Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft II

huun

Öne çıkan mesajlar

OP otesi, hem ranged hemde damage i 16 ı direkt early gamede 3 tane yolla rakip base e yumusaktan basla harras etmeye arada quinn egglerin ilk partisiyle o esnada olusan normal yumurtaları da roacher yap 6 tanede oyle toplamda cok hızlı 9 tane roacher yapabiliyorsun, rakip base e girince dagıtıyon zati,
Sosyal ağlarda paylaş

abi siz rakip 3+ roach yaparken aklınız nerede? oyun cok hızlı evet sc1 den daha hızlı gelişiyor birimler o yüzden hazırlıklı olacaksın

sen 3 tane roachı durduramiyorsan

3 tane reaperi de durduramassın yada zea + sentry de durduramassın ki? misal roach yapabildiin sürede (bir base indirmek icin ortalama 12~ roach lazım linglerle beraber o süre icerisinde minimum 5 mutalisk cıkartabiliyorsun rahatlıkla rakip baktın roach gidio basıcan muta

2-3 tane de sunken dikeceksin mineral fazlan ile ve araya serpiştirdiğin 6-8 arası lingler ile o 20+ kişilik akını anında durduruosun cünkü aynı anda sende mutalar ile adamın mineral toplayıcılarını indiriyorsun ortalama 12-17 dakika icinde oyun bitiyor özetle..
Sosyal ağlarda paylaş

bir sorunu yüzünden oyunu yeniden yükledim ama şimdi patch sırasında takılıyor.
"this tracker is not responding"

AI oynayabiliyorum ama replay izlemeye çalışınca patch ekranı çıkıyor. Nasıl izlerim bu replayleri bir önerisi olan var mı lazylauncherla denedim olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

beta izlenimlerini paylaşiyim.

öncelikle oyun acayip zevkli. vs comp oynadiktan sonra playera karsi oynamak bayaa bi farklı.
ilk oyuna gore hersey daha hizli. hani deniyordu ya baseden minerale otomatik iscileri gondermek oyunun olayini bozuyor. alakasi yok. gercekten yetisemiyorum. ha gerci yillar oldu inanılmaz paslanmisligin payi vardir muhakkak ama ilk oyun gibi degil. bu sefer birimler daha hizli uretilio sanki. para birikio yine bi sekilde.

denge olayina gelelim.

zergte roach ve muta overpowered olmus. roach yine bi sekilde durdurulabilo eger rakip gelismene izin verirse bir süreligine. immortallar ve etrafa kalkan acip ranged dmgi azaltan ufak bi birim var tossta adini unuttum, onlari yapinca roachlari eziyorsun. ama immortal cikana kadar adam gelirse (ki sayica ztn fazla oluolar ve early game de ling basar korkusuyla isetr istemez zea yapilio-sc1den aliskanlik) adam yokediyor resmen.

muta konusunda blinklenen unitenin de adini unuttum onu yapmak bi ise yaramiyor tossta, terranda daha oynama firsatim olmadi. phoenix midir ne zikkimsa onu cikana kadar da insanin omru tükenior ve tabiki de acaip gaz istiyor.

quenn resmen imba bisey. 2. hachi cikmaya grek kalmadan tek hachten 6 unit basiosun.

baneling de bence biraz op. onun hpsini dusurmeleri lazim ya. 50hpsi var ve patlayinca etrafa asit fln saciyor galiba üniteler mefta oluo. marinin bile upgsiz hpsi 45...

toss su an bayaa gücsüz gözüküor diger irklara oranla.

1 oyun attim 1v1, karsimda terran ben tossum. adam 2 rax acilip yanlarina da reactor yapmis sadece marine basti, saldirip aldi. bende o sirada 3-4 zea ve o blinklenen zimbirtilardan vardi. immortal cikiodum :/ cünkü bi onceki oyunda baska bi terran 192391 marine 19023u91023 marauderla gelip yoketti beni. marauder basar diye immortal cikiyim dedim adam mass marin yapmis. esek adam üstelik once tech lab yapmisti onu yikip reactore cevirmis replaye bakinca gordum =/

neyse bugün huunla bikac tane 2v2 attik. guzeldi eglenceliydi. mikrofon olayini denicektik unuttuk =)

zerg>>terran>toss bence su an durum.
duzeltilcek cok sey var balance ile ilgili. ama su haliyle bile oynamak oldukca eglenceli.

aklima baska bisey gelmedi simdilik bu kadar. sorunuz olursa sorabilirsiniz. test edlmesini istediginiz merak ettiiniz bisey varsa onlara bakar paylasirim sizle.

MadOrca.orca - gold league division 18 rank 3
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...