ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 @Slat baskı yapmıorum saygı diorum. burası forum ve sana açık oldugu kadar bana da açık. ancak her konunun içerisinde dinle ilgili bişeyler sıkıştırınca insanlar tabiki daha hassas olmaya başlıyorsun. kaldı ki okumazsan okumazsın işine gelirse layn olayı saçma olmuş biraz. istediğimi okurum ve isteidğim yorumu da yaparım saygılı olarak. 100 kere saygılı olun biraz daha desem de her şekilde saçma sapan şeyler yine yazılacak, çizilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Tabii ki istediğini okursun ve istediğin yorumu yaparsın ama insanların yorumlarına müdahale edemezsin, "böyle yazmayın" diyemezsin.. Gene başa döndük, dediğim gibi herkesin din anlayışı kendine (hakaret içermediği sürece) herkesin espri anlayışı kendinedir.. Zaten bu çizgilerin dışına çıkılırsa kapı gibi moderasyon var, alırlar aşşşa hemen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Horizon said: Birkere daha ciddi konuların ciddi tartışılamadığını abuk sabuk boş mesajlar resimler atılarak konunun nasıl çorba olduğunu gördük tebrik ettim arkadaşları. Geyik konusu olsaydı geyik başlık olurdu ama değildi , varolsunlar o hale dönüştürülmüş ve bitmiş. Lathspell yazılanları anlamadıkça , karşındaki nedemek istiyor düşünmeyi denemedikçe hala böyle çarpık çarpık mesaj atarsın. Biz ne demişiz ? sana sorgulama , tartışmamı demişiz ? Sen inanan insanlara saygısızlık yapıp Allah kıçıyla gülerdi şeklinde cümlelerle konuşup , neden sorgulamayalım neden tartışmayalım diyorsun. Sen seviyeli tartışabildiğin sürece sorun yok. Ama argo hakarete varan sözler söyledinmi orda biri çıkıp dur der. Sen kendin istediğin gibi düşünebilirsin ama bunu ulu ortamda insanlara saygısızlık yaparak alay eder gibi argolarla konuşamazsın , konuşursan da bir şekilde tepki alırsın. Sana insanca demişiz ki , inanan insanlara saygı göster argo ve hakaretten kaçınarak istediğin gibi tartış demişiz. Sen daha bunu anlayamıyorsun , sen kim var olup olmadığını tartışabilmek kim heh. Tekrar ediyorum seni kınıyorum yaptığın bu saygısızlık için. İnsanların çok hassas olduğu kutsal saydığı konular hakkında konuşurken bile argo kullanmaktan kendini alamayan birisin. Hos geldiiiin... Gorende ana, avrat, baci, yetim bebelere falan kufur ettim sanacak. "allah kiciyla guluyordur" dedigim icin kopardigi kiyamete bakin. HAYIR!!! ALLAHIN KICI YOOKKK!! Yogurdun kaymagi olmayi birakin artik, derinlesin. Ustune de sey demissin: "Simdi bir toplantidayiz, sen kalksan "allah kici ile guluyor" desen hos olur mu? Kardesim, TOPLANTIDAMIYIZ ALLASEN? Delirtmeyin. Zeka ozurlu mesajlar atmayin, sonra "Neden sert konusuyon LathspeLL??!!?" Exodus iyi aciklamis, saygiyi hak etmek onemli. Tayyeap'in "ananida al git" lafini forumda savunmus bir insana zerre saygim olmaz nokta Burda herhangi bir espri, fotograf konuldugu zaman "HAKARET EDIYONUZ" diye bagirmaktan, bebelik yapmaktan siyrilin artik, asin sunlari artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Sayfalari okumaya devam ettim, 19-20-21'de hala Allahin kici olayi tartisilmis, ordan benim seviyemi cikaran mi dersin, saygisiz buldugunu defalarca yazan mi dersin... Burda artik deyimlesmis, kaliplasmis bir lafi hala saygisizlik olarak nitelendiriyorsaniz basiniz gidiniz. Sizin mantik belli, "Allah kiciyla gulerdi" yerine "allah halinize gulerdi" deseydim, bu sefer ben, yani LathspeLL allaha karsi yazdigim icin saygisiz olurdum. Alin size ozel yaziyorum: Allah GOTuyle gulerdi, allah, popo, kic, allah, gulmek. Ooww deli kufur ettim ya inanamiyorum. Agzima biber surun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ne kadar ilerici ve çağdaş bi insan olduğunu bi kez daha kanıtladın, brraavo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Tesekkur ederim. Cagdaslik anlayisina gel, superheronuza laf ettirmeyerek cagdas oluyorsunuz; ben sert, dalga gecerek yazinca ilkel oluyorum. Daha bir cok ornek verilebilir sizin eski super cagdas yazilarinizdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Arkadaslar zaten Allah'in tuvalet ihtiyaci falan gibi seyler olmaz, cunku cennette boyle ihtiyaclar yok en azindan. Bu yuzden o uzvun bulundugu sanmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 kimsenin inancıyla bir sıkıntım yok hatta böyle abidik gubidik doğu inanışlarına inansaydım keşke der dururum en yakınımda olduğu için en inceleyerek yaklaştığım inanç islam dır ama lathspell'in yaklaşımı bende bile antipati yarattı. hani patide bir kesim var saygı duy plox diye konu islam olunca harraslamaya çalışır o zaman incitmeden eğlenmesi çok keyifli olur ama bilmem allah ın kıcı muhabbeti bunun içindemi.en azından allah ın kıçını tartışmak,allah ın varlığını açıklayacak mı onu sormak gerekli.sırf karşıdakini agresifleştirmek,manyak etmek için konuşacaksak bir şey katmaz bu ne bize,ne de buradaki topluluğa.çok akıl verdim hadi yetinin bununla şimdilik. ayrıca bu konu kilitlensin,allah ın varlığını portakalla büsküvüyle açıklamak hakaret gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Penthesilea said: Arkadaslar zaten Allah'in tuvalet ihtiyaci falan gibi seyler olmaz, cunku cennette boyle ihtiyaclar yok en azindan. Bu yuzden o uzvun bulundugu sanmiyorum ne yani allah götsüzmü diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Allahin kicini tartisan ben degilim, ben deyim olarak kullandiktan sonra o bolgeye saplanip, sorun haline getirip tartisana bakmaniz lazim. Onlar sorun haline getirirse 2-3 mesaj ustteki mesajimida atma hakkini kendimde bulurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Penthesilea said: Arkadaslar zaten Allah'in tuvalet ihtiyaci falan gibi seyler olmaz, cunku cennette boyle ihtiyaclar yok en azindan. Bu yuzden o uzvun bulundugu sanmiyorum abi cennette anal seks yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 pwnbot said: abi cennette anal seks yok mu? Cennet ve anal seks cok yakin!!! Aman tanrim saygisizlik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 seviye = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 neyse o kadar pati toplandı bir ispat yapamadınız. varsa da yoksa da herkesin Allah'ı kendine diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar