Sleeper Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Demon kasmıs arkadaslara ufak birkac soru sorayım su an server degisecegimiz icin tekrardan lvl kasıcaz ve aklıma demon geldi hic denemedigim class(yapmazdım ben boyle seyler ama neyse hehe) simdi aklıma dustu karpuz kabugu ama hala yazılanlar eglenceli deil bu 1 Darksun ın verdigi liste kasmadıgım icin bana bir anlam ifade etmiyor fixlenmesi dusunulenler demon un acıklarını kapatacak seyler mi yoksa gereksiz mi ? bu da 2 ne dersiniz ??? ***cumlelerdeki anlam dusuklugu inanılmaz boyutlara ulasabiliyor bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 en iyi ramged class ve pure mage diye duydum. alt karakterimi demo kasacağım. zevkli duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 En iyi caster olması gerekiyor.. ama şu anda yanına bile yaklaşamaz. Dmg de ezik olmasının sebebi release den 2 gün önce dengesiz bir nerf yemiş olması. Level 47 yim halen rank 1 aoe kullanıyorum çünkü rank2 nin manası 1 den çok fazla ve verdiği hasar sadece 20 dmg artıyor. Bütün class böyle dengesizlikler içinde. Ayrıca yukarıdaki değişiklikler henüz gelmediği için demon halen EZİK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 en iyisi yeni char acmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Darksun said: En iyi caster olması gerekiyor.. ama şu anda yanına bile yaklaşamaz. Dmg de ezik olmasının sebebi release den 2 gün önce dengesiz bir nerf yemiş olması. Level 47 yim halen rank 1 aoe kullanıyorum çünkü rank2 nin manası 1 den çok fazla ve verdiği hasar sadece 20 dmg artıyor. Bütün class böyle dengesizlikler içinde. Ayrıca yukarıdaki değişiklikler henüz gelmediği için demon halen EZİK. bizde ilk 80 e vuranlar demolar oldu ben ezik olduklarına katılmıyorum şuursuzcana kasabiliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Bug vardi abuse etmislerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Reflect exploit vardı mob sana vurunca dmg shield ona geri 900-1k felan vuruyordu sanırım. Öyle kasan bir yığın adam oldu. Demon u bu haliyle oynayın lütfen atıp tutmak yerine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mighty_THoR said: Darksun said: En iyi caster olması gerekiyor.. ama şu anda yanına bile yaklaşamaz. Dmg de ezik olmasının sebebi release den 2 gün önce dengesiz bir nerf yemiş olması. Level 47 yim halen rank 1 aoe kullanıyorum çünkü rank2 nin manası 1 den çok fazla ve verdiği hasar sadece 20 dmg artıyor. Bütün class böyle dengesizlikler içinde. Ayrıca yukarıdaki değişiklikler henüz gelmediği için demon halen EZİK. bizde ilk 80 e vuranlar demolar oldu ben ezik olduklarına katılmıyorum şuursuzcana kasabiliyorlar onu aoe de cooldown yokken yapmı$lardır.ve pve ile pvp çok farklı $eyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 petler bir ise yariyor mu cidden lvl 10 kasmistim pet 3 falan vuruyodu galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 yurdum insanı çok eğlenceli -abi arabaya bak -kesin çalmıştır ibne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mighty_THoR said: yurdum insanı çok eğlenceli -abi arabaya bak -kesin çalmıştır ibne Senden eğlenceli olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Bencede, -Class rezalet, aşırı dengesiz -Olur mu be 80 olan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mighty_THoR said: yurdum insanı çok eğlenceli -abi arabaya bak -kesin çalmıştır ibne failed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 80 olan adamlar var evet ve karakterlerinden çok memnunlar,birileri hem cap e vurup hem karakterinden çok memnunsa başka birileri birşeyi eksik yapıyor olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Fc toptan necro/demo'ları bufflamaya neden gitsin peki? Ben hiç kendi karakterinden memnun demo görmedim, class ı bende seviyorum ama bu ezik olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mighty_THoR said: 80 olan adamlar var evet ve karakterlerinden çok memnunlar,birileri hem cap e vurup hem karakterinden çok memnunsa başka birileri birşeyi eksik yapıyor olmasın Yurdum insani cok tume varici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 demo iyidir eğer grub içindeyseniz.fakat solo pek güzel olmuyor.sürekli ölebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkevils Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Herkes demodan memnun herhalde uzun bır suredır kımse bır sey yazmamıs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Ben 60 da bıraktım o sırada pom 80 olmuştu zaten =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 barbardan feci baymıştım demon açım dedim böyle bi feat tree oluşturdum bakalım demon nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar