Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Priest of Mitra

tunch

Öne çıkan mesajlar

Priests of Mitra wield divine power that can aid, heal, and even bring the dead to life.

Their god is one of justice, security, and liberty, and their followers are ready to fight to ensure these freedoms and to battle against oppression, tyranny, and villainy. Priests of Mitra also have the strongest healing powers. They also have the ability to bombard the enemy with holy damage.

Priests of Mitra wear light armor and use martial weapons. Their powers to augment those around, heal wounds, and impair enemies make them indispensable to any party exploring Hyboria.

Archetype: Priest

Permitted races: Aquilonian

Weapons: One-handed blunts, one-handed edged, daggers, crossbows, and thrown weapons

Armor: Cloth armor, light armor, and shields

(Türkçeye çevrilecek).
Sosyal ağlarda paylaş

Fury'de Pom oynuyorum, Lvl29. Gerçekten hayran kaldım class'ıma :)
Aynı anda 3 mob çok rahat kesiyorum, outheal dahi edemiyorlar. 4-5 mob gelse cooldown spelleri kullanıp gene alıyorsun rahat.
Healer olarak oynaması ayrı bir zevk party'lerde. Healing dışında ciddi katkılarım oluyor dps ve cc yönünden.
Çok eğlenceli bir class, hala class'ına karar vermemiş olan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.
Single giderkende imba, party'lerde de zaten sürekli bir healer ihtiyacı olduğu için grup bulması kolay. Dün lvl35~ ortalaması olan bir party'ye katıldım elite questler için, ben lvl27 idim, 2 lvl aldım :P
Sosyal ağlarda paylaş

LVL 38 kadar oynadım an itibariyle gerçekten oynaması gerek pve gerek pvp cok zewkli bir krakter cok buyuk bir dps yapamasada gayet yeterli aoe dmgleri inanılmaz, immune dogru zamanda akıl almaz işler yapıyor..
Hemen hemen çıkmış butun oyunlarda healer oynamış biri olarak main healer olarak gercekten lvl alması en zewkli olanıydı.
Feat konusunda bir kaç bir şeyler yazıcam daha sonra oynayan arkadaşlara yardımcı olabilmek adına.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...