Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragon Ball [yardımz]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Veletken yarım yamalak izlemiştim, kalmıştı öyle. Geçen gün arkadaşla konuşurken kendimi eksik gibi hissettim, baştan başlayıp izleme kararı aldım... Aldım almasına ama, bölümleri bulmak konusunda sıkıntı çekiyorum. Nerden edinebilirim tüm bölümlerini?
Mesaj tarihi:
dragon ball z ve dragon ball gt istersen (dragon ball'dan sonra cikti bunlar) benden alabilirsiniz -tabi once bulabilmem lazim cd'leri ve dvd'leri.
Mesaj tarihi:
Torrent olarak sana gönderdiğimden daha iyisini bulamazsın kanımca(kalite olarakta). Çok hızlı çekmiyor ama malesef en iyisi bu. 20-30-40 kb arası gidip geliyor hızı

İzledikçe çekersin parça parça...
Mesaj tarihi:
benim cektiğim mkv. ingilizcede var japonca seste ama ben japoncaya alışamadım pek.Animenin eski olmasındanmıdır nedir İngilizce ses daha canlı geldi japoncasında sesler biraz boğuk gibi.
Mesaj tarihi:
İndirdim torrent üzerinden bir kaç bölümünü, ama bundan önce hiç mkv dosyası kullanmamıştım, error verdi.

Codecini buldum yükledim, bu sefer görüntü geldi ama ses yok.

Nasıl çözebilirim bu sorunu?
Mesaj tarihi:
Marl0_on said:
İndirdim torrent üzerinden bir kaç bölümünü, ama bundan önce hiç mkv dosyası kullanmamıştım, error verdi.

Codecini buldum yükledim, bu sefer görüntü geldi ama ses yok.

Nasıl çözebilirim bu sorunu?

Bilgisayarındaki mevcut bütün kodekleri kaldır sonra CCCP yükle. Sonra CCCP ayarlarından bütün internal filterlarını seç. Kapat/Aç herşey hazır.
  • Yeni Oluştur...