Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dark Templars combine heavy armor, martial prowess and blood-thirsty magic with an all consuming desire for triumph.

They are warriors who have sold their humanity for unholy might, the power to feed upon the life of their enemies, spells that can reflect enemy attacks and unnatural powers of rejuvenation that have a darker, nightmarish twist to them.

Dark Templars wear heavy battle armor, have the lethal offensive capability of an expert soldier and wield vile sorcery. Their spells can leech life to enable a dark templar to heal themselves or their allies, conjure protective wards and unleash occult energies against enemies around them. They can even sacrifice their own life-force to power their invocations.

Archetype: Soldier

Permitted races: Aquilonian, Cimmerian

Weapons: One-handed edged, one-handed blunts, crossbows, and thrown weapons.

Armor: Heavy armor, medium armor, light armor, and shields

(Türkçeye çevrilecek)

bunun gibi kendi oynadığımız classlar ile alakalı topikleri açarsak , insanlar yeni class seçerken birinci elden ve türkçe olarak tecrübelerini paylaşabilir..

bilmiyorum benden başka dark templar başlayan var mı? ama ben de yine de anlatıyım level 41e kladar olan düşüncelerimi.. öncelikle dark templar bildiğin tank sınıfları gibi değil.. büyüyle çok haşır neşir , haliyle farklı bi tecrübe. verdiği damageın belirli bir yüzdesiyle kendini heal etme özelliği var , şu anda çok yeterli olmasa da featler geldikçe bu yeteneğin ciddi bir artı olucağını düşünüyorum. ayrıca verdiği damage de conqueror kadar olmasa da yeterli seviyede. life tap combosu sırasında kafamın üstünde çıkan kuru kafa gayet gaza getirici cinsten :)

çok fazla bişey yaşamadığım için çok da tecrübem yok , ancak ilk volkan görevini level 11 olmadan yapamadım , başlıyacak olanlara tavsiyem en az 10 olmadan volkan görevine başlamamanız.

şimdilik benden bu kadar , iyi oyunlar herkese..
Mesaj tarihi:
bende dark templarım. daha cok defansif bi gorunus alıcak gibime gelior zamanla. lvl 19 um ,old tarantia ya yeni gectim. pvp tecrubelerıme gelırsek pek damage veremıorum. ama aynı sekılde pek damage almıyorum. gelen spellerın hepsı buff. ofansif bisiler gelirse daha zevkli olur oynanıs.
Mesaj tarihi:
yok 11 yerine 41 yazmıs sanırım :P Aslında en buyuk korkum dt nin support class kimligine burunmesi. hem pvp hem pve ıcın soyluorum bunu. sırf buffer olursa cidden uyuz olurum. soyle az da olsa dps istiyoruz.
Mesaj tarihi:
tabii ki level 14 :) daha o kadar kasıcak adam tanımıyorum :P

ölmeyek öldürmeyecek , ama ölmemek için arkasındaki healera bel bağlamıyacak bi sınıf gibi gözüküyor.. keşke city of heroes gibi vuruşları -acc veriyor olsaydı.
Mesaj tarihi:
malesef bi wow paladin durumu var support class derken direk aklıma o geldi. halime guluyorum su anda. eq2 de falanda shadow knight'a bulasmıstım. karizmalarına kapılıyorum bunların :P
Mesaj tarihi:
seytan dio hadi re-roll. ama kim oynıcak o tortage ı baştan.. open beta falan derken kustum resmen... şaka bi yana biraz bekleyelim.. pve icin umalımkı guardıan dan sonra en ıyı tank olsun.
Mesaj tarihi:
en az hpli soldier classı deniyor , conquerorun hpsi daha fazla ,ama biz heal edebiliyoruz kendimizi belirli bi oranda..

clasaslar arası denge çok güzel bence , özellikle pve için.
Mesaj tarihi:
migitation'ı conquerdan daha fazla gibi gözüküyo anlatımlara bakınca sonucta tank için hp bi yere kadar, önemli olan üstünde sustained dps taşıyabilmek.
Mesaj tarihi:
Bekleyin az kaldı geliyorum kardeşlerim,ama tank mank deyip moralimi bozmayın.Millet gruplara tank olarak alcaksa bizi yine değişmez kaderim.(tank yaparlarsa barbar olurum vallaha)Bu arada wow daki warlock un benzeri hangisi.
Mesaj tarihi:
Ben çok memnunum, oynarken keyif alıyorum. Düşük levelım o yüzden ilerde ne hale gelir bilmiyorum ancak şu an çok zor ölen bir sınıf olduğunu söyleyebilirim. Yalnız instance yapalım dedik, ben bu taunt mekaniğini çözemedim, WoW taunt gibi değil.
Mesaj tarihi:
combo açıklamalarına bakarsanız taunt mekaniğini anlarsınız.. soldier classının vuruşlarının taunt dereceleri var , combolar ı yedirdikçe taunt yapmış sayılıyorsunuz. mob size "lock" oluyor.
Mesaj tarihi:
ahuaha su boss videolarını izledim de , dark templar cok ezik lan =( garibim samar oglani modunda millet full hp ile kesio (necro, ranger) bu şansa öldürüo resmen :p
Mesaj tarihi:
scorch said:
ahuaha su boss videolarını izledim de , dark templar cok ezik lan =( garibim samar oglani modunda millet full hp ile kesio (necro, ranger) bu şansa öldürüo resmen :p

lvl 20 iken 23 kesiyo ?
  • Yeni Oluştur...