Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Herald Of Xotli


managerx

Öne çıkan mesajlar

Heralds of Xotli are hybrids of the mage and soldier archetypes who wield alien spells and two handed weapons, making them a formidable enemy on the battlefield.


This class is for players who want to master both brutal swordplay and spectacular sorcery.

The result of demonology that went beyond the realms of hell and earth and out into the cold empty wastes beyond the realm of existence, they now faithfully serve Xotli, a demon-god of the Elder Night and an entity even the Atlanteans learned to fear.

Archetype: Mage

Permitted races: Stygian

Weapons: Two-handed edged, crossbows, daggers, and thrown weapons

Armor: Cloth and silk armor
(Türkçeye çevrilecek).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

possesion dan ilk 5 point hellfire a.sonrasinda avatara gecip ilk 10 pointi fiery weapons ve imp. fw. a. 2x demonic fort. 3xrage of xotli.sonra sirasiyla 3 flame of xotli 3 mindless brute ve 3xspell demonic supp. diorum ben.tabi bu avatar build olucak.sonrasinda oyun tarziniza gore avatar of xotliye kadar deep avatar.soyledigim ilk 15 feat dagilimi en iyi tercih gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

betada sadece hox oynadim wipedan once wipedan sonra hayatim hoxdu. her şeyini biliyorum nerdeyse. kisacasi , oyundaki en eğlenceli class ve iyi kullanilirsa pvpde çok etkili olağan üstü bir dpssi var healar olmayan hiç bir classin karşinizda dayanmasi zor ayrica . healarlarida şöyle diyeyim 1 vuruşta 1 priesti öldürebilirsiniz eğer crit vs vs olursa. Hox seçmekten çekinmeyin yani , ben gene hox açacağim 3. kez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

beta'da hox oynadım lvl 20 civarına kadar, son derece hoşuma gitti kendine buff yaparak melee dalan caster mantığı.

ama öte yandan melee bi karakter açmak istemiyorum çünkü oyunda stun slow gibi özellikler çok azdı beta'da. melee bir karakterin de durup dövüşmesi gerekiyor, çünkü asıl damage kaynağı olan kombolar sadece dururken yapılabiliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:
beta forumlarında oylamalarda en az tercih edilen class'lardan biriydi hox

barbar assasin ve bear shaman en çok tercih edilenler yanlış hatırlamıyorsam


forum oylamalarını bilmem de, ben adam gibi bear shaman gormedim oyunda benden baska =), en cok barbarian, ondan sonra demonologist, ondan sonra da assassin gordum fury'de...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...