Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

allahın varlığı nasıl ispatlanır

heracles1986

Öne çıkan mesajlar

@Slat

baskı yapmıorum saygı diorum. burası forum ve sana açık oldugu kadar bana da açık. ancak her konunun içerisinde dinle ilgili bişeyler sıkıştırınca insanlar tabiki daha hassas olmaya başlıyorsun. kaldı ki okumazsan okumazsın işine gelirse layn olayı saçma olmuş biraz. istediğimi okurum ve isteidğim yorumu da yaparım saygılı olarak. 100 kere saygılı olun biraz daha desem de her şekilde saçma sapan şeyler yine yazılacak, çizilecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Tabii ki istediğini okursun ve istediğin yorumu yaparsın ama insanların yorumlarına müdahale edemezsin, "böyle yazmayın" diyemezsin..

Gene başa döndük, dediğim gibi herkesin din anlayışı kendine (hakaret içermediği sürece) herkesin espri anlayışı kendinedir.. Zaten bu çizgilerin dışına çıkılırsa kapı gibi moderasyon var, alırlar aşşşa hemen..
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:
Birkere daha ciddi konuların ciddi tartışılamadığını abuk sabuk boş mesajlar resimler atılarak konunun nasıl çorba olduğunu gördük tebrik ettim arkadaşları. Geyik konusu olsaydı geyik başlık olurdu ama değildi , varolsunlar o hale dönüştürülmüş ve bitmiş.

Lathspell yazılanları anlamadıkça , karşındaki nedemek istiyor düşünmeyi denemedikçe hala böyle çarpık çarpık mesaj atarsın. Biz ne demişiz ? sana sorgulama , tartışmamı demişiz ? Sen inanan insanlara saygısızlık yapıp Allah kıçıyla gülerdi şeklinde cümlelerle konuşup , neden sorgulamayalım neden tartışmayalım diyorsun. Sen seviyeli tartışabildiğin sürece sorun yok. Ama argo hakarete varan sözler söyledinmi orda biri çıkıp dur der. Sen kendin istediğin gibi düşünebilirsin ama bunu ulu ortamda insanlara saygısızlık yaparak alay eder gibi argolarla konuşamazsın , konuşursan da bir şekilde tepki alırsın.

Sana insanca demişiz ki , inanan insanlara saygı göster argo ve hakaretten kaçınarak istediğin gibi tartış demişiz. Sen daha bunu anlayamıyorsun , sen kim var olup olmadığını tartışabilmek kim heh. Tekrar ediyorum seni kınıyorum yaptığın bu saygısızlık için. İnsanların çok hassas olduğu kutsal saydığı konular hakkında konuşurken bile argo kullanmaktan kendini alamayan birisin.

Hos geldiiiin...
Gorende ana, avrat, baci, yetim bebelere falan kufur ettim sanacak.

"allah kiciyla guluyordur" dedigim icin kopardigi kiyamete bakin. HAYIR!!! ALLAHIN KICI YOOKKK!!

Yogurdun kaymagi olmayi birakin artik, derinlesin. Ustune de sey demissin: "Simdi bir toplantidayiz, sen kalksan "allah kici ile guluyor" desen hos olur mu?

Kardesim, TOPLANTIDAMIYIZ ALLASEN? Delirtmeyin. Zeka ozurlu mesajlar atmayin, sonra "Neden sert konusuyon LathspeLL??!!?"

Exodus iyi aciklamis, saygiyi hak etmek onemli. Tayyeap'in "ananida al git" lafini forumda savunmus bir insana zerre saygim olmaz nokta

Burda herhangi bir espri, fotograf konuldugu zaman "HAKARET EDIYONUZ" diye bagirmaktan, bebelik yapmaktan siyrilin artik, asin sunlari artik.
Sosyal ağlarda paylaş

Sayfalari okumaya devam ettim, 19-20-21'de hala Allahin kici olayi tartisilmis, ordan benim seviyemi cikaran mi dersin, saygisiz buldugunu defalarca yazan mi dersin...

Burda artik deyimlesmis, kaliplasmis bir lafi hala saygisizlik olarak nitelendiriyorsaniz basiniz gidiniz. Sizin mantik belli, "Allah kiciyla gulerdi" yerine "allah halinize gulerdi" deseydim, bu sefer ben, yani LathspeLL allaha karsi yazdigim icin saygisiz olurdum.

Alin size ozel yaziyorum: Allah GOTuyle gulerdi, allah, popo, kic, allah, gulmek.

Ooww deli kufur ettim ya inanamiyorum. Agzima biber surun.
Sosyal ağlarda paylaş

kimsenin inancıyla bir sıkıntım yok hatta böyle abidik gubidik doğu inanışlarına inansaydım keşke der dururum en yakınımda olduğu için en inceleyerek yaklaştığım inanç islam dır ama lathspell'in yaklaşımı bende bile antipati yarattı.

hani patide bir kesim var saygı duy plox diye konu islam olunca harraslamaya çalışır o zaman incitmeden eğlenmesi çok keyifli olur ama bilmem allah ın kıcı muhabbeti bunun içindemi.en azından allah ın kıçını tartışmak,allah ın varlığını açıklayacak mı onu sormak gerekli.sırf karşıdakini agresifleştirmek,manyak etmek için konuşacaksak bir şey katmaz bu ne bize,ne de buradaki topluluğa.çok akıl verdim hadi yetinin bununla şimdilik.

ayrıca bu konu kilitlensin,allah ın varlığını portakalla büsküvüyle açıklamak hakaret gibi bir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...