Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ranger

Darksun

Öne çıkan mesajlar

komboları yaparken şöyle oluyor bende :

komboya basıyorum , normal saldırı yapıyor
kombonun 1. basamağına basıyorum, normal saldırı
2. ye basayım diyorum ama bekletiyor, bir normal saldırı daha
sonra 2 ye basıyorum kombo devreye giriyor

veya 1 li olanlarda da önce saldırıyor sonra kombo yapıyor.

3 lü komboda 5 kere saldırmış olacağım mesela, böyle mi olacak hep ? yoksa ben mi hatalı kullanıyorum ?
Sosyal ağlarda paylaş

Hide skill i genel bir skill, P'ye basarak çıkan menüde sağ üst köşeden bu genel skillere puan verebilmen mümkün.

Ayrıca tortage da alabileceğin çok fazla quest var, o questler ile kendi solo questlerini dengeleyebilirsen çok rahat gidersin. Solo questleri inn'deki npc'ye sorarak (night mode) yapabilirsin. Hide dediğine göre rogue sınıfı seçtin senin quest veren npc'in Tina, ona söyleyip gece moduna geçebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

bu ne bea adam meele, gelio surekli etrafımda dolaşarak vuruyor ben hiç bir komboyu tutturamıyorum dolayısıyla.. zaten hareket edemioz kombo yaparken adam sürekli etrafta dolanırken iice çileden çıkıyor insan... meele dibine gelince rangerin öpüo dönerek.. çakallar kapmış taktiği çatır çatır ranger kesio olmaz ki :X
Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:
bu ne bea adam meele, gelio surekli etrafımda dolaşarak vuruyor ben hiç bir komboyu tutturamıyorum dolayısıyla.. zaten hareket edemioz kombo yaparken adam sürekli etrafta dolanırken iice çileden çıkıyor insan... meele dibine gelince rangerin öpüo dönerek.. çakallar kapmış taktiği çatır çatır ranger kesio olmaz ki :X

tabi ya ben neden meele ye geçmiom yakınıma gelince, şimdi buldum bak:D adam yakınıma gelinceye kadar kombo sallanır sonra gelip dönmeye başlıyınca çekerim daggerları zaten hayvan gibi kombolar var meele için..
Sosyal ağlarda paylaş

tunch said:
bow üzerine uzamanlaşan arkadaşlar , crosbow kolonlarında bazı featler bütün ranged silahlar ile kullanılabiliyor.. bakmadan puan vermeyin :)

ya iyi güzel demişsin de, master archer'ın combo damage bonusunu almak için minimum oranda puan versek bile pvp için hayati bir kaç feat'i alacak puan kalmıyor.

kaldı ki master archer'ı almak için xbow'a da puan vermek gerekiyor ki, xbox kullanacağımı düşünmüyorum.

bunun yanında bu builde giderken excellent balance dışında rogue ortak feat havuzundan feat bile almıyoruz.

o iş olmaz yani pvp builde gidiliyorsa, görünen kısmı bu olayın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...