Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Necromancer

Darksun

Öne çıkan mesajlar

kfg said:
spell olarak gelmis olmalı friendly spells bolumune... ilk basta 2 tane summon'layabiliyorsun, ilerde artıyor galiba... bu pet point'lerimiz nerede yazıyor ya, bulamadım ben bi turlu...

şuan yazmıyor ne yazıkki ve uzun süre yazmıyacak herhalde 3 günde düzelte düzelte 1 exploit artı 2 tane sey düzeltiler bu hızla giderlerse bir sürü şey için bekliyecez, şikayet etmeyi çok sevmem ama şuan lvl 34 olarak kendimden 4 lvl düşüklere bile free kill olmak canımı sıkıyor
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 28 oldum necroda gercegi söylemek gerekirse su an bana ezik gelmedi. aslında biraz memnunum diyebilirim heleki yanınızda 1-2 kişi daha varsa parasitic soul swarm ve deadly blizzard bitiriyor olayı. (pve icin bahsediyorujm pvp de durum cok farklı olabilir)

Pet olayı random degil su an 3 pet yaratma hakkım var ve istersem 3 tane blighted one veya corrupter veya da 3 tanesinide farklı pet cıkarabilirsiniz secim sizin.frozen hatred(buz adam:P) fatality ile cıkan bi pet gecici süre icin. birde parasitic soul swarm kullanırken mob öldürürseniz havada ucan kurukafa petler cıkıyor. bazen aynı anda 5 petim oluyordu lvl 20 lerde.petlerin dmg leri tabi yeterli degil ama bunu artıran featler mevcut isterseniz abanın:) kesfettigim bi taktik. biraz hide a puan verip petleri targetıda yolayın ve combata girmeden önce hide olun. petlerinizi test edin:) bu sekilde 3 tane kendi lvlımda mobu alıyorum riske girmeden. petleri yolluyorum hide olup sonra her mob yarı hp ye inene kadar target degiştiriyorum. sonra ben büyü ile pullayınca moblar bana geliyor ve başlıyorum aoe lere.

Büyülere gelince bence dot büyülerinde cok dengesizlik var ve su an kullanmanın bir anlamı yok gibi geliyor. dot büyüleri cok düşük dmg ve kısa süre için dmg veriyor(7 sn gibi) ama hayvani mana istiyor. aoe dmg olan soul swarm ve deadly blizzard ise fazla dmg veriyor ve dot ların yarısı mana götürüyor. bu sacma olmuş gayet...sahsi fikrim bu dot büyüleri aoe büyülerin yari manasını götürmesi gerekirken 2 katı mana harcıyor. bir mobla savasırken dot kullanırsam mana dibe vuruyor ama aoe leri kulanırsam rahat bi şekilde mana yarıya inmedende götürebiliyorum.

Son oalrak söyleyeyim her class da oldugu gibi necroda lvl aldıkca gücleniyor. bastaki zayıflık gitgide düşüyor ki bunu yüksek lvl olanlar bilir zate. ileride siphon unlife gibi regen büyüsüde geliyor bunu pespese kullanıp petlerden hp emiyorsunuz güzel oluyor:p
Sosyal ağlarda paylaş

yok necro kardeşim ne yazıkki durum öyle değil :( şuan için scaling sorunu var lvl 30+ olupta büyülerinin rank 2,3 açıldığı zaman görüceksin , örnek
parasitic soul swarm.
Rank 2: 495 mana, 184-275 damage.
Rank 3: 760 mana, 186-278 damage.

bilmem anlatabildim mi,bu bütün rank alan büyülerde böyle diğer örnekleride vermek isterdim ama şuan işteyim

şuan lvl 34 olarak hala rank l parasitic soul swarm ı kullanıyorum çünkü rank 2 sadece bir kaç fazladan damage vururken yukarda dediğim gibi 495 mana kullanıyor ki rank 1 200küsür mana kullanıyor olması lazım :S
Sosyal ağlarda paylaş

gerçi pve de çok sorun olmuyor şimdilik ,hiding skiili 140 yaptım 4 per var hide yapıyorum petlerı gonerıyorum mob sayısı makul seviyeye gelince bende dalıyorum,ama pvp fury de oynadığımdan dolayı aynı taktik pvp de geçerli değil adam bana büyülerini yada combolarının rank 3leriyle vururken ben adama lvl 15 ke kadar kazandığım büyülerle karşılık vermeye çalışıyorum acınası bir durum kimler tarafından öldürüldüğümü söylemeyi bırakın düşündüğümde bile rahatsız oluyorum
ama inancım tam lvl 80 olana kadar düzelticekler inşallah :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 20 ye kadar korkum yoktu ne zaman ki rank 2 leri almaya başladım (doğal olarak diyer classlarda almaya başladı) benim damage ler yerinde saydı onlarınki artı bende düşüşe geçtim lvl 20 ye kadar 1 yenigiye 5 kazanma oranım varken şuan 1 kazanmaya 3 yenilgi oldu , yok daha fatality ölümüm olmadı genelde koşarken arkadan kesiyorlar no fatalty yes rezillik hehe

ayrıca pvp serverla sorunum sorunum classımın bozuk olması yani oyun hatası ;)
Sosyal ağlarda paylaş

yok bu parasit büyüsü direk bildiğimiz büyü orda verilen rakamlarda direk verilen hasarlar,zaten necromancer formuna girerseniz tek konunun neredeyse bu olduğunu görebilirsiniz,arada bir şikayeti olmadığını söyleyen bir kaç kişi var onlarda ya pve de oynuyor yada lvl 25-30 un altında olan kişiler yada her ikiside. forumda rank 3 buyulerı acıpta hala rank 1 le mobları kesen kişilerin yorumlarından bolca mevcut çünkü kimse +5damage e fazladan 3 kat mana vermek istemiyor
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
PEtlere default oloarak atanmış bir atack tusu var mı yoksa mouse ile mi yollamak lazım petleri.

ilk pet buyunu aldıgın anda o kosedeki pet attack, pet follow, pet guard tusları ability pencerene de geliyor, oradan action bar'a tasıyıp istedigin tusu verirsin, yalnız onlardan bir tek pet attack duzgun calısıyor bende, mesela kosedeki ufak tuslara bastıgında pet'ler o moda geciyor ve o modda kalıyor (guard, follow, assist gibi) ama action bardaki tuslar tek sefer yapıyor sonra tekrar eski haline alıyor (en azından bende oyle yaptı) ama zaten mouse la basmanın kasacagı tek olay her seferinde attack yaptırmak petleri, digerleri dedigim gibi toggle seklinde calısıyor, her peti cıkardıgınızda bi defa basın hangi modda tutacaksanız, sonra bırakın gitsin...
Sosyal ağlarda paylaş

Pied Piper said:
pvpci necrolar bulmuşlar yollarını. hideda kalıp petlerini playerlara attack veriyorlar. petlere saldırsan bir türlü saldırmasan yavaş yavaş yiyorlar hpyi, öyle kolay kolay da ölmüyorlar. petle cebelleşirken hp yarıdayken falan hidedan çıkıp saldırmaya başlıyor :)

ewt o taktik güzel ama world pvp için uygulanabilir değil ne yazıkki,o taktik planlı bir saldırı için geçerli pusuya yatıp beklemek, peki ya quest için ordan buraya koşarken ne olcak bütün yolu hide lamı geçicem :) birde oyundaki pet li karaterlerin bence en büyük eksiklerinden biri de pet için stay komutu yok! ben hide yapmışım güzel ama etrafımda 4 tane zombi bekliyor hehe yerim ben böyle hide ı :D
Sosyal ağlarda paylaş

Noyanh said:
ya naptınız siz .. tam oyunu sipariş etmek üzereydim sendit den .. burayı okudum hayallerim yıkıldı necro olcaktım ..
wow da da lock oynadım . benim olayım o ezik diosunuz =)
ondan daha beteri combat dengeleri yok mu bu oyunun daha

al sen genede ben ne kadr şikayet etsemde necromdan memnunum bu bahsettiğim scaling olayı büyük ihtimal bir bug bilerek yapılmış bir şey değil o yüzden en kısa sürede düzelir zaten lvl 30+ dan sonra sorun yaşanıyor o yüzden sen lvl atlayıncaya kadar umuyorum ki düzelir
Sosyal ağlarda paylaş

Necromancers
*The duration of Runed Flesh will be substantially increased.
*The maximum damage absorbed before Runed Flesh fails will be increased to be more in line with damage dealt in leveling scenarios. Additional survivability increases are also being evaluated.
*Players will gain a visible debuff to indicate when Runed Flesh has run out of absorbable damage.
*The mana cost of all ranks of spells will be significantly reduced.
*The damage dealt by Necromancer nukes will be reviewed and the amount inflicted and duration may be increased on specific ranks and spells.
*The base splash damage on core Necromancer single-target spells will be added or increased.
*The amount of periodic damage affected by absorb shields in PvP will be reviewed.
*All crowd control will have a significantly reduced chance to break from damage dealt by pets.
*The Archmage feat will be moved to tier 2 instead of tier 3 in the Mage general tree to make it more easily accessible to varying builds.
*The casting time of certain long-duration buffs will be reduced.
*The run speed of pets will be increased significantly.
*Some issues in regard to melee pets having difficulties following moving NPCs will be improved.
*Various bugfixes and alterations to existing feats and abilities.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...