Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guardian

Darksun

Öne çıkan mesajlar

Guardian için paylaşım başlığı.

Guardians are the most heavily armored and well drilled soldiers in Hyboria. Capable of withstanding punishment like no other, they also have an array of deadly attacks that deal devastating damage.

There is no more imposing sight in battle than a phalanx of guardians in full plate armor bearing sword and shield or ranked behind an impenetrable wall of pikes.

The guardian is the sturdiest of all the soldiers and their strength lies in their ability to mitigate damage with their heavy armor and shield. They do not use magic but focus on fighting with sword and shield or wielding pole arms capable of sweeping through ranks of enemies. As well as daunting defenses, they are renowned for their devastating charges, capable of ripping through enemy lines and slaughtering their opponents.

Archetype: Soldier

Permitted Races: Aquilonian, Cimmerian

Weapons: One-handed edged, one-handed blunts, polearms, crossbows, and thrown weapons

Armor: Full plate, heavy armor, medium armor, light armor, and shield
(Türkçeye çevrilecek).
Sosyal ağlarda paylaş

o ability Soldier feat treesinin en son tier'inda.
yani en basta tanklik yapmak isteyenin bence simdilik Juggernaut gitmesi daha mantikli, cünkü en azindan dps yönünden biseyler de veriyor.
Soldier tree'si dps'e hicbi katki saglamiyor, yalan olur yani zaten az dps ; ).

ben simdilik Tempest gidiyorum. polearm for ze win!
Sosyal ağlarda paylaş

bu class'la pvp'de basarili olmak icin el cabuklugu gerekiyor oldukca.
ben 2 farkli knockback'i kullaniyorum onun icin weapon swap gerekiyor (shift+r default). cünkü bi tanesi sword+board da öbürü sadece polearm varken kullanilabiliyor.
knockback yaptiktan sonra frenzy'ye gecip (dps artiriyor ama iki kat dmg yiyorsun) iki üc combodan sonra kapatiyorum stance'i tekrar.
bunun gibi micromanagement ile hasir nesir olmak gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende guard oynuyorum pvp acisindan daha tam olarak baslamadim ama ilerde kesinlikle bi korkunuz olmasin moblara olmeniz biraz zor, hele lvl 15'ten sonra defend stance gelince su an 33 halimle 35 boss+ yanindada 3-5 mobu rahat tankliyor,skill treede jugger'i takip ettim.Hem solo hemde tanklik yaparken bir sorun olmuyor su an icin..
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:
hic degmez biraz general gerisinide juggernaut a aban shield + sword combosu ile walking fortress modunda geziosun

assasin ambush vuruo banamisin demio :D

http://feats.goonheim.com/guardian#t0a5t1t2a5f5

ops düzelt diye alıntıya basmışım pardon =)

bu da son hali olucak http://feats.goonheim.com/guardian#t0a5c5d3e3g4h4j1k1l3n5r5v5x1t1t2a5b5f5g5h3j3k3n1o3p1

direk yürüyen kale modunda oluo guardianlar ama bu build tamami ile solo lvl up icin

80 de tabiiki respec gerekecek
Sosyal ağlarda paylaş

söyle söyliim

mesela party yapıosun bi pom ile

charge attın daldın 5 mob un arasına , pom hayvanı dayanamadı başladı asılmaya dps... pat! aggro aldı

döndü mob yapıştırdı bi tane pom a , sende bunu görüp LAAANN diye allahına kadar ensesine asıldın taunt skillerini , işte o ilk kullandıın taunt skill combosu success olduunda , vengeance buff ı alıosun ve ürettiğin threat miktarı artıo =) bölece geri aggro alman kolaylaşıo

benzeri counter strike için geçerli sana vurduklarında direk etki tepki olayı yapıştırırsan counter buffı alıosun

özeti bu :p bildiim / anladııım kadarı ile ehu

edit : bu skill in talentleri o featlerde işte atırom vengeance buff acildinmi ekstra bişi olsun die talent koyulmuş
Sosyal ağlarda paylaş

şiddetle öneririm inanılmaz keyifli :D

yani taunt - threat generation olayı gayet mantıklı skiller ile ,

knockback , shield ile ağzının orta yerine koymak , bleed , vengeance gibi bayaaaa bi efor sarfediosun yani =) ama mesela 4-5 mobun arasına dalıpta bi stomp benzeri skill bide shieldi savurup 2-3 tanesini yere düşürdünmü aldıın hazıı hiç bişey vermiyor ehu

charge de söle , koşuyoooor , zıplıııyooor ve yapıştırıyor (spartalı leonidas hesabı :p)

mesela bi kaç numara vereyim

birine charge atmayı planlıosan (pvp) 2 ileri basıp (ileri doğru tek adım zıplatıyor) stun chance buffını aktif hale getirip , sonra charge atman , bölece charge attığında belli bi şans ile stun ediosun karşındakini ehu , ilerde charge a stun özelli de gelince dadından yenmez bişii

ranger fln varsa karşında ilk saldırıyı o yapacaksa , 2 sağ 2 sol yapıp dodge chance arttırıp sonra "x" tuşuna basarsan (default : block) attıı ok shieldinize saplanması yada sizin dodge yapmanız acı bir deneyim olacaktır kendisine :p

coook ilginc geldi bana guardian ın mekanikleri bi o kadar da eğlenceli

mesela
defensive stance var , fury stance var , wow daki giibi bu
ama bunun dışında maneuver die ayrı bi stance buff var

bu da 3 ayrılıo simdilik (lvl 20 itibari ile)

provoke maneuver - threat miktarını arttırıyor vuruşlarınızın ama verdiiniz dmg azalıo
aggresive maneuver - dmg miktarını arttırırken savunmanızı düsürüyor
defensive maneuver - defans artıyor dmg azalıyor

bu manevraları sanırım ilerde duruma göre , stance dance gibi deiştiricez combat sırasında =)

ve tabii hareket etme buffları var az öcne bahsettigim :p
Sosyal ağlarda paylaş

wrath buff ile ilgili açıklamada şu

Vengeance is the opposite to this, it makes you mad when your team members get hit rather than you (Wrath). My partner (ToS) stood and let a mob beat on her to see how high this goes and at lvl 20 Vengeance you get massive buffs with about 365% more damage, movement speed and loads of other stuff. Not that you really want team members to be taking any hits if you are doing your job properly!

burdanda vengeance konusunda haklı olduumu ögrenmiş oldum :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...