Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbarian

Darksun

Öne çıkan mesajlar

bu sneak olayı nedir hide olunca bendeki bütün abilityler kapanıyor
yani adama vurabilmem için hide den çıkmam gerekiyor
ve bide bişey daha sorucam bow nasıl kullanılıyor yani bow u boş olan slotha koyuyorum
oklarıda boş slota koyuyorum yanlız ok atamıyorum bana bi help elinizi uzatın
Sosyal ağlarda paylaş

porsuk said:
bu sneak olayı nedir hide olunca bendeki bütün abilityler kapanıyor
yani adama vurabilmem için hide den çıkmam gerekiyor
ve bide bişey daha sorucam bow nasıl kullanılıyor yani bow u boş olan slotha koyuyorum
oklarıda boş slota koyuyorum yanlız ok atamıyorum bana bi help elinizi uzatın

Hide olduktan sonra rakibine yaptigin ilk normal saldiri Stealth Attack oluyor, iyi hasar verebiliyorsun. vHideken combo kullanamazsin. Acilisi duz attackla yap sonra combolari kullan.

Ok atmak icin, yayi bir slota , oklarida onun hemen yanindaki slota koyman lazim. 2 ayri silah seti yapabiliyorsun, birinde melee digerinde ranged olsun, shift+r ye basinca silah degistirebiliyorsun hizlica.
Sosyal ağlarda paylaş

Glatheros said:
2h, dual wield dan daha iyiymiş şu an ki hali ile haberi olsun yeni başlıyanların. dual de defans yok nerdeyse.

peki bisey sorucam,
simdi ben masabasi oynarken ki zamanlarimdan tutunda, bugune kadar oynadiim tum mmorpg lerde dualwield oynamis bi adamim, hatta hangi karakterde varsa o ozellik sirf oyuzden o karakteri secerim, bugune kadar da bu ozellik olmadigi halde oynadigim tek oyun UO idi, o da ben oynarken alternatifi yoktu :D

neyse, bu oyunda reaver da ambidextrous u gorunce (ADnD oynayanlar bilirler 2nd edition da prestige class larda bunu almadan duel wield yapamazdik) beni benden aldi.. ve simdi kesinlikle twohanded oynayamiorum :D

cok ciddi bir fark varmi? yani ben pvp de ciddi faydasini gordum duelwield in, ama pve de cok buyuk faydasi oluomu twohanded in?
Sosyal ağlarda paylaş

durum su blaxx,

dual wıeld ıle sıngle cok ıyı dmg verıyorsun
2handed ıle sılahın buyuk oldugu ıcın ve nasıl yapacagını bılıyorsan aoe cok rahat ve ıyı dmg vererek grupları guzelce kesersın.

2. en onemlı fark talent lardan gelen, crowd control dedıgımız stun, kd ler. 2handed da talent larla bırlıkte 5 veya 6 stun ın oluyor, dual da bu yok.

lvl 25 lere kadar dual oynadım, cok cok eglencelı ama ardından 2handed a gectıgımde pve nın ve pvp nın cok daha rahatladıgını gordum. onun anımasyonları da cok guzelmıs, onu da farkettım.

sanırım dual oynamakta ısrar edıceksen assassın sana daha ıyı gelır.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun sevdıgım yanı o zaten.

talent lar o kadar karısık kı, sankı herkesın kendı stılıne gore dovusecekmıs havası var, o yuzden dw veya 2handed sıze kalmıs.

bende uzun amandır dedıgım gıbı 2handed kullanıyor olsam da, dw ıle gecen o ılk lvl larımı ozluyorum, barbarıan ın keyfı o olacak saırım. canımız sıkıldıkca sevdıgımız 2 stılden bırıne gecebılecegiz. - bende bayılıyorum 2 elde sword la dovusmeye -
Sosyal ağlarda paylaş

draedan ben 3 tane stunner skill buldum.clobber, earth shaker ve stunning smash.daha gelemedim fakat silah fırlatmada stun sayılabilir.bir yan etkisi var kısa bir süre için disarm ediyor.

diğer arkadaşlarda demişler ben 2H silahta sadece stunner özelliklere yatırım yapıyorum.geriye feat puanım kalırsa dağıtacağım.şuanda mobları yan yana toplaya bilirsem gayet iyi aoe veriyor ve chain kill açabiliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

merhabalar, bende dün üye oldum oyuna ve barbarian karakter açtım. Yalnız merak ettiğim bir şey var millet hem etrafımda dönüp hem kombo nasıl yapıyor? Hoş ben notebook ile oynuyorum numpad eksikliğinden mi spastik gibi şekillere giriyorum anlayamadım. Birde önerebileceğiniz feat şekli var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Level 22'e kadar reaver ile dual wield gittim. Tortage'dan çıkınca destiny quest'te verdiği über 2H baltayı kullanayım dedim. Feat'leri resetledim berserker verdim.

Level 22 olarak gezerken level 26 bir dual wield barbar bana stealth attack ile saldırdı. Ben daha 2H kombolarından bile bir haberken öldürebildim adamı. Dual wield ile çok iyi damage veriyorsunuz ama yavaşlatan yada durduran özellik pek yok galiba.

2H ile PVE'de de sorun çekmiyorum ayrıca. Sanırım dual wield daha çok ilerde raid pve'si için iyi olabilir. Şimdilik 2H ile gitmeye karar verdim.
Sosyal ağlarda paylaş

rangerım da vardı hazırda bir tane ama hem melee istiyordum hem de kırılgan ama damage i güzel diye açtım da,

benden 3 level üstteki bir rangera combolar, evade cc cart curt uğraştım, adam durduğu yerden 2 vuruş ile öldürdü beni, hasar da almıyordu pek.

ilerde değişiyor mu bu , nasıl oluyor ?
Sosyal ağlarda paylaş

HErkezin bildiği üzere üç tip talent build vardır, LVL kasmak için yani en azında 70 lvla kadar da diye bilirzi çünkü 70-80 arası raid havasında geçecek ve 70-80 arası bir level olduğumuzda PVE tabanlı bir talent ile full PVP talent. bu konuda tam bilgili bir arkadaşım bu üç ayrı talent nasıl olmalı bilgi alablir miyim?
Sosyal ağlarda paylaş

genelde öyle de illa ki öyle olacak diye bir şey yok ?

reaver gidersen dual wield saldırıları, alan etkili saldırılar falan kuvvetleniyor. daha düz dps e yönelik bir tree.

berserkerda da 2h saldırıların, stun cc vs lerin artıyor, pvp ye yönelik ama grind için de yeterli.

bir resto druid ile feral druidin grindingi kadar fark yok ki level kasarken, o kadar da üstünde durmayın.

bi de kimeryalılar için diyorum, trainer kasabayı üç parçaya ayırırsanız (kuzeybatı, güneybatı, doğu diye) kuyezbatıdaki kısmının ortalarında bir yerdeymiş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...