Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Barbarian için paylaşım başlığı. The barbarian is one of the most dangerous and feared sights on the battlefield. Their combat style focuses on strength, aggression, and relentless assault. Whether wielding two-handed weapons that sweep through enemy lines or fighting with a weapon in each hand, when the opportunity to deliver that devastating killing blow comes, they are ready. Wounding barbarians enrages them, making them stronger and more deadly in battle and their varied array of powerful attacks can knock an enemy senseless, immobilize them, or make the very ground shake around them. Like other rogues, they excel at sneaking and the arts of ambushing. Archetype: Rogue Permitted Races: Cimmerian, Aquilonian Weapons: One-handed edged, one-handed blunts, two-handed edged, two-handed blunts, bows, thrown weapons, and dual wielding. Armor: Cloth armor and light armor (Daha sonra türkçeye çevrilecek!) Barbarian Feat Açıklamaları Barbarian Featleri Türkçe Açıklamaları Çeviren Seru'ya teşekkürler ROGUE Toughness - barb'ın fiziksel direncini arttırır. Subtlety - barb saldırılarında düşmanın öfkesini daha az çeker ve düşmanın başka bir hedefe saldırmasını sağlar. Keen Senses - Search yeteneğinin cooldown'ını bariz bir şekilde azaltır Natural Protection - barb'ın büyü direncini arttırır Acrobat - barb'ın evade etme oranını arttırır. Mountaineer - barb'ın partisinin climb yeteneğini arttırır, ayrıca yüksek yerlerden düşünce alınan hasarı azaltır Swift Shadows - stealth haldeyken barb'ın daha hızlı hareket etmesini sağlar. Concealment - barb'ın partisinin stealth yeteneğini az oranda çoğaltır Distraction - defansif stance'de olmayan takım arkadaşlarının agroyu bozmasını engeller ve bu kişiler daha zor agro alırlar. Wiles - agronun bozulup barb'a geçmesini engelleyen özel bir yetenek ekler. Ambush- bir minion'a karşı kullanılırsa anında ölümüyle sonuçlanır. görünmez haldeki barb'ın saldırmadan önce kısa bir süre beklemesi gerekir. Excellent Balance - slow ve root efektlere karşı hatırı sayılır bir şans ile kurtulmayı sağlayan bir yetenek ekler. Quick Recovery - melee dövüşte yere düştükten sonra barb'ın staminası anında dolar. Agile Mind - fear ve charm saldırılarında hatırı sayılır bir şans ile barb'ın kurtulmasığını sağlayan bir yetenek ekler. Brutality - barb'ın partisinin fatality şansını arttıran bir yetenek ekler. Endurance - Second Wind yeteneğinin cooldown'ını azaltır. Second Wind - kısa süreliğine hatırı sayılır bir stamine yenileme özelliği verir. tekrar kullanmak için biraz beklemeniz gerekir. Escape Artist - slow ve root efektlere karşı hatrı sayılır bir şans ile kurtulmayı sağlayan bir yetenek ekler. Trickery - düşmanı başını döndüren hedefini şaşırmasını sağlayan bir yetenek ekler. Cheat The Reaper - barb öldürüldüğü zaman az bir ihitmalle ölü numarası yapar ve hızlıca barları dolar. bu yeteneği tekrar kullanmak için bayağı bir beklemeniz gerekir. BERSERKER Blood Rage Barb'a Blood Rage Stancei getirir, bu stance barb'ın hasarını arttırır, düşman saldırılarının belirli bir şans ile barb'ın hp yenilemesini ve saldırılardan sıyrılmasını sağlar. Bu sağlık efekti 3 kere üst üste gelip fazla etki gösterebilir. Atrocity Barb'ın butcher combo’larının hasarını arttırır. Great Weapons Master Çift elli edged ve blunt silahların hasarını arttırır.. Shock and Awe Stunning Punch ve Clobber combolarının cooldown’ınını azaltır. Staggering Punch Stunning Punch combosuna ayrıca düşmanın hareket kabiliyetini azaltma özelliği ekler. Reverse Swing Staggering Blow'un verdiği buffı artırır böylelikle barbarın verdiği hasar artar. Paralysis Yere düşürme combosu ayrıca kurbanı başlarken 1 saniye yere kitler. Eyes of Madness Barb'a saldırdığı moblardan daha az agro çekmesini sağlayan bir yetenek ekler. Insanity Barb'ın fear’a karşı direncini kalıcı olarak artırır. Grisly Wounds Jagged Cut ve Butcher combolarının DoT’larının verdiği hasarı arttırır. No Escape Elinizdeki silahı düşmana fırlatmanızı sağlar böylelikle düşman yüksek oranda bir hasar alır ve sersemler(stun). Bu yetenek ayrıca belirli bir süre silahsız takılmanızı sağlar. Earthshatter Yakın mesafedeki herkesin sersemlemesini(stun) sağlayan bir combo ekler. Finishing Blow Düşmanı yere düşürdükten sonra üzerine saldırmanızı (charge) sağlayan bir yetenek ekler. Bu saldırı büyük bir hasar verir ancak çok stamina kullanır ve bu yeteneği tekrar kullanabilmeniz için beklemeniz gerekir. Arcane Marauder Büyü hasarı aldığınız zaman otomatikman sağlık yenilemeniz artar ve etrafınızdaki düşmanların manasını emersiniz. Unstable Mind Barb'a stun, snare ve root efektlerini anında silen bir yetenek ekler ve bir süre bu saldırılara karşı bağışıklık kazanırsınız. Swarm Fighter Barb'a etraftaki tüm minionları kendine saldırtmayı sağlayan bir yetenek ekler. Bu minion’lardan gelen her saldırı yetenek açık olduğu sürece size sağlık olarak döner. Hammer and Anvil Stunning Punch combosunun hasarını arttırır. Fearsome Agility Hasar verildiği zaman bir süreliğine saldırılardan sıyrılmanızı sağlayan bir buff eklenir. Bu buff 5 kere üst üste eklenebilir. Rampage Hasar verildiği zaman bazen etraftaki tüm düşmanlara ufak çaplı hasar verirsiniz. Comatose Stunning Punch’ın düşmanı sersemletme süresini yükseltir. Rampaging Horde Barb'a etraftaki diğer barb’lara göre saldırı gücünü yükselten bir yetenek eklenir. Maksimum 10 adet barb yarar sağlar, gerisi gereksiz. Scatter Foes Barb'a önünde bulunan tüm düşmanların yere düşürülmesini sağlayan bir yetenek eklenir. Decapitation Barb'a yüksek hasar ve yüksek fatality şansı veren bir combo eklenir. Bu comboyu tekrar kullanmanız için biraz beklemeniz gerekir. Welcoming Death Yakın mesafedeki cesetlere göre hasarınızı arttıran tıklanabilir bir yetenek ekler. 10 ceset maksimum alacağınız bufftır, daha fazlası işinize yaramaz. Thirst for Blood Tüm partiyi etkileyen tıklanabilir bir yetenek ekler. Kurbanın ya da parti üyelerinin yaptığı her saldırı, belirli bir şans ile daha fazla hasar vermenizis sağlar.ayrıca yaşam yenileme ve stamina yenileme etkileri de vardır.. REAVER Reaver Stance Reaver Stancedeyken barb düşmana daha fazla hasar verir .ayrıca daha da fazla hasar vermesini sağlayan bir buffı ara sıra tetikler. Bu buff 3 kere üst üste gelebilir. Hand Weapon Expert Tek elli edged ve blunt silahların hasarını arttırır. AmbiDextrous İkinci silahın hasarını kalıcı olarak arttırır.. Sever Birincil silahınızın kalıcı ve belirli bir şans ile artı olarak slash hasar vermesini sağlar. Devastation Birden fazla hedefe saldırı yapan combolarınızın crit şansını arttırır. Smash'n Crush Birden fazla hedefe saldırı yapan combolarınızın hasarını arttırır. Twist and Tear Barb'a ikinci silahı ile yaptığı saldırılarda kurbanına kısa bir süreliğine artı bir DoT hasarı vermesini sağlar. Bu yaralama saldırısı 5 kere üst üste gelebilir.. Predatory Instincts Barb'a tıklanabilen, kısa süreliğine saldırılardan sıyrılma oranını arttıran ve stamina yenileme olanağı sağlayan yetenek ekler. Gushing Wounds Cyclone of Steel combosuna belirli şans ile kısa süreliğine kurbanına DoT hasar verme özelliği ekler. Haste Barb'a tıklanabilir bir yetenek ekler, bu yetenek daha fazla hasar verilmesini sağlar ve yürüme hızını arttırır. Too Many to Count Barb'a tıklanabilir bir yetenek ekler. Bu yetenek etraftaki yaşayan canlı kanlı düşmanların sayısına göre barb'ın hasarını arttırır. 10 taneye kadar çıkar bu efekt. Adrenaline Rush Tıklanabilir bir yetenek ekler, yaşam seviyeniz %40’a indiği zaman bu yeteneği kullanabilirsiniz, hasarınızı arttırır ancak yaşam seviyeniz %60’ın üstüne çıkarsa iptal olur. Jagged Weapons Jagged Cut combolarının hasarını arttırır. Cyclone of Razors Cyclone of Set combosunun hasarını arttırır. Spirit of The Panther Bu yetenek ile beraber Barb, Preadatory Instincts feati aktif olduğu zaman Cyclone of Set combosunu kullanırsa crit şansını arttırır. Boiling Blood Savage Rage combosunun efekti hala aktif olduğu zaman barb'ın hasarı artar. Back in The Fray Barb'a tıklanabilir bir yetenek ekler, düşmanı yere düşürdüğü (knock back) zaman üzerine saldırmasını(charge) sağlar. Unstoppable Berserker Adrenaline Rush’a stamina yenileme özelliği ekler. Shrapnel Barb'ın Wreck armor combosuna hedefin yakınındaki düşmanlara da hasar verme özelliği ekler. Rupture Armor Wreck Armor combosunu geliştirir böylelikle combo daha fazla hasar verir. Impale Barb'a iki elindeki silahla da bir sonraki saldırısında düşmanı yaralama(bleeding) olanağı sağlayan bir yetenek ekler.. Dance of Death Barb tıklanabilir bir yetenek ekler, böylelikle barb bu yeteneği kullandığı zaman yakın mesafedeki tüm düşmanlara yaptığı saldırılar ani olur. (instant) Armageddon Falls Barb'a gene tıklanabilir bir yetenek verir. Bu 12 saniye süren yetenek barb’a o süre içinde yaptığı tüm saldırıların düşmana 3 saniye boyunca artı hasar vermesini sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Duel Wield için yaptığım talent http://feats.goonheim.com/barbarian#t0a5b5c5d5f2g3h5i3j5l1p5q3r3u1v5t1t2a5b5f1g5h3m2s1 Burada Duwl-Wield kullanılacak. Cyclone of Steel Combo ağırlıklı. Generalde de Evade önemli olan. Ona göre Reaver de Overpower e talent verdim. Anladğım kadarıyla ne zaman evade olursa o zaman damage artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 barbarian arkadaşlara ufak bir tavsiye her nekadar kafadaki conan imajından dolayı insanlar tarafından tank muamelesi görsede kesinlikle değil assasin gibi tek mobda çok ettkili ama birden fazla mobda lvl ilerledikçe sırıtıyor etkin barbarian nın sırrı weapon cone a dayanıp ikisini aynı anda kesmek değil o genel bir yanlış silah tercihiniz ne olursa olsun birden fazla mob varken ikisini aynı anda kesmeye değil olabilecek bütün imkanları kullanarak birini seri şekilde aradan çıkartmaya çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 iyi aoe damagede veriyor. Bİr hareketi var(adını tam bilmiyorum) çevredekileri stun yapıyor ve başka bir hareketi yere seriyor herkesi. Aoe attack da yapıyor. .. yanında kim varsa elinin tersiyle vuruyor.. Conan da genelde barbarian gibi clothla gezerdi. Sadece paralı askerken ve kral olduğundan zırh giyerdi.... Hey gibi aslanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 zaten assasin single target , barbarian da aoe dps nin dibine vurucak deniyodu.. yere yatırma falan güzelmiş ama.. crowd control de var hafiften.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Grup buff yapıyor. Ne kadar çok grupta barbarian olursa o kadar iyi ... Ve beta oynayan arkadaşi demdiğine göre ;"savaş ne akdar çok artarsa agresifliği artıp damagesi de o kadar artıyor" muş... (Talentlerle alakalı olabilir ama tam göremedim.) ve başka bir buff u da grupakilerin fatality yapması şansını arttırıyor.(talenti var-Brutality) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 peki 2hand mi daha kullanıslı yoksa dualmı bilen biri varsa acıklarsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Oyunda barbarian class ı duel-wield üstüne yoğunlaşmış. (mmo lardan çok çok anlayan bir arkadaşımdan aldım bu bilgiyi. 5 kardeş en küçüğü 26 yaşında. ve vanduarddan bu yana mmo oynarlar) Ben kullanma animasyonları ve punch combo yüzünden t-hand i seçtim. Crom server ve isim : Ulubatli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 2hand pvp icin tercih ediliyor genellikle.Stun ve knockbackler ile fazla cc.Dual wield ise dps olarak daha iyi fakat cc ve dolayisi ile survivability dusuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 cakeonroof said: 2hand pvp icin tercih ediliyor genellikle.Stun ve knockbackler ile fazla cc.Dual wield ise dps olarak daha iyi fakat cc ve dolayisi ile survivability dusuk. Çok doğru. than. pvp ağırlıklı talentler. İki elle kılıç savrurması çk güzel. ondan tercih ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 maxrep said: (mmo lardan çok çok anlayan bir arkadaşımdan aldım bu bilgiyi. 5 kardeş en küçüğü 26 yaşında. ve vanduarddan bu yana mmo oynarlar) Duyan da Vanguard 15 sene önce çıkmış zannedecek. Bir sene oldu çıkalı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mirage said: maxrep said: (mmo lardan çok çok anlayan bir arkadaşımdan aldım bu bilgiyi. 5 kardeş en küçüğü 26 yaşında. ve vanduarddan bu yana mmo oynarlar) Duyan da Vanguard 15 sene önce çıkmış zannedecek. Bir sene oldu çıkalı. :D ahahaha doğru valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Kusura bakmayın karıştırmış da olabilirm. Hatırladığım diabloyu online oyuyorlardı o zamanlar iyilerdi... (Bana göre) Gaza diye kurdukları bir guidlleri de vardı WoW da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bende fatality leri falan izledim 2hand fatality leri daha guzel gorundu gozume :) tabi bide pvp oynamayı daha cok sevdigim icin 2hand oynarım muhtemelen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kraunex Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Evt bende izledim ikisininde ayri guzelligi var ama bende 2 hand dusunuyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Düşündüğünüz talentleri yazabilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 walla talent olayında henuz isin icinden cıkamadım biraz zor olacak oyuna baslamadan bi karar vermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 dun aksam concurer ıle oynarken adamın kelleyı kopardım cok vahset ama zevklı :D tabı bıde ustsuz hatunlar ımba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 barbarian feat walla bole bise dusundum ama emin diilim tabikide herkes fikrini solerse daha bi guzel hale getirebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Pve agırlıklı oynıcam , ama pvp serverında barbar oynamayı dusunuorum . Open betanın son gununde 7 tane farklı karakterle lvl 20 olarak karambol pvplerde 1 er saat takıldım, tek tabanca olarak pvp de en cok zevk alabilcegim classın barbar oldugunu düşündüm . En basından beri her adım bası bi barbar olucagı için dusunmuodum ama , pvp ve pve serverlarında farklı takılıcagım için pek dert etmiorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ayrı ayrı 2 char kasmak zor olur benim icin cok fazla vaktim olmıcak cunku ondan 1 char yapıp eglenmek istiorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Bende eskisi kadar oyuna ayırıcak vaktim olmasın istiorum ve buna ragmen iki karakteri yavas da olsa kasmak istiorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 [video]http://www.vimeo.com/1031810?feature=oembed" width="459"> pve de ii gorunuo baslangıc icin ama pvp de nolur bilinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bilinir ağlatıyo şu anda barbarian oyun için über bir class Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar