Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 2 Revival

Bleda

Öne çıkan mesajlar

command ---> regedit ---> current user ---> software ---> battle.net ---> configuration ---> diablo 2 battle.net gateways

burayı açın ve

1002
09
battle.mix.gen.tr
1
Battle.MiX (D2)
uswest.battle.net
8
U.S. West
useast.battle.net
6
U.S. East
asia.battle.net
-9
Asia
europe.battle.net
-1
Europe
rope.battle.net
-1
Northrend(Europe)
58.71.20.243
0
PLDT Play
d2.regwizar.com
1
Regwizar
85.25.138.31
1
Wowturk

kopyalaın.
Sosyal ağlarda paylaş

bunu yaptığımda gwod şeysi gidicekmi?

bide noobluğuma verin "command ---> regedit ---> current user ---> software ---> battle.net ---> configuration ---> diablo 2 battle.net gateways " şu kısmın neye tekabül ettiğini anlayamadım başlatta çalıştır'dan falan mı yapıcaz?
Sosyal ağlarda paylaş

valla eskisinin yedeğini almadan yaptım gwod gitti giremiyorum gwodu silmeyince, sildim gwodu çalıştı wowtürke girebildim karakterde açtım şimdi yazılılara çalışiyim biraz akşam girebilirsem girerim. yazılılar bitince gelirim tümden. buarada item bulmada rushta falan yardım edenler oluyo demi gwod o bakımdan çok iyiydi =D
Sosyal ağlarda paylaş

mix.gen.tr nin regini çalıştırdıydım o realm'a girdim ondan sonra gwod un regini çalıştırdığım halde giremiyorum, yada wowturk ün şu girme işlemini yaptığım halde wowtürkede giremiyorum. neyaparsam yapiyim sadece mix.gen.tr ye girebiliyorum. onu nası düzeltebilirim?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
1.11b ye geç. serverlardan takılmak istersen gwod-wowturk-mix.gen.tr de karakter var gerçi sadece gwoddaki düzgün. single dada yeni başladım dün masakari act1 rush yaptı bi. şimdi actdeki lüzumsuz lüzumlu görevleri bitircem bide az level kascam. akşam belki yine girer normal rush yaparız =) buarada 7/24 giremem össye kadar, abim salonda yatıyo serin oluyo diye, benim pcde salonda, tıkırtı rahatsız ediyo yazık adama össye giricek (daha ziyade pcden kalkmazsam tıkırtı yüzünden kalkar döver beni sdgsdf)
Sosyal ağlarda paylaş

ya kuruyorum diabloyu acayip bir hata ile karşılaşıyorum yeni konu açmayayım istedim hali hazırda varken, şimdi expansion pakedini kurucam kurulumun ortasında diablo II play cdsini takmamı istiyor neyse takıyoruz, daha sonra tekrar exp cdsini istiyor geri. ona da tamam. bir süre sonra tekrar exp cdsini istiyor ? ulan cd zaten içinde? ok diyince bi süre bekliyor sonra tekrar istiyor nedir bu nasıl salak bi problemdir? aklımı çıldırıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

bende ve lorrotar'da da aynı problem var. lorro çözdü şuan bende çözmeye uğraşıyorum. çözüm için iki ayrı lod iso'su indir, yada bitane indir biride elindeki olsun. ama 2 farklı lod var piyasada ikiside elinde olcak. işte 631 mblıkla(mininova) yükle ilk. hatayı en sonda vericek, o hata geldiğinde diğer lod u mount et yüklemeye devam et.

edit: eneeee yüklendi bende sadece mininovadan indirdiğim lod'la

edit2: oha oha cd takın demeden şıp diye girdi negüzelmiş bu mininovadaki lod! du bakalım 1.11b patch yükliyim ozaman nolcak

son edit: ohhh hiç kıreksiz oldu herşey artık b.net user'ım =) acc adı doga, karakterin adı simit ama şimdilik deneme amaçlı açtım. oynayanlar arkadaş listesine eklerse sevinirim =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...