Mortis Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 sen sus! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 xxx ----------------------------- not: sildim kodu, böyle açığa yazma. fazla kişi denerse başın belaya girebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 huun un attığını ilk bone mu kaydetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ee kim kaydetti keyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ben değil huun nasıl bi cockblocksun sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 spark o key'i istiyorum adam. karsiliginda ise honda sana sadece asist yapacagim, lehine calisacam, karsindaysam da farmlanacam tarafindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 sparkı düşündüğüm için yaptım, pişman değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 suudi arabistanda yasadigimi, 0 sosyal hayatimin oldugu ve gelecek her turlu alternatif eglence kaynagina muhtac oldugumu da dile getirip birazcik isin icine duygu somurusu de sokacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ay sakamsızınız azına vurduklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 füksüüüü füksüüüü sanda geldimi füksüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 sakamısınız derken, blizzard iyi oyunumu beğenmiş bitane daha key yolladı niye kıskaıyosun cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 HADI YOLLA O ZAMAN SPARKBAPS. OZELIME BEKLIYORUM. XOXO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 benim key halen duruo bakalım en cok kazanç sağlayacaım birine vermeyi planlıorum ;p RL olur pati olur bakalım daha karar vermedim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 EGER BANA VERIRSEN ARKANI KOLLARIM SCORCH. Seni trollmeye kalkan olursa direkt sikayet edip hayatini zindan ederim. Ayriyetten sana sarki da soyleyebilirim veyahut istedigin adminle bir aksam yemek ayarlayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 DUY BENİ BLIZZARD BEN VE 16 SENELİK ARKADAŞIM STARCRAFT 2 OYNAMAK İSTİYORUZ BİZE BETA KEY YOLLA. TŞK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Azmodai said: EGER BANA VERIRSEN ARKANI KOLLARIM SCORCH. Seni trollmeye kalkan olursa direkt sikayet edip hayatini zindan ederim. Ayriyetten sana sarki da soyleyebilirim veyahut istedigin adminle bir aksam yemek ayarlayabilirim. sana verirdim azmo ama ciddi süphelerim var seninle ilgili bu ne olacak? ; http://forum.paticik.com/read.php?27,3689784 ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 azmoya versen, iki gün oynar sonra "abı bu oyunda micro gerekiyo cok sacma" der bırakır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 scorch said: Azmodai said: EGER BANA VERIRSEN ARKANI KOLLARIM SCORCH. Seni trollmeye kalkan olursa direkt sikayet edip hayatini zindan ederim. Ayriyetten sana sarki da soyleyebilirim veyahut istedigin adminle bir aksam yemek ayarlayabilirim. sana verirdim azmo ama ciddi süphelerim var seninle ilgili bu ne olacak? ; http://forum.paticik.com/read.php?27,3689784 ;p bence sirf su yazi icin yollaman lazim baboli. Forumda bu topic sayesinde neselendirdigim insan sayisi fazla, HADI BI IYILIK YAP SU EMIR KULUNA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 öm kutuna bi bak ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 buyuksun scorch. ARtik arkan saglam dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 bu kadar yanlsı bı secim olamaz ama placementlatı oynar sonra iki mac yapar bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 cuce bu kadar kizma lan. gelirse bana da key sana vercem soz. sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 bakalım ben döve döve 2 arkadaşın keylerini daha alıcam ztn o zmn 2 kişiyi daha sevindirme ihtimalim olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 yok abi vaktim oldukc aoynuyorum ben zaten baskalarının acclarıyla, senı gazlıyorumki ömründe guzel oyun oynamış ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar