Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 yukarda yazan bu yafsak cumleyi hayatinizda su veya bu sekilde kesin duymussunuzdur kendinize yeni birseyler alirsiniz bu tshirt olur ayakkabi olur cep telefonu olur plazma olur bilgisayar olur laptop olur dvd olur herhangi birsey iste bu aldiginiz sey icin cok arastirma yapmissinizdir arkadaslariniza pekcok kez fikir danismissinizdir ve cok miklememislerdir heee heee diyip gecmislerdir alicaginizi aldiniz kullanmaya baslandiniz mutlaka bir susak gelir ve -vaaaaay plazma/iphone/bilgisayar/hebehube mi aldin? -heee alicam diyordumya -nerden aldin? -bilmemnerde kampanyadan aldim en ucuz oraydi -ohhh kazik yemissin bizim arkadas (insert random firmada calisan) da calisiyor sana biz onu daha ucuza alirdik keske bana soyleseydin oysa aldiginiz urunu birkac magazadan bakmissinizdir ve en ucuzunu bulmussunuzdur ama mutlaka bu yavsak arkadasinizin duruma gore mudur seviyesinde bir akrabasi vardir ve %50 indirim bile yapabilir oysa denemek icin bu yavsaga bilmemne alicam soyle su senin arkadasa derseniz ya miklemiyicektir yada birsuru bahane gostererek isi imkansizlastiricak caydiricaktir en iyi ihtimal urunu disardaki ayni fiyata bulur size ve sacmasapan birsuru sebep uretir ama yavsak arkadasinizin gorevi bellidir o aldiginiz seyi size zehir edicektir plazma aldiysaniz imajlarin ekrana yanmasindan bahsederek huzursuz edicektir veya LCD dover geyigine giricektir laptop aldiysaniz laptoplarin ariza oranlarini ve "tanidigi" hayali insanlarin basina gelenleri anlaticaktir telefon aldiysaniz bunun kotu ozelliklerini anlaticaktir bilgisayariniza parca aldiysaniz ******** oyunu acamiyicagindan, arkadasinin en super jet makiansinda bile kastigindan bahsedip sinir bozukcaktir playstation 3 mu aldiniz? yavsak arkadasiniz hemen playstation 4 den bahseder PSP Slim mi aldiniz? hemen psp slim in daha yenisinin cikacagindan bahseder xbox360 mi aldiniz? hemen arkadasinin 3 isik verip cope giden makinasini anlatir arabami aldiniz? hemen trafik kazlarindan bahseder bu yavsak ancak bu adamin ilk acilis cumlesi hep "biz onu daha ucuza bulurduk" olucaktir ve kendinize binbir maddi zorlukla aldiginiz sey 1 ayini doldurunca bu adam direk "abi bak sen kaca aldin fiyati bu kadar dustu ekiekieki" diye gelicektir bunun icin ay gecmesinede gerek yoktur cunki bu yavsak adam gider ayni urunun benzerini bulup "ahahahaah nasil girdi sana bak bu daha ucuz" geyigini aldiginiz gun bile yapabilir oysa sizin aldiginiz urun sony dir adam ise carrefour da satilan premier urunu gostermektedir isterseniz bahsi gecen mal 4 sene once aldiginiz pentium 4 islemci olsun bu dingil" muahaha sen o zaman 400$ verdin bak simdi 4$ etmiyor" geyigine girebilir ancak bu dingil dingil oldugundan cok kiskancligindan bunlari yaptigindan islemci ile ilgili geyik gercek olmaz, o islemciden katkat daha iyisini alicak parasi vardir bu dingilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 bende sana tokat atarım demekten baska bişi kalmıyo bu noktada. ha bazen gercekten iyi niyetli sölüyolar o zaman "olm önceden söleseydin ya pfff" diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 nasil insanlarla arkadaslik kuruyosun Viktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Viktor'un icine BoneC girmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 victor görev adamı, forumdaki bşlukları dolduruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 o kadar laf atmadan sonra belliydi böyle olacağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 -Wissy said: Viktor'un icine BoneC girmis. ahah hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Eminönü'ne hakim olunca böyle bir dert kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 kendisi eminonu annesi karakoy hakimi => alexi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 pwnbot said: kendisi eminonu annesi karakoy hakimi => alexi ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 bonbon vazifesinden cok doldum tasıcam gecen ay plazma ile laptop aldım kardesim kimle konuşsam aynı geyik hep aynı kalıp kufur edıcem artık harbi o derece maruz kaldım ha bonbon gorevı ustlenıceksek said: yukarda yazan bu cumleyi ben pekcok kez gordum, yeni birşey aldıktan sonra ki bu aldıgım tshirt olsun ayakkabi olsun cep telefonu olsun plazma olsun bilgisayar olsun laptop olsun dvd olsun gozlemlerıme gore bu aldigım sey icin cok arastirma yaparım arkadaslarima pekcok kez fikir danisırım 1. sahıs olu ak kesınlıkle ve yazının ılerlıyen kısımalrında gozlemlerden ve tecrubelerden bahsedılıcek ayrıca: bonbon tadında topic acma tutorial yapılmısı var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 pwnbot said: kendisi eminonu annesi karakoy hakimi => alexi hahaha sen de az orospu değilsin ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 hiii ne dedii! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Evet her zaman çok iş beceren dangalaklar vardır. İş lafa geldimi mangalda kül bırakmaz, icraata geldimi ortalıktan sessizce kaybolurlar. Pek takmamak gerekir onların varlığından haberdar olup, hiçbir zaman dediklerine güvenmeyip komik duruma düşmemek her normal insanın yapması gerekendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 laptop aldım geçen sene. niye aldın ki bilgisayarın yokmu off çok para vermişin laptop şöle böle dedi birileri. ps3 aldım geçenlerde onada bin tane laf yedim sanki suç işlemişim gibi. abi x360 iyi ps3 geleceği yok yok 120 gb'ı çıktı yazık yok bilmemne heheheh ps3'lerde kopya oyun yok pc'den vazgeçmem wow yok aoc yok strateji yok niye aldın? falan gibi bıkbık eden çok oldu hakkaten nefret ettiğim bi durumdur. bi siktir git denilip baştan atılması gereken bişidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Viktor said: alicaginizi aldiniz kullanmaya baslandiniz mutlaka bir susak gelir ve -vaaaaay plazma/iphone/bilgisayar/hebehube mi aldin? -heee alicam diyordumya -nerden aldin? -bilmemnerde kampanyadan aldim en ucuz oraydi -ohhh kazik yemissin bizim arkadas (insert random firmada calisan) da calisiyor sana biz onu daha ucuza alirdik keske bana soyleseydin oysa aldiginiz urunu birkac magazadan bakmissinizdir ve en ucuzunu bulmussunuzdur ama mutlaka bu yavsak arkadasinizin duruma gore mudur seviyesinde bir akrabasi vardir ve %50 indirim bile yapabilir oysa denemek icin bu yavsaga bilmemne alicam soyle su senin arkadasa derseniz ya miklemiyicektir yada birsuru bahane gostererek isi imkansizlastiricak caydiricaktir en iyi ihtimal urunu disardaki ayni fiyata bulur size ve sacmasapan birsuru sebep uretir ama yavsak arkadasinizin gorevi bellidir o aldiginiz seyi size zehir edicektir güzel tahlil, forumlarda da var, "şu ürünü 100 milyona aldım" diyince, "aa 75 alınır olum o, iyi kazık yemişsin" der, bir başkası "olum garantisiz 50'ye alıyorum ben" der, bir başkası, "hepiniz enayisiniz, ben daha geçen gün 25e aldım onu" der. hayır madem biliyorsun gel yardım et, yok, sonradan hava atman işe yaramıyor ki. belki de aldığı şey ucuz çin kopyasıdır, 2 gün sonra bozulmuştur, o yüzden içinde kalmış da olabili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 laptop alana ben de diyorum lan gerzek nie laptop aldın performanssız hem onlar taşımıcaksan ne gerek var klavye sorun ekran ufak vs vs laptopum yok ondan :/ ben de isterdim her yere oyuncağımı taşıyabilmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Warhero said: belki de aldığı şey ucuz çin kopyasıdır, 2 gün sonra bozulmuştur, o yüzden içinde kalmış da olabili.eet bu da güzel tahlil:) genelde bu sebeple oluyor zaten o sataşmalar ardından dayak yemeler fln. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 böyle bişey yaptımmı hatırlamıyorum bile bide bununların dövme yaptırdıktan sonraki versiyonları var aa şuraya yaptıraydın aa rengi şu olaydı bilmemne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 dövmen çok tarz olmuştur fln karşı cins ilgi gösterir diye sana sildirmeye çalışırlar özellikle... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ben mecburiyetten laptop kullaniyorum ve sinir oluyorum alete. yeni alacaklarada derim herzaman pc alacak durumun varsa hic bulasma diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Llama said: böyle bişey yaptımmı hatırlamıyorum bile bide bununların dövme yaptırdıktan sonraki versiyonları var aa şuraya yaptıraydın aa rengi şu olaydı bilmemne bunlar yüzünden kac aydır dövme yaptıramadım allah cevre baskısının belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 "laptop niye aldin lan!!!!!" seklinde gazla basliyanlari dovuyorum direk evde 2 tane PC var zaten HDMI cikisli laptop aldimki plazmaya bagliyim rahat rahat izliyim koca kasayi her seferinde salona tasimiyim sokuyorum kablolari tutusturuyorum benim gavur olusu gibi 2 kisinin zor tasidigi kasayi ellerine mars mars salona git gel diye susuyolar hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 dvd player? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 h264 ve mkv ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar