Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbarian

Darksun

Öne çıkan mesajlar

ConneX said:
ayrıca bir konuya daha değinmek istioyrum bu skill pointle alakalı olan run speed hiding climbing vs. gibi bunlardan hangilerini nasıl bir şekilde tavsiye edersiniz yine Level kasarken neye vermeli ve DPS 80 olduğunda PVE için ne olabilir ve de tabi i PVP için.

Run Speed ve Endurance gereksiz seyler. Pek etkili degiller cünkü. Endurance'a 300 puan verdiginizde ancak 1 saniye fazladan sprint atabiliyormussunuz (bütün stamininizi harcadiginizda). Run speed'de 100 puan icin %1 run speed veriyormus galiba. Ama combat ici calismadigi icin israf olarak görüyorum ben.

Hiding ve skulk baya önemli. Skulk 50 puan icin %1 hiz arttiriyor mus. Ben 400 puan falan verdim baya farkediyor stealth hiziniz. Ilerki level'larda normal kosu ile ayni hiza bile cikabilir belki.

Recovery, fast recovery ve adini unuttum hp dolduran zimbirtiya keyfinize göre verin. Ben level 40'da 100 vermistim ücüne de. Belki daha da verebilirim yavasladi cünkü iyice doldurma hizi.

Climbing'e ihtiyac oldukca veriyorum. Onun disinda bir seye vermedim daha. 250-300 puan bosta duruyor. Belki subtlety'ye yada perception'a verebilirim onlari.
Sosyal ağlarda paylaş

baska oyunlardada barbar oynadım ve genelde barbarda en önemli şeyler HP-HP regen Stamina - sta regen dir ve tüm puan ve talentleride buna göre veriyorum.

fekat bu oyunda bazı saçmalıklar yüzünden kafam karıştı, örneğin senden 5 lvl üstün bile olsa bir adama sağlam bir combo oturttugunda hp si %30 lara düştüğünde vs direk savaşmayı bırakıp kaçmaya başlıyorlar. ve bunu önceden tahmin edip stun vs atmadıysan o adamı bu oyunda yakalayıp kesmen oldukça zor. bu yuzden koşma ve adam yavaşlatma durdurma ile ilgili şeylere pve de çok gereksizde olsalar vermek zorunda kalıcaz. hele ki ileride pvp xp olayı çıkınca sizi öldüremeyeceğini anlayan herkes kaçmaya başlayacak pvp nin ortasında.

barbarda stealth a vermek bana saçma geliyor, barbar oynamanın mantığına ters. o zaman assasin aç stealth attack yapicaksan yada saklanıcaksan. barbar savaş meydanında en önde ortada durur, öldürür veya ölür ama kaçmaz, saklanmaz :)

kaçak göçek oynamak isteyenler ranger ve assasin oynamalı, pvp de barbardan çok daha iyi karekterler zaten bu ikiside.
Sosyal ağlarda paylaş

bence conan the barbarian baz alınmalı.

bi guardian bi conquerer kadar iri yapılı olmasına gerek yok ama hızlı cevik atılgan ve güclü olmalı barbar. bide yay kullanmamalı.

aptalda olmamalı daha doğrusu, primal cunning mi dersiniz killer inctinctmi dersiniz bilemem ama işte leon'daki zeka olmalı barbar adamda.
Sosyal ağlarda paylaş

Forme said:

barbarda stealth a vermek bana saçma geliyor, barbar oynamanın mantığına ters. o zaman assasin aç stealth attack yapicaksan yada saklanıcaksan. barbar savaş meydanında en önde ortada durur, öldürür veya ölür ama kaçmaz, saklanmaz :)

kaçak göçek oynamak isteyenler ranger ve assasin oynamalı, pvp de barbardan çok daha iyi karekterler zaten bu ikiside.

O senin bahsettiğin meydanda duran Conqueror falan. Barbar light armor'la nerde meydanın ortasında duracak yau. İki vuruyolar yatıyosun. Stealth kullanmak önemli baya. Level 43'üm şu anda. En iyi vuran kombom 500-600 civarı vuruyor. Stealth attack ile 600-700 vurabiliyorum crit olmadan. Bu da yabana atılmayacak bir avantaj sağlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

barbar her yerde barbardir, saf dps dir başka hiçbir özelliği yoktur, tüm damage i içine alir ama aldiğinin fazlasını karşıya vererek kazanır.

aslında 2 tip barbar vardır birisi rogue başlayan birisi soldier başlayan bu oyunda soldier başlayan barbar olmaması büyük eksiklik.

ben ayrıca oyunda barbar oynayıp stealth le gelip damage veremezsin demedim, bu stilde oynamayı düşünüyorsan barbarla oynama assasin yada ranger aç dedim. çok daha başarılı olursun.

ben belki bu tip oyunlara birazda rp mantığıyla bakmadan oynayamadıgımdan barbarıma stealth olmayı yediremiyorum ve asla olmayacağım ölürüm daha iyi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Rajeesh said:
2h için idareden bi talent yapan varmı
ben bişiler denedim ama siz nası veriyorsunuz talentleri?

barbarian level 0-80 leveling feats

Levels 10-14
o 5 points into Blood Rage Stance
* Levels 15-19
o 5 points into Great Weapons Master
* Levels 20-24
o 1 point into Paralysis
o 1 point into Staggering Punch
o 3 points into Shock and Awe
* Levels 25-29
o 5 points into Reverse Swing
* Levels 30-34