managerx Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Heralds of Xotli are hybrids of the mage and soldier archetypes who wield alien spells and two handed weapons, making them a formidable enemy on the battlefield. This class is for players who want to master both brutal swordplay and spectacular sorcery. The result of demonology that went beyond the realms of hell and earth and out into the cold empty wastes beyond the realm of existence, they now faithfully serve Xotli, a demon-god of the Elder Night and an entity even the Atlanteans learned to fear. Archetype: Mage Permitted races: Stygian Weapons: Two-handed edged, crossbows, daggers, and thrown weapons Armor: Cloth and silk armor (Türkçeye çevrilecek). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 aslında her class için bir sticky açsak fena olmaz :P Pom oynayanlarıda bir arada görmek isteriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ben avartar tree den gideceğim ve sağdaki avartarımı güçlendire skilleri seçeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 bundan sonra "e heralde yani" diyeceğimize "e herald of xotli" dicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 possesion dan ilk 5 point hellfire a.sonrasinda avatara gecip ilk 10 pointi fiery weapons ve imp. fw. a. 2x demonic fort. 3xrage of xotli.sonra sirasiyla 3 flame of xotli 3 mindless brute ve 3xspell demonic supp. diorum ben.tabi bu avatar build olucak.sonrasinda oyun tarziniza gore avatar of xotliye kadar deep avatar.soyledigim ilk 15 feat dagilimi en iyi tercih gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 cakeonroof ayrıntılı yazmış, aynen katılıyorum.avartar of xotli ile bu treeyi bitireceğim.çünkü avartar halinde 4 mobu birden alabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Closed betada inceleyen varsa bi yazsın ya ben open betada lvl 13 e kadar denedim acı çektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 spellweaving açabiliyor mu? sonuçta melee gitsede bir mage archtypeında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 hyr sw yok hox da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 fiery weapon dediği şey acaba fire modifikasyonu bulunan silahlar mıdır yoksa ayrı bi fiery weapon sınıfı mı vardır? bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 fiery weapon feati silahına fire dmg ekliyor avatar formda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 hm açıklamayı yanlış okumuşum, teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 skill pointleri nasıl dagıtıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 eglenceli mi oynaması hox? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 beni eğlendiriyor ve mageler arasında çok rahat mob kesebilen bir sınıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 level 15 e kadar harbiden ol ol diril şeklinde dolandım hoxla, sonra birden kolaylaştı işler çatur çutur indiriyorum mobları 2şer 3er animasyonları da güzel ama dayanıksız onu soyleyeyim oyle dot at otur çay içciyseniz size göre değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 http://feats.goonheim.com/heraldofxotli#t0a5d5e5f2g3j3k1m1r3t1a5b5d2f3g3i2j3k1m1n5o5p2u5x1y5z2B1t2 Nasıl olmuş dersiniz, pvp serverları için demon form'u bir nevi I win butonu yapacak gibi ama belli olmaz önce bi denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 the awekening 2 de entonla konusmaca gorevini yapa varmı herif sarhos etrafındakileri kesiyom gene de konusmuyor nedir tricki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 o görevi pass geç bir sonrakine devam et.bug var bende yapamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 betada sadece hox oynadim wipedan once wipedan sonra hayatim hoxdu. her şeyini biliyorum nerdeyse. kisacasi , oyundaki en eğlenceli class ve iyi kullanilirsa pvpde çok etkili olağan üstü bir dpssi var healar olmayan hiç bir classin karşinizda dayanmasi zor ayrica . healarlarida şöyle diyeyim 1 vuruşta 1 priesti öldürebilirsiniz eğer crit vs vs olursa. Hox seçmekten çekinmeyin yani , ben gene hox açacağim 3. kez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 beta'da hox oynadım lvl 20 civarına kadar, son derece hoşuma gitti kendine buff yaparak melee dalan caster mantığı. ama öte yandan melee bi karakter açmak istemiyorum çünkü oyunda stun slow gibi özellikler çok azdı beta'da. melee bir karakterin de durup dövüşmesi gerekiyor, çünkü asıl damage kaynağı olan kombolar sadece dururken yapılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 oow hox acmamak lazım o zaman:) hem ortalıkta cok var hemde nerf yeme ihtimalleri yüksek gibi duruyor:p o değilde harbi bi kaç class deneyen arkadaşlara sordum hox genelde herkesin en cok hosuna giden class. iyi değil bu ııh hiç iyi değilB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 beta forumlarında oylamalarda en az tercih edilen class'lardan biriydi hox barbar assasin ve bear shaman en çok tercih edilenler yanlış hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ben acmıstım hox. 5 level dayandım. avatardaki tip tam bi alien :P xotli ile bi alakası var zaten ole anladım en azından.ilerde deismiyo heralde dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 sabonis said: beta forumlarında oylamalarda en az tercih edilen class'lardan biriydi hox barbar assasin ve bear shaman en çok tercih edilenler yanlış hatırlamıyorsam forum oylamalarını bilmem de, ben adam gibi bear shaman gormedim oyunda benden baska =), en cok barbarian, ondan sonra demonologist, ondan sonra da assassin gordum fury'de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar