SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Nereye yazsam bilemedim kişisele mi buraya mı, sonunda buraya yazdım. Dün akşamdan beri tam göbeğimle göğsümün arasında biyerde, hani o imantahtası dedikleri kemiğin oralarda bi ağrı var. Sırtıma be kulaklarıma kadar etkiledi ağrı. Gaz sancısı mı bilmiyorum, akşamki sinir ve stresten sonra oldu. Bir türlü gewçmedi ama, orada bi düğümlenme var, kahvaltı bile edemedim ağrıyor çok. Bi sıkışma, ne bileyim çok değişik birşey. Nedendir bu ya, doktora gitsem mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 sorman hata bence. git direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 eğer gaz sıkışmasıysa öldürebilir kesinlikle doktora git arkadaşımın kardeşi ölümden döndü bu yüzden hiç bekleme hacı doğru git bi çaresine bak aman Allah korusun ihmale gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 üşütmüşsündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ANTEP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 iman tahtasimi ohanes ilk defa duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 banada oldu. gaz sıkışmkası gibi geldi dün akşam. geçti ama kendiliğinden yarım saat sonra filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 devam ederse bi doktora gorun derim.ne olur ne olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 aynısı bana olmuştu 4 saat falan. hatta bi ara ölüyorum sanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 bi röntgen çektiler midenin delinmiş olmasından bahseti ohanes dedim. sonra birşey çıkmadı, yara varmış galiba, ilaçlar verd, falan. İyi gibi, ama ağrı devam az da olsa. Dik yürüyemiyorum, derin nefes alamıyorum, ağrıyor kola kıraztma vb yasakmıoş ayrıca, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 geçmiş olsun yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 geçmiş olsun. zamanla geçer dert etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 gastrit olmussun galiba, sinirlenince azmis, doktor kizartma kolayi yasaklamis, fena hastaliktir gecmis olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 sigara cok tetikliyo o hastalığı sigarada içme eğer içiyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 sigara kullanmam alkol kırk yılda bir. gastrit yazıyordu karnede evet, ne kadar sürer bu yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ömür boyuda süren var, bir kaç yılda sona erenide var. Bundan sonra kabuklarıyla meyve ve sebzede yememe ye özen göster. özellikle domatesi kabuklu yeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Bir kaç hafta tost ayran yoğurtlu bilumum ürünler en büyük dostun olucak:) Ablamdada olmuştu aynısı ve 2-3 hafta içinde tamamen geçmişti, gerçi arada yinede bir tutuyor. Sinirlenmemeye çalış fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 yaş kaç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Ailede kalıtsal bi kalp sorunnu yoksa büyük ihtimal gazdır veya PCnin arkasında cam varsa ordan ceryan çarpmış kasların tutulmuş olabilir. An mantıklısı bugünde devam ediyorsa bir doktora görünmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 gastrit olmuşum yönetici bey :D 3 gündür ağrı var, ama dün ve bugün hafifti, Yürümeye gelmiyor, dün yürüdüm biraz(!) ağrıdı bayaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar