Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assassin

tunca

Öne çıkan mesajlar

Absolut said:
Utanarak soruyorum sprint lvl kaçta geliyor? Veya varda benmi görmedim :)

ya abso sen benı oldurecen.

bu arada muhtemelen 1 2 gune bı assasda ben acacam keyıf karakterı, roguemu ozledım. o zaman bol bol burada yazarım. sımdılık sızlerı okumaya devam bılgıler ıcın tesekkurler aydınlatıcı oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Assassin Talent Lvl 62

Bi bunu dene istersen Assassinin raidler dahil kullanacağı tüm featler lvl 60 da açılıyor zaten diğerleri olsada olur olmasada olur kendi tarzına göre seçersin.
Ben burda cats paw a verdim zorlandığın anda açarsın dodge un artar kaçarsın falan değiştirebilirsin istersen.

Lvl 80 de raidlerde değişmesi gerekiyor tabi bunların ben şuan alttaki feat leri kullanıyorum tüm raidlerde.

Assassin Lvl 80 Lotus Raid PvE
Sosyal ağlarda paylaş

Assasinin 1 lvlı 1 lvlına uymuyor. Birgün oynuyorsunuz misal siz 61 iken 3-4 tane 63 m obu kesebiliyorsunuz. Sonra uyuyorsunuz uyanıyorsunuz bu arada patch falan yok oyuna giriyorsunuz ve o gün 2 tane 61 mobu kesene kadar ananız ağlıyor. Böyle dengesiz bir class. Sebebini henüz çözemedim ama oyunun ilk 3 dakikası anlaşılıyor o gün zor mu kolay mı olacak :)
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.conanarmory.com/feat.aspx?bu ... 2fef10:560

bu feati takip ediorm. hiç bi zorlugunu çekmedim. gayet kullanişli. vampyric nature ve necrotic leech ile hayatta kalma imkani yüksek. Corruptionin bi eksigini görmedim. PvP de de gayet iyi. Soldier klasslari dişinda almakta zorlandigin bi class ile karşilaşmadim. Zaten pvpsi de pve sindede karakterleri kesmek max 5 6 saniye alir. geçiyosa ölüceksiniz demektir. Şöle diyim kendimden 1 2 level yüksek mobun ölme süresi 1 - 2 saniyedir :)
Sosyal ağlarda paylaş

tesekkur edrım ılgıne evet bu benım aklımda olan seye benzıyor demek pek fazla yanılmamısım. ancak melee resıst yerıne castıng resıst almak acaba assasıana daha ıyı gelmezmı dıe dusunuyorum. sımcık bakınca assasıanı guard conq ve barbara karsı resıstlemek zor yolu tercıh etmek ve pazarı daraltmak gıbı geldı bana keza assas guarda vuramıyor. conq ta muhtemelen benzerdır. barbarlada assas lararak karsılasmak ıstemem 4 stun 0 resıst.

castıng resıst almak sankı daha ıyı olabılır gıbı gelıyor pvp ıcın hem kesecek pazar buyuyor hemde kesebılecegın saldırmayı tercıh edecegın adamlara karsı ufak bı sans daha yakalanmıs olur gıbıme gelıyor.

tabı bu yorum henuz assasıan oynamıs sayılmayacak ben tarafından matık cercevesınde yapılıyor o yuzden yanlıs dusunuyor olabılırım.

demey calıstıgı assas olasam 80 golgede dolasır ranged sınıf keserdım ve mellelere yaklasmazdım.

bu konudada yorum alabılırsem assasıana bakısım tamamlanacak gıbı.
Sosyal ağlarda paylaş

bence de spell resist daha iyi olur çünkü;
-mesela her hangi melee classla çarpışırken zaten adam sana vurmayı başarıyorsa melee resist falan yalan olur, o kadar birşey yetmez seni zaten kurtarmaya. amacın hiç vurulmamak olması lazım (ki lotus da bi feat vardı 15saniye 40% evade veren. bu sana yeterli olur). direk adamın etrafında dönerek vurmaya çalış asla sabit durma derim

-spell casterlara gelince zaten momentum ve snap kickle castingi bozabilirsin. onun haricinde spellden kurtulmanın bi yolu yok zaten. burda sana faydası olabilecek tey şey spell resist gibime geliyor. ayrıca % hesabı yaparsak speller genelde az ama öz vurdukları için melee resist %sine göre daha fazla kar edersin.

sonuç: spell resist ftw
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
Assasini oynadıkça öğrendikçe özellikle PvPde çok keyif almaya başlıyor insan.
Casterlara karşı PvP spec ise şansınız baya iyi ama stun fear vs CDnize bağlı.
Diğer Meleeler ise genelde çok acıtıyorlar. Özellikle guardian pek kesilesi bişi değil :)
Rangerlarda ise olay ilk kimin daldığı ve elbette gene CDlerde bitiyor.
Birde şöyle bir olay var assasin size daldıgında Çift S ile geri zıplayıp evade açtığınızda dagger mesafesi kısa olduğundan zaten vuramıyor assasin ve baya kıl bir durum oluyor. Aynı olay diğer melee silahlarda çok etkili değil çünkü rangeleri daha uzun.
Ammaaa velakin eğer oyundaki herhangi bir sınıf sizi keklik gibi unhide iken yakalarsa o zaman kurtulma şansınız genelde çok zayıf. Hatta dmg dahi verebilmek bazen karşıdakinin boş bulunmasına bağlı oluyor :)
Birde PvPde olsun PvEde olsun Hide bugı resmen assasin ile PvPyi zevksiz kılıyor. Gruptan uzakta dahi olsanız hide olamamak cidden assasin için düzeltilmesi gereken bir bug.
Haaa ama bunlar dışında eğer rakibiniz siz comboları yaparken kaçmak yerine kabak gibi karşınızda duruyor ise ve bu özelliklede caster ise o zaman casterı taştan oyarlar içine dagger koyarlar dedirtecek bir dmg veriyorsunuz rakibe.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 6 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...