Fly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 crowd control. karşındakini belirli bir süre etkisiz hale getiren skill vsler kabaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ConneX said: ayrıca bir konuya daha değinmek istioyrum bu skill pointle alakalı olan run speed hiding climbing vs. gibi bunlardan hangilerini nasıl bir şekilde tavsiye edersiniz yine Level kasarken neye vermeli ve DPS 80 olduğunda PVE için ne olabilir ve de tabi i PVP için. Run Speed ve Endurance gereksiz seyler. Pek etkili degiller cünkü. Endurance'a 300 puan verdiginizde ancak 1 saniye fazladan sprint atabiliyormussunuz (bütün stamininizi harcadiginizda). Run speed'de 100 puan icin %1 run speed veriyormus galiba. Ama combat ici calismadigi icin israf olarak görüyorum ben. Hiding ve skulk baya önemli. Skulk 50 puan icin %1 hiz arttiriyor mus. Ben 400 puan falan verdim baya farkediyor stealth hiziniz. Ilerki level'larda normal kosu ile ayni hiza bile cikabilir belki. Recovery, fast recovery ve adini unuttum hp dolduran zimbirtiya keyfinize göre verin. Ben level 40'da 100 vermistim ücüne de. Belki daha da verebilirim yavasladi cünkü iyice doldurma hizi. Climbing'e ihtiyac oldukca veriyorum. Onun disinda bir seye vermedim daha. 250-300 puan bosta duruyor. Belki subtlety'ye yada perception'a verebilirim onlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 baska oyunlardada barbar oynadım ve genelde barbarda en önemli şeyler HP-HP regen Stamina - sta regen dir ve tüm puan ve talentleride buna göre veriyorum. fekat bu oyunda bazı saçmalıklar yüzünden kafam karıştı, örneğin senden 5 lvl üstün bile olsa bir adama sağlam bir combo oturttugunda hp si %30 lara düştüğünde vs direk savaşmayı bırakıp kaçmaya başlıyorlar. ve bunu önceden tahmin edip stun vs atmadıysan o adamı bu oyunda yakalayıp kesmen oldukça zor. bu yuzden koşma ve adam yavaşlatma durdurma ile ilgili şeylere pve de çok gereksizde olsalar vermek zorunda kalıcaz. hele ki ileride pvp xp olayı çıkınca sizi öldüremeyeceğini anlayan herkes kaçmaya başlayacak pvp nin ortasında. barbarda stealth a vermek bana saçma geliyor, barbar oynamanın mantığına ters. o zaman assasin aç stealth attack yapicaksan yada saklanıcaksan. barbar savaş meydanında en önde ortada durur, öldürür veya ölür ama kaçmaz, saklanmaz :) kaçak göçek oynamak isteyenler ranger ve assasin oynamalı, pvp de barbardan çok daha iyi karekterler zaten bu ikiside. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Forme senin söylediğin olay çok mantıklı yalnız. Normalde adam kaçar yani. Ve Barbar'da hızlı olmalıdır. Öküz gibi güçlü ama yavaş adam Türk filmlerinde o 2metre 20 santimlik adamın oynadığı paso CÜneyt Arkın'dan dayak yiyen lavuklara benzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bence conan the barbarian baz alınmalı. bi guardian bi conquerer kadar iri yapılı olmasına gerek yok ama hızlı cevik atılgan ve güclü olmalı barbar. bide yay kullanmamalı. aptalda olmamalı daha doğrusu, primal cunning mi dersiniz killer inctinctmi dersiniz bilemem ama işte leon'daki zeka olmalı barbar adamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Forme said: barbarda stealth a vermek bana saçma geliyor, barbar oynamanın mantığına ters. o zaman assasin aç stealth attack yapicaksan yada saklanıcaksan. barbar savaş meydanında en önde ortada durur, öldürür veya ölür ama kaçmaz, saklanmaz :) kaçak göçek oynamak isteyenler ranger ve assasin oynamalı, pvp de barbardan çok daha iyi karekterler zaten bu ikiside. O senin bahsettiğin meydanda duran Conqueror falan. Barbar light armor'la nerde meydanın ortasında duracak yau. İki vuruyolar yatıyosun. Stealth kullanmak önemli baya. Level 43'üm şu anda. En iyi vuran kombom 500-600 civarı vuruyor. Stealth attack ile 600-700 vurabiliyorum crit olmadan. Bu da yabana atılmayacak bir avantaj sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 sen bence barbarı diablodaki barbara benzetmişsin forme =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 barbar her yerde barbardir, saf dps dir başka hiçbir özelliği yoktur, tüm damage i içine alir ama aldiğinin fazlasını karşıya vererek kazanır. aslında 2 tip barbar vardır birisi rogue başlayan birisi soldier başlayan bu oyunda soldier başlayan barbar olmaması büyük eksiklik. ben ayrıca oyunda barbar oynayıp stealth le gelip damage veremezsin demedim, bu stilde oynamayı düşünüyorsan barbarla oynama assasin yada ranger aç dedim. çok daha başarılı olursun. ben belki bu tip oyunlara birazda rp mantığıyla bakmadan oynayamadıgımdan barbarıma stealth olmayı yediremiyorum ve asla olmayacağım ölürüm daha iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 conan dünyasında soldiere benzeyen barbar ne yazık ki yok.daha çok conan gibi rogue tarzında barbarlar mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 hide im 50de, daha da yukseltmem kesinlikle, sadece beni acik alanda hide etsin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 http://feats.goonheim.com/barbarian#t0a5b5c5d5f2g3i3k1l1m1n2p3q3u1v5t1a5b5d3e3g1i3k1l1m3o3t2a5d1 buna benzer dual wield ama pvp skilleride olan bir barbar yapmayı düşünüyorum fikirlerinizi söylersneiz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 direk vazgeçtim çok saçma oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 reaver berserker karışık talent direk yalan oluyor çünkü stun knockback reaverda çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 çalışmaz çünkü elinde 2h silah olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 En yüksek level li kim aramızda? Skill punaları nasıl verdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Bende barbarian açmak istiyorum Sanırım barbarian wowdaki hemo/combat rogue(birazda fury warrior) stili oynamaya assassinde sub/dagger oyun tarzına benziyor. Şöle sağlam bi 2h Swordla ortalığı yarmak çok zevkli olucaktır inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Forme said: reaver berserker karışık talent direk yalan oluyor çünkü stun knockback reaverda çalışmıyor. odiflame said: çalışmaz çünkü elinde 2h silah olması lazım. weapon switch.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 2h için idareden bi talent yapan varmı ben bişiler denedim ama siz nası veriyorsunuz talentleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Bende rastgele verdim gibi hissediyorum featleri, leveling için lazım bana , eğer yapan varsa şurda yazarsa müthiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Ayrıca Şu featleri verdim ama nasıl sıfırlayabilirim bilen var mı? nerye gitmem lazım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Rajeesh said: 2h için idareden bi talent yapan varmı ben bişiler denedim ama siz nası veriyorsunuz talentleri? barbarian level 0-80 leveling feats Levels 10-14 o 5 points into Blood Rage Stance * Levels 15-19 o 5 points into Great Weapons Master * Levels 20-24 o 1 point into Paralysis o 1 point into Staggering Punch o 3 points into Shock and Awe * Levels 25-29 o 5 points into Reverse Swing * Levels 30-34 o 1 point into No Escape o 1 point into Combo Earth Shatter o 3 points into Finishing Blow * Levels 35-39 o 5 points into Atrocity * Levels 40-44 o 3 points into Insanity o 2 points into Unstable Mind * Levels 45-49 o Save 5 points * Levels 50-54 o 5 points into Rampage o 5 points into Hammer and Anvil * Levels 55-59 o 3 points into Scatter Foes o 2 points into Fearsome Agility * Levels 60-64 o 5 points into Combo - Decapitation * Levels 65-69 o 3 point into Fearsome Agility * Levels 70-74 o 1 point into Thirst for Blood * Levels 75-80 Feats için kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 neye verceğime karar veremediğim bi sürü abilityim var talent puanım duruyor:) oyundan cıkıp doğru duzgun bi talent arastıramıyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 abilitylerden subtlety tam olarak ne işe yarıo barbar için verilmesi gerekiyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 71 barbarian oynuyorum http://feats.goonheim.com/barbarian#t0t1a5c5d3e3g1i3k1l1m3n2o3s5w3x5z1t2a5b5d1g5j3p1u2 böyle bir feat ağacım var. memnunum. ama hala karar veremedim 2 hand mi iyi duel wield mi. bir ara deniycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 2h pvp dw pve build işte ben staggering blow un featine de verdim iyi oluyor %10 damage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar