Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Priests of Mitra wield divine power that can aid, heal, and even bring the dead to life.

Their god is one of justice, security, and liberty, and their followers are ready to fight to ensure these freedoms and to battle against oppression, tyranny, and villainy. Priests of Mitra also have the strongest healing powers. They also have the ability to bombard the enemy with holy damage.

Priests of Mitra wear light armor and use martial weapons. Their powers to augment those around, heal wounds, and impair enemies make them indispensable to any party exploring Hyboria.

Archetype: Priest

Permitted races: Aquilonian

Weapons: One-handed blunts, one-handed edged, daggers, crossbows, and thrown weapons

Armor: Cloth armor, light armor, and shields

(Türkçeye çevrilecek).
Mesaj tarihi:
vay aq vay... tam "moblar adamin seviyesinden düşük" yazacaktim ki adam vidyonun başına "moblar benle aynı seviyede" yazmış.. ama nasıl o kadar "miss" yapıyolar anlamadım... ha anladımm "shield" açmış...
Mesaj tarihi:
Fury'de Pom oynuyorum, Lvl29. Gerçekten hayran kaldım class'ıma :)
Aynı anda 3 mob çok rahat kesiyorum, outheal dahi edemiyorlar. 4-5 mob gelse cooldown spelleri kullanıp gene alıyorsun rahat.
Healer olarak oynaması ayrı bir zevk party'lerde. Healing dışında ciddi katkılarım oluyor dps ve cc yönünden.
Çok eğlenceli bir class, hala class'ına karar vermemiş olan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.
Single giderkende imba, party'lerde de zaten sürekli bir healer ihtiyacı olduğu için grup bulması kolay. Dün lvl35~ ortalaması olan bir party'ye katıldım elite questler için, ben lvl27 idim, 2 lvl aldım :P
Mesaj tarihi:
Lvl30'da iice koptu class.
Bir Feat ile, heal büyülerim ayrıca Aoe olarak dmg vurmaya başladı.
Fazla bir dmg beklemiyordum ama 0.5 casting time Wave of Life şuanda 3sn casting time'i olan spell'den fazla vuruyor. Şaka gibi oldu. Sırayla 4 Aoe yapıyorum ve karşımda ne varsa yatıyor.
Mesaj tarihi:
Gördüğüm kadarıyla Priest of Mitra en yüksek hp ile boss'ları kesen kişi oldu. Hiç zorlanmadıda. Milleti etrafa saçan büyüsü süpermiş. Sadece moblaramı yapabiliyor onu yoksa playerlarada işliyormu?
Mesaj tarihi:
LVL 38 kadar oynadım an itibariyle gerçekten oynaması gerek pve gerek pvp cok zewkli bir krakter cok buyuk bir dps yapamasada gayet yeterli aoe dmgleri inanılmaz, immune dogru zamanda akıl almaz işler yapıyor..
Hemen hemen çıkmış butun oyunlarda healer oynamış biri olarak main healer olarak gercekten lvl alması en zewkli olanıydı.
Feat konusunda bir kaç bir şeyler yazıcam daha sonra oynayan arkadaşlara yardımcı olabilmek adına.
  • Yeni Oluştur...