Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbarian

Darksun

Öne çıkan mesajlar

dual-wield olmak ya da two-handed olmak, bütün mesele bu.

Dual Wield olunca kendimi Pirate Viking Barbarian Cimmerian gibi hissediyorum, Two Handed olunca kendimi Slayer Viking Barbarian Cimmerian gibi hissediyorum.

Reaver gidiyorum ama bir yandan da Berserker olmadığım için içimde kaldı. İkisinden birini seçmek istiyorum ama karar veremedim.
İlerledikçe karşıma daha karizma two-handed silahlar çıkıyor. Şu anki dual wield swordlar çok lame gözüküyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Şuan 52 level Barbarım var , forumda melee sınıflar başlığı altındaki gibi doğruyorum milleti.Stunleri vs yok ama çok sıkıştığımda silah değiştirip stun punch , clobber kullanıyorum.Dual de hiç stamina sıkıntısı olmuyor hele %40 civarı hp niz varsa atlayın ,zıplayın, hoplayın ne yaparsanız yapın bitmiyor stamina.Berserker feat i ile %10 dmg arttığı gibi, 400 küsür stamina regen geliyor.Durmadan koşşanız gene bitmiyor gibi.

Ayrıca cyclon of steel combosuna acayip bonus var.Critical bonus, bleed bonus ,dmg bonus derken coşuyor insan .

Kaçanlar içinde haste olayı var.Bide %40 hpniz varsa zaten stamina bitmeden koşup yakalıyorsunuz.Dualden an itibarı ile çok memnunum.
Sosyal ağlarda paylaş

Rajeesh said:
2h de bana stam dayanmıyor yav pvp de
benmi çok kullanıom ne

dual denemek lazım aslında bi 80 lvl olım denicem

Sorun sende değil ,sorun 2h ağacında stamina veren skill in olmaması.Adam gibi her savaştan sonra res yapman gerekiyor. Halbuki dual de nerdeyse stamina potion kullanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Dualde stun yok ama zaten stun için 2 hand kullanıyorum savaş sırası değiştirip kb ve st yapıyorum.Sonra cyclon of steelle tarumar ediyorum adamı.Kaçmaya başlarsada haste e basınca kolayca yakalanıyor.Denemenizi tavsiye ederim .Level 40 tan sonra dual oldukça başarılı.

Forme said:
2 hand barbarın çok eksikleri var hakikaten stamina yönünden, diğer taraftan duel gidincede neredeyse pvp için kullanıcak hiçbir power in olmaasıda ayrıca garip. duel oynamak istiyorum ama stunsiz ve knockbacksiz bir melee char pvp serverda madara olur.
Sosyal ağlarda paylaş

http://feats.goonheim.com/barbarian#t0a5b5c5e2f2g3h3i3j5k1m1n2p5q3t1t2

Buna benzerdi.Staj yaptığım için oynayamıyorum oyunu hafta içi acc u dondurdum bir süre o yüzden ezbere yazdım.

Rajeesh said:
stinger hangi featlere verdin acaba?bi feat tablosu yaparmısın

bende bir denim bakalım nasılmış duel barbar
Sosyal ağlarda paylaş

dual wield dps açısından two hand e göre daha başarılı. ama two handed ile gelen stunlar hayatta kalmayı daha bir kolaylaştırıyor (özellikle aynı anda 3-4 tane mob başıma ekşirse) üstelik yinede gayet güzel dps verebiliyorum.

henüz lvl 57 yim, ama kendimden 4-5 lvl yukardaki mob u teketekte çok hızlı ve rahat alıyorum. kendi levelımdaki bir mob ise staggering blow procladığı anda yatıyor yada belki fazladan 1 normal vuruş yapmam gerekiyor, yani 1 comboda yatıyor diyelim biz ona kısaca. general özelliklerden second wind alınca stamina açısından biraz daha rahatlıyorsunuz. sanırım seçim meselesi tamamen.
Sosyal ağlarda paylaş

Luxor said:
dual wield dps açısından two hand e göre daha başarılı. ama two handed ile gelen stunlar hayatta kalmayı daha bir kolaylaştırıyor (özellikle aynı anda 3-4 tane mob başıma ekşirse) üstelik yinede gayet güzel dps verebiliyorum.

henüz lvl 57 yim, ama kendimden 4-5 lvl yukardaki mob u teketekte çok hızlı ve rahat alıyorum. kendi levelımdaki bir mob ise staggering blow procladığı anda yatıyor yada belki fazladan 1 normal vuruş yapmam gerekiyor, yani 1 comboda yatıyor diyelim biz ona kısaca. general özelliklerden second wind alınca stamina açısından biraz daha rahatlıyorsunuz. sanırım seçim meselesi tamamen.
lvl 80 e kadar two hand oynadm.lvl 80 destıny questını yapamadım respect oldum.bence savunma acısından gusel featler var dps gercekten ıı.kasmak ıcınde duel...
Sosyal ağlarda paylaş

dual wield de stun ve knockback yok ama sadece bir combo ile 76 barbarimla 80 pom u kesiyorum başka hiçvuruş yapmadan sadece 1 comboyu oturtabilirseniz pom gibi sağlam shiledli bir class bile yatıyor, tabesas problem o comboyu koşturan kaçan adamlar arasında oturtabilmek.

eğer birisi barbarın karşısında sabit durursa hiç şansı yok
:)
Sosyal ağlarda paylaş

Vallaha her nekadar dual wield şuan daha cazip gözüksede benim FRP den bildigim barbar Great Axe taşir bi koydumuda yarar lafini kendime baz alarak two handed la gidiorm. gayet te memnunum. potionlar çok pahali degil basiorm stamina potioni rahat ediorm. Kesemedigim bişi ile karşilaşmadim daha. Hayatimdan memnunum. Güzel fatalityler de cabasi. Bi eksigi de yok öle. sadece biraz el atsalar daha güzel olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi bütün barbar forumunu okudum. Oyunu yeni aldım sayılır, Wow'dan sonra değişik ve cezbedici geldi...

Sormak istediğim bi iki soru var cevaplayabilirseniz sevinirim;

Öncelikle en iyi ve yenilmez class hangisi demiyecem, sadece hepimizin frp dünyasından bildiği Barbar gibi değil tam olarak heralde. Biraz Conan dünyasındaki gibi rogue barbar.

Soruma geliyorum;

1- Hox ile farkı stunları ve knockbackleri ve hide mı oluyor ? Çünkü Hox da (ben lvl 10 kadar oynadım) sorduğum kadarıyla yüksek sınıflara, çok hareketli ve dps çok yüksek.

2-Savaş alanında çabucak yatma olayı var mıdır ? (Wow'da Rogue la da oynadım, hide dışı görülünce pek hoş olmuyordu)

3- Genelde caster oynarım bi çok mmorpg ve frp tarzı masaüstü dahil, artık ortaya göğüsü önde girecek ve yaracak bir classla ve Aoc nin getirdiği yeni ve hareketli oılan dövüş stilini kullanarak oynamak istiyorum. Dediğim gibi tüm forumu okudum, ve Barbar olmak güzel göründü, biliyorum tam kafamdaki gibi ortalığa atılamayacam, ama yinede bi iki düşüncenizi almak istiyorum...

Uzun oldu ama mazur görün, şimdiden teşekkür ederim, sabır ile mesajı okuyanlara... :)
Sosyal ağlarda paylaş

Barbar XoT li yer bitirir aglatir oyundan bezdirir küstürür ve aglatir. Tabi oynama şekline bakar. Clobber ve Stunning Punch a featlerle birlikte güzel etkiler gelio two handed için konuşuyorum. Paralyse etme snare etme gibi özellikleri gelio ki gayet güzel. XoT linin alan etkili snare i var. Öle kolay kolay da yatmiyo. ben kendi levelimda 4 5 yaratigi rahat kesiorm. nasilsa stun var çok zora girersem Clobber yapip kendimi toplarim. XoT liyi sevmiorm Stygiayi da sevmiorm Cimmeriali irkçiyim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

benimde en büyük hatam frplerdeki soldier barbarian gibi sanıp açmam oldu aoc deki barbarian ı,fakat 78 lvl im ve anladımki bu barbariani oynayabilmen için rogue mantığıyla oynaman şart. 2hand ile dual wield in dps si arasında uçurum var neredeyse, dual de damagelar havada uçuşuyor instance yaparken abanırsam agro kesin bana dönüyor. sadece 1 combo ile bütün classları indirebiliyorsun neredeyse, ama 4-5 tuşlu comboyu yapabilmek mesele pvp de. bununla beraber ne stun ne knockback olmaması yüzünden 1 vs 1 pvp de 2hand barbarian daha avantajlı 2 stun 2 knockbackle zaten adam birşey yapamadan kesebilme ihtimalin var.

bu arada reaver daki back in to the frey mi neyse adı knockbackden sonra charge yapan zimbirtiyi kullanabilen oldumu ben ne yaptiysam çalışmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...