Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft II

huun

Öne çıkan mesajlar

Agmahan said:

beta bu ay sonuna kadar mı olucak emin misiniz?temmuzda çıkacağına göre bence uzayabilir,birde tunca şöle deli zerg repleri var mı uzak doğuluların falan madem nerf istiyorlar bizim bilmediğimiz bişey biliyorlar demektir

zerg nerfi dogululara has biraz cok iyi microlayan adamlar bayaa duzgun gidiyor zerg de, teamliquid de online paylasımlar var, stream olarak orda denk gelirse zerg oyuncu seyredersin, cok temiz oynuyolar, ama o seviyenin altında yani senin benim gibi adamlarda cokda onemli degil balance bence,

evet beta ay sonu bitiyor, birkac hafta kapalı kalacak ondan sonra genel software ve hardware testlerini yapmak amacıyla birkac haftalıgına tekrar acılacak gibi birsey yazıyordu blizz in acıklamasında.
Sosyal ağlarda paylaş

@saeros
oyunu tekrar kur hiçbir dosyayı silme,tabi tekrar patchleyecek sabrın varsa patch de kur,bundan sonra google vasıtasıyla stracrack tarzı bir dosya paketi var onu bul indir,oyunu ai ye karşı oynayabilirsin,orjinal hiçbir dosyaya dokunma
huun mesajda problem bana göre yok ama varsa silebilirsin
saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

tekrar kurup patchlemedim öyle de oldu
zaten bana göre fazla zor geldi oyun ya ahah, ikinci oyunum da gene biraz dayandım da ilk oyunumda "şu bitsin bi de armory basıyim sonra upgradeleri basar askerleri koyarım" modunda tatil beldesi hızında bi gelişme gösterirken onyüzbin zerg bindi tepeme fail
Sosyal ağlarda paylaş

Agmahan said:

@saeros
oyunu tekrar kur hiçbir dosyayı silme,tabi tekrar patchleyecek sabrın varsa patch de kur,bundan sonra google vasıtasıyla stracrack tarzı bir dosya paketi var onu bul indir,oyunu ai ye karşı oynayabilirsin,orjinal hiçbir dosyaya dokunma

orijinal dosyaları bir kenara atıp saklamasını da sağlık verirsen iyi olur. ay sonunda serverlar kapanıyor ve açıldığında oyun open betaya geçecek. tekrar uğraşmasın genç indirmekle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...