razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 hakkatten çok pis çakıo.. ben 13ken tam moba daldığım sırada 14 assassin arkamdan girişti, ilk baş bi trap sonra uzaktan 2 komboyla yerde asfsafzxfz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 komboları yaparken şöyle oluyor bende : komboya basıyorum , normal saldırı yapıyor kombonun 1. basamağına basıyorum, normal saldırı 2. ye basayım diyorum ama bekletiyor, bir normal saldırı daha sonra 2 ye basıyorum kombo devreye giriyor veya 1 li olanlarda da önce saldırıyor sonra kombo yapıyor. 3 lü komboda 5 kere saldırmış olacağım mesela, böyle mi olacak hep ? yoksa ben mi hatalı kullanıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 öle olcak ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 level 14 level 17 bossu tek salvo ile aldım aşağı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 salvo critledimi çok pis aman aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 http://feats.goonheim.com/ranger#t0a5b2c5f3i5k1t1a5b5c5f3g5h5l2o3p3r5w5y1t2a5b3c3 şöyle bi build yaptım.. nerflenene kadar gayet iyi götürür herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 xbow yada bow ikisinden birini seç bence.. tek bir alanda ustalaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 xboWdan aldığım featler bow üstünde de etkili olanlar , xbow kullanmıyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 hmm bazı sacma sorunlarım var city of tortage da dolanıyoruz bıssuru quest aldık vs ama 1. hepsi cok yuksek 2. hide veya diger skilleri nerden train edicem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Hide skill i genel bir skill, P'ye basarak çıkan menüde sağ üst köşeden bu genel skillere puan verebilmen mümkün. Ayrıca tortage da alabileceğin çok fazla quest var, o questler ile kendi solo questlerini dengeleyebilirsen çok rahat gidersin. Solo questleri inn'deki npc'ye sorarak (night mode) yapabilirsin. Hide dediğine göre rogue sınıfı seçtin senin quest veren npc'in Tina, ona söyleyip gece moduna geçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 peki bow spec vermek icin vs? ayrica hide kac olmali rangerda? max liyimmi endurance filan var vs o bow skillerini bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bu feats olayi kacinci leveldan sonra verebilioruz vs yazın be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 feat olayı level 10dan sonra geliyor. her levelda 1 puan gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narbonzar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Hide'ı maxla özellikle pvp serverındaysan Malum özde rogue'uz ve Hem Gankten falan kurtarır hem pusarsın vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Yukarıdaki buttonlarda skilleri , featleri seçebilmen mümkün. Ranger'ın bir tree si crossbow üzerinde diğeri bow üzerinde uzmanlaşmanı sağlıyor, birde bütün rogueların genel bir ağacı daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 lvl 9 um daha. hide maxliyorum pvp serverindayim kalanlari esit sekilde dagitiyorum movement speed fılan bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Pvp'de perception ve hiding çok önemli olsa gerek =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bow üzerine uzamanlaşan arkadaşlar , crosbow kolonlarında bazı featler bütün ranged silahlar ile kullanılabiliyor.. bakmadan puan vermeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 evet ama senin yaptigin feat builde baktım, bazıları sadece crosbow da calısıyor onlarıda tree yi acmak icin verdin heralde ama kullanmiyacagin silah icin ne kadar mantıklı arastırmak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narbonzar Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Feat konusunda acelece davranma Level 10-11 den sonra White Sandse git biraz pvp yap Crossbow mu Bow mu hangisi daha yatkın , gerçi ilk levellarda ne kadar anlaşılır bilmiyorum ama en azından bir fikrin olur sonuçta feat resetlemeye paran gitmesin boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 bu ne bea adam meele, gelio surekli etrafımda dolaşarak vuruyor ben hiç bir komboyu tutturamıyorum dolayısıyla.. zaten hareket edemioz kombo yaparken adam sürekli etrafta dolanırken iice çileden çıkıyor insan... meele dibine gelince rangerin öpüo dönerek.. çakallar kapmış taktiği çatır çatır ranger kesio olmaz ki :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 razzRaziel said: bu ne bea adam meele, gelio surekli etrafımda dolaşarak vuruyor ben hiç bir komboyu tutturamıyorum dolayısıyla.. zaten hareket edemioz kombo yaparken adam sürekli etrafta dolanırken iice çileden çıkıyor insan... meele dibine gelince rangerin öpüo dönerek.. çakallar kapmış taktiği çatır çatır ranger kesio olmaz ki :X tabi ya ben neden meele ye geçmiom yakınıma gelince, şimdi buldum bak:D adam yakınıma gelinceye kadar kombo sallanır sonra gelip dönmeye başlıyınca çekerim daggerları zaten hayvan gibi kombolar var meele için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Yahu crossbow güzel inleterek vuruyor ama çok yavaş yahu. Çekilir dert değil yani. Respec'ten sonra buna koşacağım. http://feats.goonheim.com/ranger#t0a5t1a5b5c5d3e3f3g5h5i5k1l2n1o3p3q5r5s3t2a5d1e1f1g4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 usendim pek okumadim bu konuyu ama merak ediom... ranger da oynarken pc kasmazmi? bi nevi tps deimi ranger? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 tunch said: bow üzerine uzamanlaşan arkadaşlar , crosbow kolonlarında bazı featler bütün ranged silahlar ile kullanılabiliyor.. bakmadan puan vermeyin :) ya iyi güzel demişsin de, master archer'ın combo damage bonusunu almak için minimum oranda puan versek bile pvp için hayati bir kaç feat'i alacak puan kalmıyor. kaldı ki master archer'ı almak için xbow'a da puan vermek gerekiyor ki, xbox kullanacağımı düşünmüyorum. bunun yanında bu builde giderken excellent balance dışında rogue ortak feat havuzundan feat bile almıyoruz. o iş olmaz yani pvp builde gidiliyorsa, görünen kısmı bu olayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar