Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tempest of Set

Darksun

Öne çıkan mesajlar

bi gariplik var bu classla ilgili. LS mesela moblara vurdugunun %33 unu falan vuruyor playerlara. Electric Invulnerability ile falan alakali olabilirde bunlarinda oyunda dogru duzgun calistigina supheliyim zaten. official forumda bahsedilmis bundan. pvp de single target damage i cok dusuk. lightning den crit veya burst damage gitmiorum bilemicem ama yinede cok dusuk.
Sosyal ağlarda paylaş

insanı oyundan sogutuyolar valla billa, lvl 35 oldum yeni buyu gelcek daha saglam mob dovcem diyodum gelenleri gorunce kahroldum. 10 lvl onceki lightning 190 -410 wuruyosa simdi 100 mana fazlasına 193 414 gibi bisey wuruyorum, heal daha berbat, bi onceki lvl sn de 23 heallarken simdi sn de 24 heallıyo, maytap geciyolar sanki::o
Sosyal ağlarda paylaş

16 yasindan kucuksen, eleman pvp buildi yapmis.Featleri Lightning strike'a vermis. Sen de ver. Defansa gitmenin anlami yok.

16 yasindan buyuksen, eleman isterse 10 kere kessin seni bosver. Senin amacin lvl80 olmak ondan sonra pvp yada pve build yaparsin kendine. Storm field tos un en iyi aoe lvl kasma spell'i lvl 30 da geliyor. Featlerini onu gelistiricek sekilde aoe dmg'e ver.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

Bayagi gerilere dusmusuz.
Ee merak ediyorum diger Tos'larin Cain Kill'leri nasil gidiyor. Benim en begendigim cain kill'im kendimden 3 lvl yuksek moblara attigim 6 cain kill.
blender taktigi diyorum buna(:P)(:P) Burada anlattim

Bu arada Tos'lar icin rehber yaziyorum becerebildigim kadariyla. Isteyen arkadaslar buradan yararlanabilir. Tos level alma ve taktik rehberi

Sosyal ağlarda paylaş

ben 3-5 kere 4 chain yaptım sanırım ama 5, 6 hatırlamıyorum. bu arada chain kill yaptığınız zaman düşen sandıkların boyutu büyüyor ve rare düşürmeye başlıyorlar, herkesin haberi var değil mi? ben de oldu öyle 5 6 rare giyemediğim, sattım birini hatta.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Bu sabah Tos'la lvl kasmak icin lvl 80-81 moblarin oldugu cadirlara gittim Kheshatta'da. Garip bir sekilde surekli olmeye basladim. 3 mobu rahat aliyorum, diyorum simdi olcek bosuna heal atmayim kendime, bi bakiyorum olmusum. Patch yaptilar gene nerf mi yedik diyorum kendime ama suc atmamak lazim hemen. Sabah sabah afyonum patlamamistir belki.
Simdi dikkatimi cekti guardian forumlarinda aglyorlar. Shieldleri nerflemisler. Hic bisye yaramiyor artik diyorlar.
Elimize kitap mi alsak? kalkan da cok karizma duruyordu. Heal bot olma yolunda ilerliyoruz bakalim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu oyunda kötü diyebilecegimiz bir class oldugunu hic düsünmüyorum. Sadece class sececek arkadaslara tavsiyem secmeden önce iyi arastirsinlar hangi char ile oynamaktan zevk alicaklarsa hangisi ile mutlu olucaklarsa onunla oynasinlar. Ben TOS da kastim ama sonra Conquerora döndüm. Çünkü benim işim PVP, Lvl19 ken Lvl13 Assasinlerden reskill yiğince değiştirdim classi şuanda çok büyük keyif aliyorum kafalar, kollar havalarda uçuşuyor. Ha TOS kötü bir class mi? Kesinlikle hayır sabredip Lvl40 olabileni daha sonra kim tutabilir, ama ben zevk almadım degistirdim. Iyi lvl kasiliyor yada iyi pvp yapiyor diye bir classi secmek zorunda hissetmeyin kendinizi hangisi ile mutlu oluyorsanız onu seçin mesela Priest yüksek lvl adami öldüremiyoruz kendini bi healliyor uraş dur ben elimde kilic vur babam vuruyorum. Iyi güzel ölmüyorda ben şahsen o şekilde eğlenemezdim :) herkezin kendince bir zevki var. AOC da sevdiğim şey, her zevke göre class olmasi ve hiç birinin bir diğerini ezemiyor olması. PVP fazla yok diyen arkadaşlarıda buradan Battlescar a davet ediyorum. Lvl33'üm bana inanin Battlescar yerine başka bir yerde olsaydim şuan Lvl43'tüm bu charla :) o kadar zevkliki insan nie girdiğini unutuyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...