Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft II

huun

Öne çıkan mesajlar

void ray nasıl nerf yemiyor hala anlamış değilim.

ve ayrıca aferin blizz! profesyonel oyun yapacağım diye yola çıkıp amele oyunu yaptığını kabul ettiğin. move shot, delikanlılar işte böyle oynar bu oyunu.

bi daha baktım, evet biraxz abartmışlar gibi hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Gene bir patch gene bir review...

TERRAN
Battlecruiser
-The build time has been decreased from 110 to 90.
Daha çok BC görürüz umarım oyunda. BroodWar'a benzesin azıcık.

Hellion
-The range has been increased from 5 to 6.
Bu da iyi olmuş gibi. Heavy Metal'e döndürsünler şu Terranı. Paso MMM nedir?

Siege Tank
-Life increased from 150 to 160.
-Siege Mode splash damage now originates from the center of the target, rather than the impact location near the unit in order to maintain more reliable splash damage.

İşte bu güzel ama yeterli değil. Yani Main Gücü Tank olmayan Terran'ı ben neyleyim. Fiyatını da azıcık kısabilirler diye düşünüyorum.

Thor
-Ground damage decreased from 45 to 30.
-Ground rate of fire improved from 1.93 to 1.28.
-Air damage changed from 8 (+4 Light) to 6 (+6 Light).
-250mm Strike Cannons are now an upgrade at the Factory Tech Lab.
-250mm Strike Cannons research now costs 150/150 and 110 seconds.
-250mm Strike Cannons energy cost increased from 100 to 150.
-Anti-Air splash damage now originates from the center of the target, rather than the impact location near the unit in order to maintain more reliable splash damage.

Bunun geleceği de belliydi.

PROTOSS
Archon
-The splash radius has been increased from 0.8 to 1.
-Splash damage now originates from the center of the target, rather than the impact location near the unit in order to maintain more reliable splash damage.
Archon Splash'i artmış. Ayrıca şu merkezden splash muhabbetinden de umutluyum. Muta'ya da Archon basamayacaksak neye basacaktık zaten. Umarım eski Archona gibi olmuştur az da ols.

Colossus
-The damage has been decreased from 20 to 15.
-The rate of fire has been improved from 2.2 to 1.65.
Colossus zaten ağır nerf yemişti...Şimdi bu olay neticede hasarı 44 den 41 küsüre indirdi. Ama daha seri vurabilmesi combatı ne şekilde etkiler. İzleyip görücez.

Phoenix
-Can now attack while moving.
İşte bu "Hobarey" kısmı. Pandora'nın kutusu açıldı. Bundan sonra ne olur bilemiyorum. Bekleyip görücez. BroodWar'da da hareket ederken ateş edebilen "BİR" unit vardı. Adı Carrier...Ahahaha

Sentry
-The damage has been decreased from 8 to 6.
Bu da iyi olmuş. Şundan. Zaten havaya karşı Stalker boostlandı, ayrıca Archon da silkindi kendine geldi. PvP de mass sentry basıp force field manyağı yapıyordu millet Zealot basanı (ben). Mana costunu da arttırsalardı keşke diyorum şu force field'ın.

ZERG
Brood Lord
-Life has been decreased from 275 to 225.
-Armor has been decreased from 2 to 1.
Lord'a nerf gelmesi gerekiyordu. Geldi. Fazla olmamıştır diye düşünüyorum.

Corruptor
-Corruptor damage changed from 12 (+10 Massive) to 14 (+6 Massive).
-Corruptor speed increased from 2.75 to 2.9531
-Corruption ability redesigned:
-Single target.
-Increases damage taken by 20%.
-Lasts 30 seconds.
-Costs 100 energy.
-Range 6.
-Cannot target structures.

Hasar göreceli olarak artmış. Hızı azıcık artmış. Ama skill'i ölmüş. Bana çok eğlenceli gelmemişti skilli zaten. Ne lan o öyle gelip binayı durduruyor falan.

Infestor
-Neural Parasite is now an upgrade at the Infestation Pit.
-Neural Parasite research costs 150/150 and 110 seconds.
-Neural Parasite can now target Air units.
-Neural Parasite energy cost increased from 50 to 100.
Buna da bir elleyelim demişler.

Ultralisk
-Damage has been increased from 18 to 25.
Yani ulrtanın 18 vurması nedir zaten. Koskoca Ultra. Bu da çok hoş olmuş. Yani oyun azıcık eski haline dönmüş.

Yani özetle Sc2'ye bakıp..."Ağbi bu BroodWar'dan biraz fazla uzak oldu sanırım" demiş yetkili bir ağbi. Ben sevdim patchi. Daha bir oynayasım geldi. Ama Peo'nun dediği gibi Void Ray oyun betadan çıkmadan mutlaka revize edilmeli. Oyunun dinamiklerini ve ruhunu kirletiyor şu haliyle. Yani BroodWar'da 2 tane unitle Nexus'a klikleyip "Çat" diye yıkamazsın. Şaka mı lan bu?

Neyse ben mutluyum.
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

ahah sırf fantazi olsun diye ultralisk rush denedim oldu walla :P

http://www.filefront.com/16253725/Blistering%20Sands%20%282%29-ultralisk%21.SC2Replay adam ohoo noob bu diye geniş takılmanın cezasını çekti sfds

said:
Ultralisk damage buff from 18 to 25? And the part where they said "We are buffing the Ultralisk, but we don’t think this buff is sufficient. Expect more changes to the Ultralisk in the next patch."

here comes more ultralisk rush :D süper olucak süper asfsd
Sosyal ağlarda paylaş

spore crawler burrow nerfinin sonuçları... hayırlısı bakalım forumda birisi ultralisklerle ilgili olarak , ultraliskleri colossus gibi yapın unitlerin üzerinden geçebilsin demiş akıllıca bir öneri chokepointlerde sıkışıp kalan ultralisklere son verir bölece gerçi her türlü halen cooook maliyetli bi birim direk fantazi işi yani ultralisk yapana kadar yapılabilcek pekcok alternatif var.
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

ultraliskleri colossus gibi yapın unitlerin üzerinden geçebilsin demiş akıllıca bir öneri chokepointlerde sıkışıp kalan ultralisklere son verir bölece

balansa çok etki eder öyle bir değişiklik. colossus'un menzili epey uzun, birimlerin üzerinden hareket etmesi pek önemli değil onun için; ama ultralisk+zergling düşünsene birbirlerine stacklenip saldırıyorlar. boyutuyla ilgili sıkıntı var, onu ufaltsalar bişesi kalmaz, eski cillop günlerine döner.
Sosyal ağlarda paylaş

2 oyun attım ilkinde oyun çöktü diğerinde binaları önceden kaybettiğim için yenildim,zergde protosa karşı ne yapıyorsunuz?Roacha çıkmak durumunda mıyım?Birde bilgisayara karşı nasıl oynuyacaz?
Bone keyleri vericek yerin yoksa eskilerden birine verebilirim gönderirsen
Sosyal ağlarda paylaş

protossa karşı:
10 drone basıyosun
overlord basıyosun
13 drone
spawning pool
13 drone
gaz
15 drone
overlord
queen
100 gaz olunca ling speed upg
gazdaki işçiler minerale
expe bir hatchery
1-2 drone
sonra sadece ling

bununla silver-gold a kadar %90 alırsın düzgün yaparsan xP
Sosyal ağlarda paylaş

tunca said:

protossa karşı:
10 drone basıyosun
overlord basıyosun
13 drone
spawning pool
13 drone
gaz
15 drone
overlord
queen
100 gaz olunca ling speed upg
gazdaki işçiler minerale
expe bir hatchery
1-2 drone
sonra sadece ling

bununla silver-gold a kadar %90 alırsın düzgün yaparsan xP

ben ilk başladım oyuna baktım isim OVERLORD! bastım bir sürü baktım mal mal gitmiolar , bu nelan dedim. sonra bina nasıl yapılıo lan die bakarken baseimi yokettiler!
Sosyal ağlarda paylaş

tunca said:

walladıktan sonra sen girmeye çalışırken zamanında force field atmazsa banelinglerle öndeki zeaları patlatıp alabilirsin mesela cuceyi xP

zamanında atamazsam? ha ha ha ha

stargate'i görmezlersede tahmin ediyolar bazen hydra cıkıyolar harassı durduramıyolar yinede, oyun uzuyo templar cıkıyo sonra acıklı oluyo. evolution cıkıp colony cıkarlarsa bide upg alırlarsa is yapıyo ama
Sosyal ağlarda paylaş

aertık stargate görmenin ya da görmemenin hiç bir önemi yok. terran zaten void ray gelecek diye ürküp bi brx marine abanıyordu fiks. şimdi phoenix'in aldığı hali görünce her zerg ilk iş hydra çıkacak.

stargate varmış gibi hareket etmekte sonsuz fayda var
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...