Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bole olucağını biliyodum zatende,

grafikler bütünlük yok gözü yoruyolar algılamak zor ve karmaşıklar. Grafikleri wow'unkinden cok daha az etkiledi beni.

şimdi harrass gelicek ama gercekten böle, mediumda oynuyodum low'a gectim view distance'lara ayar verim texture'u medium yaptık kaşeyi arttırdım resmen daha rahat ettim cok daha iyi algılıyorum etrafımı.

ama dediğim gibi, grafik motoru tabiki daha iyi wow'unkinden, ama grafik saece teknik statlar değil, hatta daha cok world builderların ne kadar emek sarfettiğiyle doğru orantılı, wowda her köşe bucak ince ince ayarlarnmış, her texture ince ince gölgelendirilmişken AOC ta bunu göremiyoruz sonucta yukarda saydığım şeyler oluyo.
Mesaj tarihi:
bu arada bende

4gb drr3 800mhz (sistem xp ama) ve hd 2600 xt ve amd 64 x2 6000+ la low da sadece view distance'ı 1500'e cıkartıp 20 fps alıyorum.

bilmiyorum normalmi dğeilmi?
Mesaj tarihi:
viewing distance mmorpg'lerde en çok kastıran şeylerden biridir, ha conan kastırmıyor mu kastırıyor, daha patch'ler gelecek performans için bundan emin olabilirsiniz

bu arada volcano'nun oradaki lvl 10 boss'u öldürmek için hafiften kasmam gerekti zar zor öldürdüm lvl 9 iken ToS ile, paylaşayım dedim.
Mesaj tarihi:
ben de dün elemanın biriyle lvl 14-19 arasını oynadım mesela. sonr miraul la 2-3 level oynadık 26 ladım. gayet zevkli bence. 35 küsür olalım da instance yapalım =)
Mesaj tarihi:
valla o kadar çok kötü yorum varki.Alsammı almasam mı ona karar veremedim.Valla napsam bilemiyorum.75 milyonda az para değil.Kötü ve oynamayacaım bir oyuna vermek istemem.
Mesaj tarihi:
oyun bence harika, hatta oynadığım en güzel oyun diyebilirim. uzun süredir oyun oynamıyordum. çok iyi geldi bu oyun. wow oynayanlara tavsiyem: uzun süredir wow oynuyorsanız bırakmanın zamanı geldi. wow u bırakmaya değer bence bu oyun.

şunu söyleyerek başlayım, oyunda auto attack diye birşey yok. bu pek yazılmadı. combatta beklerseniz dmg veremiyorsunuz yani. saldırmak için mutlaka skilleri kullanmanız lazım. sırf bu fark bile oyunu wow dan ve diğer oyunlardan daha iyi yapıyor çünkü sürekli aksiyonun içinde oluyorsunuz bu sayede. melee classlarda kullanılan skiller de genelde combo olarak tarif ediliyor ve de comboları da bir tuşa basarak gerçekleştiremiyorsunuz.
Mesaj tarihi:
@Sawer

Ben aldım pişman kaldım, bilg kaldırmadı, oyuna ısınamadım vs. Ama tavsiyem bir süre bekle, oyun otursun kitle otursun vs. Çok yeni oyun, çok eksiği varmış gibi. Sabret biraz derim.
Mesaj tarihi:
saolun yorumlar için
Yalnız bana auto atack olmaması cok ii bir ozellık gibi gelmedi.1 haftalığına city of heroes oynamıstım auto atack olmayan bir oyundu resmen oyundan sırf bu nedenle bezmiştim.
Auto atack olmaması hakkında başkaları ne diyo?beğenen,beğenmeyen flm
Mesaj tarihi:
Oyun bencede gayet güzel biraz eksikleri ve sadece alısamamak sorun suan icin. Onun dısında gayet güzel oyun. Wow bu hale 3 senede geldi ilk cıktıgında Wow bundan cok daha beter durumdaydı mesela.
Mesaj tarihi:
Sawer said:
saolun yorumlar için
Yalnız bana auto atack olmaması cok ii bir ozellık gibi gelmedi.1 haftalığına city of heroes oynamıstım auto atack olmayan bir oyundu resmen oyundan sırf bu nedenle bezmiştim.
Auto atack olmaması hakkında başkaları ne diyo?beğenen,beğenmeyen flm

Amaçları daha dinamik bir savaş sistemi yaratmak ve otomatik grind zımbırtılarını kaldırmakmış. Aslında böylece silahla saldıran class'lar da caster'larla aynı ayarda olmuş oldu. Caster'lar devamlı büyü tuşlarına basarken diğerleri auto attack yapıp yemek yiyebiliyordu. Böylece eşitlenmiş oldular.

Shielding hedesi çok orjinal ama biraz yorucu. Caster'lar hiç takmadan büyü yapıyor. Silahla saldıranların devamlı ekranın ortasına odaklanıp hangi tarafa saldırcam, hangi komboyu yapcam diye düşünmesi gerekiyor. Zevkli ama dediğim gibi bir yerden sonra yoruyor.
Mesaj tarihi:
Roqq said:
Oyun bencede gayet güzel biraz eksikleri ve sadece alısamamak sorun suan icin. Onun dısında gayet güzel oyun. Wow bu hale 3 senede geldi ilk cıktıgında Wow bundan cok daha beter durumdaydı mesela.

Yok canım daha neler :)
  • Yeni Oluştur...