Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erhan Goksel

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet bircogunuz taniyordur bu adami ne dusunuyorsunuz hakkinda..

Iyi bir arastirmaci iyi bir stratejist oldugunu dusunuyorum yani soyledikleri arasinda sacma sapan seyler yok bana gore ozellikle bugun programinda izledigim ve beni gercekten duygulandiran birkac sozu vardi..

Ingiliz ucak gemisinde verilen resepsiyona katilmayan chp lilere laf atmis basbakanimiz Goksele gore bu laflar ayni zamanda TSK yada gidiyor katilmadiklari icin
fakat
Adamimiz diyorki 1915 yilinda dunyanin en guclu donanmasi ile gecemedikleri canakkale bogazini izin almaya bile gerek gormeden(yuksek tonajli gemilerin izin almasi gerekiyormus) gecip davet veriyorlar.. Asker bu resepsiyona nasil katilir dedi gercekten..
Nefret duygularima yenileri eklendi..
Mesaj tarihi:
İyide o gemi için yanılmıyorsam 5 günlük izin alındı. Olay çarpıtılmasın diye yazıyorum. Yalnız savaş gemilerinin normalde boğazdan geçmesi yasak bizim hükümet "jest" yapmış..
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Gerçek Gelecek Programı yayından kaldırıldı
Verso Araştırma Başkanı Sn. Erhan Göksel�in katılımıyla yayınlanmakta olan tartışma programının yayından kaldırılmasına karar verilmiştir. Ülkemizde yaşanan yüksek gerginlik ortamına, yeni iddialar ve polemik konuları ile ilave gerilimler getirilmesinde yarar görülmediği için; çok büyük bir ilgi ile izlenen programın yayından kaldırılmasının doğru olacağı değerlendirilmiştir.

Kaynak: FlashTV

Nihat Genç'de Erhan Göksel'de Bursa'ya Saadet partisine sırayla konuk olarak çağırıldılar, sonra sırayla ekrandan uzaklaştırıldılar. İlginç.
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:
Kraliçe o gemi ile geldi sonuçta, uçakla falan değil.

Mutlaka bir izin vardır, yada belki kraliçe zaten davetli olduğu için izine gerek yoktur falan filan falan

yazık abi uçak gemisiyle mi gelinir.
hurda yığını ya onlar.

mis gibi uçakla gelseymiş, air force one misali süper lüks uçaklar var.
Mesaj tarihi:
kralice gemi ile filan gelmedi

zaten gemi ile gelmis olma ihtimalini dusunmek bile azicik aptallik olur cunki resmi devlet baskanlari prtotokol geregi ilk ankaraya gelir ve ankarada gemiyi cekebilicegi bir yer yoktu son gordugumde

ha karadenizden dolasip melihin kizilirmak projesi ile girmis olabilri sehre ama kralicenin mikrop olmasi lazim o zaman
  • Yeni Oluştur...