veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 yaf ben paticik kültürünü, paticik rahatlıgını seviyorum, yorumları eglenerek okuyorum ama kendim yorum yapmaya korkuyorum :( çünkü forumun yüzde 99.9 u erkeklerden oluşuyo ve msjlarıma seviyesiz cvplar verilmesinden tırsıyorum :? o yüsden işte bu yüsden :( derdim çok büyük off off :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 RAHAT OL ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 haklisin tabi, buna kimse birsey demez simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Bu forumun %99.9 u müslüman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 www.consbanlansin.com burada forumun bir nuamrali seviyesizini banlamak icin imza topluyoruz bir imzada sen at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 bu forumun %99.9'undan toplamında cok smiley'i bi mesajda kullanmıssın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 kendini kasmana gerek yok zaten her genel başlığın moderatörü var onlar yerinde müdehaleler yapıyorlar. korkucak bir şey yok yani. edit:ooo veştits meme!..::o meme omg omg wtf?!::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 fake alert gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Cuce said: bu forumun %99.9'undan toplamında cok smiley'i bi mesajda kullanmıssın smile sınırı var da benim mi haberim yok ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 TIT olayına ben de değinecektim fakat bu kadar seviyesiz olmayayım demiştim. gerenkt yokmuş kendimi tutmama, MEEMEAEAğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 yooo dikkatimi cekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 hala meme diyolar yaaa yuh çüşünüz yaane, abazalık da bu kadar belli edilmezki canım X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 biz sevdiğimizden diyoruz sen yanlış anladın galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Zebilith said: biz sevdiğimizden diyoruz sen yanlış anladın galiba neyi sevdiginizden ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 veştitsa said: Zebilith said: biz sevdiğimizden diyoruz sen yanlış anladın galiba neyi sevdiginizden ???? AHahahAh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Zebilith said: Seni. tamam bulaşmayacagım size, şimdi seviyeyi bozarsınız, neme lazım :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Benden bekleme öyle bir seviyesizlik beklersen çok beklersin veştitsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Saçma sapan yorum yapmadığın sürece ters tepecek bir cevap geleceğini sanmam. Yr : Merhaba arkadaşlar. Cvp : Senin ak Böyle bi cevap stili olamaz zaten o kadarda angut yoktur varsada barınamaz (heralde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 hem erkeklerdne korkup hem gay naısl oluyor yaw self homofobik mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Re: "Canım" sözcüğü ve arkadaşlık başlığı altında yapmışsın yorumunu bakalım neler olucak veştits.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Ahah.. Ben topac açıcam. ve merhaba arkadaşlar diye yorum gelicek ? devamı aynen yazdığın gibi olur. Bu arada neme lazımı önce meme lazım olarak okudum ve inanın yanlış okuduğumu düşünmedim bile, sonra tekrar gözüme çarptı . :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 kız varmış bu topikte öyle dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 veştitsa said: Zebilith said: Seni. tamam bulaşmayacagım size, şimdi seviyeyi bozarsınız, neme lazım :? meme lazım evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Zebilith said: Re: "Canım" sözcüğü ve arkadaşlık başlığı altında yapmışsın yorumunu bakalım neler olucak veştits.. o normal ve sıradan bi yorum, tersleyenin alnını karışlarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar