Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dx10 ve dx9 arasindaki performans farkini test eden oldu mu, sirf dx10 icin dualboot vista kurmak var aklimda.

ayni zamanda, dx9 ile dx10 arasindaki farki sshot larla karsilastirirsaniz, cogumuz icin iyi olur.
Mesaj tarihi:
Akse said:
benim sistem intel core2 duo 2.4ghz 2gb 800mhz ram,7600gt ekran kartı var.high yapınca herşey güzelce gözüküyor ama fps yerlerde oluyor.ekran kartını upgrade edersem high da oynayabileceğimi düşünüyorum.

abi çok mutluyum şu an nerdeyse aynı sisteme sahibiz
bende amd dual core 3800+ var ama işlemci olarak. Pek anlamadıımdan seninki ile karşılaştıramiorum daha ii mi kötü mü die. =) ama ekran kartı falna aynı. LOW da rahat oynanabiliniosa çok böle grafikler ziyan olmuosa çok sevincem!
Mesaj tarihi:
peki wow oynadın mı bilmiorum da wow da mesela düşük grafiklerde harbi oyunun tadı kaçiodu renkler , minimap bile böle yazılar şekiller mouse cursorı bozuluodu. Bunda öle bariz bi değişiklik oluo mu
Mesaj tarihi:
Mortis said:
peki wow oynadın mı bilmiorum da wow da mesela düşük grafiklerde harbi oyunun tadı kaçiodu renkler , minimap bile böle yazılar şekiller mouse cursorı bozuluodu. Bunda öle bariz bi değişiklik oluo mu

ben gayet memnunum graifiklerden ve atmosferden.. low hali bile "iyi grafikli oyunum" dedirtebiliyor.. zaten atmosferi yaratan grafiklerden çok ses efektleri..
Mesaj tarihi:
Horten sen yoksa ben misin :S

Ben de wowu 1280x1024te oynuyorum, daha düşük çözünürlükte bütün grafikler anlamsız bi şekilde bozuluyor. 1024x768 nası conanda? Gerçi upgrade yapmadan başlamam, o zaman da dibine vururum grafiklerin
Mesaj tarihi:
Apache said:
oyun iyi ama amd sistemler için biraz optimize edilmesi gerekli ayrıca atmosfer mükemmel herkes bunda hem fikirdir.

of amdlerde daha mı yavaş çalışıo :L zınçtık
Mesaj tarihi:
q9300 quad core
hd3870 X 2 crossfire
4 gb ram
gigabyte ex-ds anakart
vista 64 bit
iyi bi kasa ve sogutucu ile video options high da oyunun genelini 100 üstü fps ile oynuyorum en kötü 60 lara düştüğünü gördüm , pingler de idare eder 100-200 arası , ee daha ne olsun

oyun güzel atmosfer güzel bekledigimize degdi ,nazar degmesin :)

ps: 22 inch monitör de 1680X1050 çözünürlükte oynuyorum
Mesaj tarihi:
Bende yaziyim bare;
Q9300
Rampage Forumala
9800GX2
4GB Ram 1022mhz
64bit Vista
1680x1050 res

Herşey maximumda 16Q AF/AA açık dış alanlarda 40FPS iç alanlarda 80-90 FPS.

8X AF/AA açıkken iç alanlarda 160'lara kadar çıkıyor FPS , dış alanlarda 60+

:D
Mesaj tarihi:
That said, we hear people tell us that they don’t want to play a starting area/they want to see their friends right away/they don’t need to consort with the lil’ nublets in the starting areas because they are uber enough as it is, so we’re considering ways that you can skip the starting area as we move through the beta phases and get feedback from all of our testers and players.

beni güldürdü, bunun yanında kök config yazan arkadaşlar ateşle oynuyorlar.
Mesaj tarihi:
AMD 64 X2 4000+@2800
1GB x 2 800MHz
ASUS Extreme EAH3870/G/HTDI/512MB DDR4@850/2400
Vista Ultimate 64bit on 2x 160GB Sata2 HDD Raid 0
1208x1024@85hz detay Full antia. full.
40-60 fps arasında oynuyor kapalı alanlarda 80fps üstü

Dx10 oynadığımı yazmayı unutmusum :)
  • Yeni Oluştur...