aldiniz kullanmaya baslandiniz mutlaka bir susak gelir ve

-vaaaaay plazma/iphone/bilgisayar/hebehube mi aldin?
-heee alicam diyordumya
-nerden aldin?
-bilmemnerde kampanyadan aldim en ucuz oraydi
-ohhh kazik yemissin bizim arkadas (insert random firmada calisan) da calisiyor sana biz onu daha ucuza alirdik keske bana soyleseydin

oysa aldiginiz urunu birkac magazadan bakmissinizdir ve en ucuzunu bulmussunuzdur
ama mutlaka bu yavsak arkadasinizin duruma gore mudur seviyesinde bir akrabasi vardir ve %50 indirim bile yapabilir

oysa denemek icin bu yavsaga bilmemne alicam soyle su senin arkadasa derseniz ya miklemiyicektir yada birsuru bahane gostererek isi imkansizlastiricak caydiricaktir en iyi ihtimal urunu disardaki ayni fiyata bulur size ve sacmasapan birsuru sebep uretir

ama yavsak arkadasinizin gorevi bellidir
o aldiginiz seyi size zehir edicektir

plazma aldiysaniz imajlarin ekrana yanmasindan bahsederek huzursuz edicektir veya LCD dover geyigine giricektir
laptop aldiysaniz laptoplarin ariza oranlarini ve "tanidigi" hayali insanlarin basina gelenleri anlaticaktir
telefon aldiysaniz bunun kotu ozelliklerini anlaticaktir
bilgisayariniza parca aldiysaniz ******** oyunu acamiyicagindan, arkadasinin en super jet makiansinda bile kastigindan bahsedip sinir bozukcaktir

playstation 3 mu aldiniz?
yavsak arkadasiniz hemen playstation 4 den bahseder
PSP Slim mi aldiniz?
hemen psp slim in daha yenisinin cikacagindan bahseder
xbox360 mi aldiniz?
hemen arkadasinin 3 isik verip cope giden makinasini anlatir
arabami aldiniz?
hemen trafik kazlarindan bahseder bu yavsak

ancak bu adamin ilk acilis cumlesi hep "biz onu daha ucuza bulurduk" olucaktir

ve kendinize binbir maddi zorlukla aldiginiz sey 1 ayini doldurunca bu adam direk

"abi bak sen kaca aldin fiyati bu kadar dustu ekiekieki" diye gelicektir
bunun icin ay gecmesinede gerek yoktur cunki bu yavsak adam gider ayni urunun benzerini bulup "ahahahaah nasil girdi sana bak bu daha ucuz" geyigini aldiginiz gun bile yapabilir
oysa sizin aldiginiz urun sony dir adam ise carrefour da satilan premier urunu gostermektedir

isterseniz bahsi gecen mal 4 sene once aldiginiz pentium 4 islemci olsun
bu dingil" muahaha sen o zaman 400$ verdin bak simdi 4$ etmiyor" geyigine girebilir

ancak bu dingil dingil oldugundan cok kiskancligindan bunlari yaptigindan islemci ile ilgili geyik gercek olmaz, o islemciden katkat daha iyisini alicak parasi vardir bu dingilin
Sosyal ağlarda paylaş

bonbon vazifesinden cok doldum tasıcam
gecen ay plazma ile laptop aldım

kardesim kimle konuşsam aynı geyik

hep aynı kalıp kufur edıcem artık harbi o derece maruz kaldım

ha bonbon gorevı ustlenıceksek

said:
yukarda yazan bu cumleyi ben pekcok kez gordum, yeni birşey aldıktan sonra ki bu aldıgım

tshirt olsun
ayakkabi olsun
cep telefonu olsun
plazma olsun
bilgisayar olsun
laptop olsun
dvd olsun

gozlemlerıme gore bu aldigım sey icin cok arastirma yaparım arkadaslarima pekcok kez fikir danisırım

1. sahıs olu ak kesınlıkle ve yazının ılerlıyen kısımalrında gozlemlerden ve tecrubelerden bahsedılıcek

ayrıca:
bonbon tadında topic acma tutorial
yapılmısı var :p
Sosyal ağlarda paylaş

Evet her zaman çok iş beceren dangalaklar vardır. İş lafa geldimi mangalda kül bırakmaz, icraata geldimi ortalıktan sessizce kaybolurlar. Pek takmamak gerekir onların varlığından haberdar olup, hiçbir zaman dediklerine güvenmeyip komik duruma düşmemek her normal insanın yapması gerekendir.
Sosyal ağlarda paylaş

laptop aldım geçen sene. niye aldın ki bilgisayarın yokmu off çok para vermişin laptop şöle böle dedi birileri.
ps3 aldım geçenlerde onada bin tane laf yedim sanki suç işlemişim gibi. abi x360 iyi ps3 geleceği yok yok 120 gb'ı çıktı yazık yok bilmemne heheheh ps3'lerde kopya oyun yok pc'den vazgeçmem wow yok aoc yok strateji yok niye aldın? falan gibi bıkbık eden çok oldu

hakkaten nefret ettiğim bi durumdur. bi siktir git denilip baştan atılması gereken bişidir
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:
alicaginizi aldiniz kullanmaya baslandiniz mutlaka bir susak gelir ve

-vaaaaay plazma/iphone/bilgisayar/hebehube mi aldin?
-heee alicam diyordumya
-nerden aldin?
-bilmemnerde kampanyadan aldim en ucuz oraydi
-ohhh kazik yemissin bizim arkadas (insert random firmada calisan) da calisiyor sana biz onu daha ucuza alirdik keske bana soyleseydin

oysa aldiginiz urunu birkac magazadan bakmissinizdir ve en ucuzunu bulmussunuzdur
ama mutlaka bu yavsak arkadasinizin duruma gore mudur seviyesinde bir akrabasi vardir ve %50 indirim bile yapabilir

oysa denemek icin bu yavsaga bilmemne alicam soyle su senin arkadasa derseniz ya miklemiyicektir yada birsuru bahane gostererek isi imkansizlastiricak caydiricaktir en iyi ihtimal urunu disardaki ayni fiyata bulur size ve sacmasapan birsuru sebep uretir

ama yavsak arkadasinizin gorevi bellidir
o aldiginiz seyi size zehir edicektir

güzel tahlil, forumlarda da var, "şu ürünü 100 milyona aldım" diyince, "aa 75 alınır olum o, iyi kazık yemişsin" der, bir başkası "olum garantisiz 50'ye alıyorum ben" der, bir başkası, "hepiniz enayisiniz, ben daha geçen gün 25e aldım onu" der.
hayır madem biliyorsun gel yardım et, yok, sonradan hava atman işe yaramıyor ki.
belki de aldığı şey ucuz çin kopyasıdır, 2 gün sonra bozulmuştur, o yüzden içinde kalmış da olabili.
Sosyal ağlarda paylaş

"laptop niye aldin lan!!!!!" seklinde gazla basliyanlari dovuyorum direk

evde 2 tane PC var zaten HDMI cikisli laptop aldimki plazmaya bagliyim rahat rahat izliyim koca kasayi her seferinde salona tasimiyim

sokuyorum kablolari tutusturuyorum benim gavur olusu gibi 2 kisinin zor tasidigi kasayi ellerine mars mars salona git gel diye susuyolar hemen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...