Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bu ben gelirim diyenlerin %80'i hep yalan olur, tecrübeyle sabittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 command ---> regedit ---> current user ---> software ---> battle.net ---> configuration ---> diablo 2 battle.net gateways burayı açın ve 1002 09 battle.mix.gen.tr 1 Battle.MiX (D2) uswest.battle.net 8 U.S. West useast.battle.net 6 U.S. East asia.battle.net -9 Asia europe.battle.net -1 Europe rope.battle.net -1 Northrend(Europe) 58.71.20.243 0 PLDT Play d2.regwizar.com 1 Regwizar 85.25.138.31 1 Wowturk kopyalaın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 eger herkez buralardaysa baslayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bunu yaptığımda gwod şeysi gidicekmi? bide noobluğuma verin "command ---> regedit ---> current user ---> software ---> battle.net ---> configuration ---> diablo 2 battle.net gateways " şu kısmın neye tekabül ettiğini anlayamadım başlatta çalıştır'dan falan mı yapıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 başlat çalıştır a regedit yazıcaksın işte :D Gene burayı açıcan. Gwod un satırı hariç digerlerini sil bunu c/p le. Garanti olarakta eski regini bi bi txt dosyasına saklarsın. gwod giderse ordan düzeltirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 valla eskisinin yedeğini almadan yaptım gwod gitti giremiyorum gwodu silmeyince, sildim gwodu çalıştı wowtürke girebildim karakterde açtım şimdi yazılılara çalışiyim biraz akşam girebilirsem girerim. yazılılar bitince gelirim tümden. buarada item bulmada rushta falan yardım edenler oluyo demi gwod o bakımdan çok iyiydi =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nediyembensana Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Ben Bleda. 2-3 dinciye agızlarının payını veriyorum diğe banlandım ama umurumda degil. Onlar 7 kere banlanıp buryaa gelicek yüzü bulabiliyorlarsa ben hayli hayli bulurum. Oyuna geliceginizde buraya mesaj atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 gelelim ne zaman oynuyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 gelebilirim ben bu akşam sınavlardan kafa kaldırdım biraz oynayabilirim. bledanın wowturk teki nick neydi bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 account adı bleda. karkater ismini hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 mix.gen.tr nin regini çalıştırdıydım o realm'a girdim ondan sonra gwod un regini çalıştırdığım halde giremiyorum, yada wowturk ün şu girme işlemini yaptığım halde wowtürkede giremiyorum. neyaparsam yapiyim sadece mix.gen.tr ye girebiliyorum. onu nası düzeltebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 neyse google a teşekkürler yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 neden giremiyormuşsun? belki başımıza gelir. çok muğlak bilgi var ilk mesajda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 valla unuttum şimdi nası yaptığımı ama fazladan bi dosya yaratıyomuş o regedit onu sildim halloldu. ben sadece dosyanın içindekini sildiydim öyle olmadıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 7/24 oynayabilme potansiyeline sahibim artık öss çalışmalarına başlayana kadar. benle birlikte başlamak isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 15. de biter finaller gelirim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ben evde 1.10 la tek basıma 0dan başladıydım. 1.11 e yükseltip bi online olayıan gireyim diyorum ama takılıyo musunuz bi yerler hala nedir son durumlar? yeni başlık açmiyim dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 1.11b ye geç. serverlardan takılmak istersen gwod-wowturk-mix.gen.tr de karakter var gerçi sadece gwoddaki düzgün. single dada yeni başladım dün masakari act1 rush yaptı bi. şimdi actdeki lüzumsuz lüzumlu görevleri bitircem bide az level kascam. akşam belki yine girer normal rush yaparız =) buarada 7/24 giremem össye kadar, abim salonda yatıyo serin oluyo diye, benim pcde salonda, tıkırtı rahatsız ediyo yazık adama össye giricek (daha ziyade pcden kalkmazsam tıkırtı yüzünden kalkar döver beni sdgsdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 hamachiden atıaz bu gidisle. gwod cok laglı. wowturkrede ancak aksamları oynanabilior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ya kuruyorum diabloyu acayip bir hata ile karşılaşıyorum yeni konu açmayayım istedim hali hazırda varken, şimdi expansion pakedini kurucam kurulumun ortasında diablo II play cdsini takmamı istiyor neyse takıyoruz, daha sonra tekrar exp cdsini istiyor geri. ona da tamam. bir süre sonra tekrar exp cdsini istiyor ? ulan cd zaten içinde? ok diyince bi süre bekliyor sonra tekrar istiyor nedir bu nasıl salak bi problemdir? aklımı çıldırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bende ve lorrotar'da da aynı problem var. lorro çözdü şuan bende çözmeye uğraşıyorum. çözüm için iki ayrı lod iso'su indir, yada bitane indir biride elindeki olsun. ama 2 farklı lod var piyasada ikiside elinde olcak. işte 631 mblıkla(mininova) yükle ilk. hatayı en sonda vericek, o hata geldiğinde diğer lod u mount et yüklemeye devam et. edit: eneeee yüklendi bende sadece mininovadan indirdiğim lod'la edit2: oha oha cd takın demeden şıp diye girdi negüzelmiş bu mininovadaki lod! du bakalım 1.11b patch yükliyim ozaman nolcak son edit: ohhh hiç kıreksiz oldu herşey artık b.net user'ım =) acc adı doga, karakterin adı simit ama şimdilik deneme amaçlı açtım. oynayanlar arkadaş listesine eklerse sevinirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar