The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ben son 5 macın 2 sinde overlordla harita acarken overlord kaybettim :D o derece noob, sonra birbaska oyunda zerg vs zerg de adam 6 isci ile takılıp hatchery (ling icin) yapıp 6 lingle gelip duzledi beni 2 dakika falan surdu oyun, o erken fail rekorumu kırdım simdide replay seyretmek istedigimde (eski versiyonların) o replay bu dosylarla yapılmadı tadında hata alıp kalıyorum, baktım blue varmıs next patch duzeltcez demisler vsvs ...
Agmahan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Bu queen çok bela bir ünite resmen adam kandırıyor,larva enjecte ederim,üs yapmasam olur gibi geliyor adama,halbuki oyun 3 ırkı da mass ünite yap saldır mantığı üzerine kurulmuş,yanlız sc1 de de az işçi yapıyordum yine o huyum devam ediyor,şu banelingleri bir türlü tam kontrol edemedim,atack verince salak salak dolanıyorlar dalmıyorlar binalara,hydra da hız upgrade i olmadan çok yavan geldi İki şey sorucam,oyun sırasında 2v2 de all yani herkese nasıl mesaj yazılıyor,enter a basınca otomatik allies çıkıyor çünkü İkinci sorum zerg oynadığı için tunca ya ve terran için huun a adam terran girişini kapadı,bu adama ne yapmak lazım ki çok çoşmadan mass marine battle crusır falan yapmadan etkisiz hale getirelim?
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 banelinglerle patlatacan supply deposunu sonra gogo alldan yazmakda shift+enterdır muhtemelen
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Battle cruiser 15 dakka abi, git bütün haritayı al, mass haydra abs dov nolcak.
huun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 girişi kapatıp içerde kalan terran'ı öp başına koy :D kaynaklar ilk oyundaki gibi değil. hem gaz hem mineral tek üsle yüksek teknoloji birimlerden etkili sayıda üretmeye imkan vermiyor. eleman yaparsa böyle bir hata; al bütün haritayı, roach+hydra+corruptor+infestor go go go sonra. nydus worm ben tavsiye etmiyorum; overlordlarla klasik tarzda drop düşünebilirsin. haritaya, rakibe göre çok değişken şeyler bunlar. oynadıkça o an için doğru kararları kendin alırsın.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 garip abi, ilk hafta "expensionsız oynuyoz abi" simdi fast xp yapmayana denk gelimiyorum ben
huun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 factory ve tanktaki değişiklikler rahatlattı baya terran'ı. şimdi brx+factory standart gibi bişe oldu. zerg ile toss alıyordu zaten erken exp, onlarda bir değişiklik sezmeedim.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 tank immortaltan 1 hit fazla alıyo sanırım artık
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 fark ettim... normalde modde bi kiteladıda adamın biri
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 kapadıysa girişi bir süre tek base oynayacak demektir. ya havadan harrass gelir ya da bir push gelir, ya da biraz fors toplayıp exp alır. her halükarda senin hızlıca exp alıp bir süre bol bol drone basıp defansif oynaman gerekiyor. adam başka exp almadığı sürece sen avantajdasın.
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 patch 12 notes * PROTOSS o Forge + Build time increased from 35 to 45. + Life and shield values decreased from 550/550 to 400/400. o Mothership + Vortex now removes Force Fields within its area of effect. * TERRAN o Thor + Radius decreased from 1.375 to 0.8125. + Model size reduced to match new radius. * ZERG o Roach + Supply count increased from 1 to 2. LOL User Interface * Several Hotkey changes have been made (German client only). Bug Fixes * Fixed a crash which sometimes occurred when quitting the program.
Agmahan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ahahahh o ne ya roach 2 yer kaplıyacak zaten yapmıyordum şimdi hiç yapılmaz,bu arada thor da ölmüş sanırım tunca ve diğer zerg oynayan arkadaşlar sizce zergte p ye karşı ve t ye karşı oynarken olmazsa olmaz üniteniz edir
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 t bio gidiyosa infestor-ling-baneling-hydra sonrada broodlord mech gidiyosa roach - infestorla açılıp hızlı broodlord + corruptor p earylgame bol bol ling midgame roach-infestor(gerekirse hydra) sonra broodlord
huun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 koreliler zerg'e hala nerf gelmesi gerektiğini düşünüyor. sizleri memnun etmemişe benziyor belli ki; ama asya realminde zerg'ün ezici üstünlüğü var şu anda.
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 artık 8 roach için extra 1 larva ve 100 mineral gerekiyor çok bişi değil ama asıl problem late gamede roach sayısının yarı yarıya düşecek olması. geçen hafta bahsettikleri ultralisk buff ı da gelmedi. bişiler lazım zerge.
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 abi gitsinler asyayı izole etsinler lütfen :D bizim günahımız ne safdsad
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 replayı surukleyip oyunun exesine bırakınca yukleye calısıp beceremiyor, Offline ken seyretmenin bir yolu varmı ? (sandbox kurmadan)
Agmahan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 layzlaunch la daha kolay izleniyor replayler,ama replayi exe bırakınca olması lazım,tabi ai dosylarını kurcalamadıysan
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 yok kurcalanmıs degil sc2beta dır ama olmuyor, lazy ile denedim oda unable to launc diyormus, surukle bırak ilk patch den sonra calısmıyormus zaten vsvs ... aman neyse ...
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Abi size soriyim en dürüst cevabı siz verirsniz Startcarft 2yi oynama şansım pek olmadı izleyici oldum collector's edition alıyım mı almıyım mı bana adam gibi cevap versin biri değer mi değmez mi
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 tercih meselesi yani oyun bakımından bi extrası yok içinden çıkan şeyleri hoşuna gidiosa al gitmiosa alma :p ben alıcam muhtemelen
Agmahan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Parasal durumun önemli,blizzard gerçekten hoş şeyler hazırlamış koleksiyoncular için sırf o usb bile özel ama fiyatı benim için şu an çok yüksek hatta oyunun kendisi 60dolar bile benim için pahalı,betayı oynayabilirsin aslında biraz neti dolaşırsan ai ye karşı oynanabiliyor oyun en azından oyun hakkında bilgin olur
Öne çıkan mesajlar