Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk izlenimler


Lopeth

Öne çıkan mesajlar

Ben oyun için ümitliyim.Grafikler low da olmasına rağmen güzel.Combat sistemine alışmaya başladıkça eğlenmeye başladım.Combo lar ve özellikle fatality güzel.Bu oyuna ilk başladığımda aklımda diğer mmo oyunları ile karşılaştırmaya başladım.ama en çok eq2 ye benzettim.bence oyuna diğer mmo oyunlarından güzel şeyleri koymuşlar(çarpmışlar:)).mesela wow dan bg leri almışlar.eq2 den quest ve zoning sistemini almışlar.zone değiştirirken load eq2 den daha kısa sürüyor.eq2 oynayanların en sinir olduğu şeylerden biriydi.tabii oyunda bug lar veya eksiklikler var.Ama bunlar oyunu oynamanıza engel teşkil etmiyor.Ama oyunun yapımcılarını takdir ettiğim yanlar kesinlikle var.Combat sistemi olsun siege olayı AOC nin getirdiği yenilikler.şahsen bu tür oyunları oynarken en çok zorlandığım şeylerden biri questi aldıktan sonra nereye gideceğini bilmemekti.Tabii diğer oyunlarda bunları addon sayesinde questlerin yerlerini harita dan bakabiliyordunuz.ama aoc de quest yapmanızı kolaylaştırmak için haritada değişik tarzda ikonlar koymuşlar.haritada her bir ikonun anlamı var.Ayrıca bu tür oyunlarda en gıcık olduğum şey şu hayvandan şu kadar bi şey lootla getir tarzı questlerdi.AOC de haritada o hayvanların nerede spawn olduğunu anlayabiliyorsunuz.Haritada taralı alan olarak gösteriyor.Şimdiye kadar level 15 e kadar kastım.tabii bu dediğim şeyler ilerde değişebilir.Bir de oyunu görüntü detayları az şekilde oynayabilirsiniz.Ama oyundan zevk almak istiyorsanız iyi bir bilgisayar sistemi şart.Son olarak oyunda gördüğünüz şeyleri evinizde uygulamayın:D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun temel quest mantığı kotor gibi.. konuşma sistemi de aynı şekilde.. geçmiş zamanda geçen , kotorun motorunu kullanan bi oyun oynuyor hissiyatı içindeyim.

aksenin olumlu düşüncelerin eyanen katılıyorum , ama negtif baya bi düşüncem var. kombat sistemi iyi güzel , ama çok karambol. bu sistemde ne taktik ne de beceri kullanabilicez , tamamiyle el çabukluğuna dayanıcak gibi duruyor ilerleyen levellerde.. özellikle 48 vs 48lerdeki hengameyi düşünemiyorum.

chat sistemi rezalet , özellikle chat kanalı oluşturmayı bulamamamız (var mı yok mu bilmiyorum) , gruplarda kimin nerede olduğunun belli olmaması , haritada grup arkadaşlarının ufacık noktalar şeklinde belirmesi..

yiyecek ve içecekler gayet işe yarıyor , alchemistlik iyi pazar oluşturucak gibi , ama armor ve weapon decayi olmaz ise (ilerleyen seviyelerde) alchemist dışında craftın pek bi çekiciliği de kalmaz gibi.

şu ana kadar görünen oyunun single player tarafı gayet iyi iken multiplayer konusunda çok çok kademe atlaması gerekli.. özellikle bi grup herhangi bir alana girdiğinde hepsinin farklı instancelarda belirmesi büyük saçmalık. ani çözüm gerektirdiği kanaatindeyim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Akse said:
benim sistem intel core2 duo 2.4ghz 2gb 800mhz ram,7600gt ekran kartı var.high yapınca herşey güzelce gözüküyor ama fps yerlerde oluyor.ekran kartını upgrade edersem high da oynayabileceğimi düşünüyorum.


cpu ve ram tamamiyle ayni, sadece gfx kartim 9800gtx. 1680x1050 de hersey max da 40+ fps ile oynuyorum, ziyan etme o gfx kartiyla oyun zevkine.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...