Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ağrı..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nereye yazsam bilemedim kişisele mi buraya mı, sonunda buraya yazdım.

Dün akşamdan beri tam göbeğimle göğsümün arasında biyerde, hani o imantahtası dedikleri kemiğin oralarda bi ağrı var. Sırtıma be kulaklarıma kadar etkiledi ağrı. Gaz sancısı mı bilmiyorum, akşamki sinir ve stresten sonra oldu. Bir türlü gewçmedi ama, orada bi düğümlenme var, kahvaltı bile edemedim ağrıyor çok. Bi sıkışma, ne bileyim çok değişik birşey. Nedendir bu ya, doktora gitsem mi
Mesaj tarihi:
eğer gaz sıkışmasıysa öldürebilir kesinlikle doktora git
arkadaşımın kardeşi ölümden döndü bu yüzden hiç bekleme hacı
doğru git bi çaresine bak aman Allah korusun ihmale gelmez
Mesaj tarihi:
bi röntgen çektiler midenin delinmiş olmasından bahseti ohanes dedim. sonra birşey çıkmadı, yara varmış galiba, ilaçlar verd, falan. İyi gibi, ama ağrı devam az da olsa. Dik yürüyemiyorum, derin nefes alamıyorum, ağrıyor

kola kıraztma vb yasakmıoş ayrıca,
Mesaj tarihi:
ömür boyuda süren var, bir kaç yılda sona erenide var.

Bundan sonra kabuklarıyla meyve ve sebzede yememe ye özen göster. özellikle domatesi kabuklu yeme.
Mesaj tarihi:
Bir kaç hafta tost ayran yoğurtlu bilumum ürünler en büyük dostun olucak:) Ablamdada olmuştu aynısı ve 2-3 hafta içinde tamamen geçmişti, gerçi arada yinede bir tutuyor. Sinirlenmemeye çalış fazla.
Mesaj tarihi:
Ailede kalıtsal bi kalp sorunnu yoksa büyük ihtimal gazdır veya PCnin arkasında cam varsa ordan ceryan çarpmış kasların tutulmuş olabilir. An mantıklısı bugünde devam ediyorsa bir doktora görünmen.
  • Yeni Oluştur...