Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Veletken yarım yamalak izlemiştim, kalmıştı öyle. Geçen gün arkadaşla konuşurken kendimi eksik gibi hissettim, baştan başlayıp izleme kararı aldım... Aldım almasına ama, bölümleri bulmak konusunda sıkıntı çekiyorum. Nerden edinebilirim tüm bölümlerini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 öm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 özel mesaj at görüşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 bana da atın lan öm özendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 dragon ball z ve dragon ball gt istersen (dragon ball'dan sonra cikti bunlar) benden alabilirsiniz -tabi once bulabilmem lazim cd'leri ve dvd'leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 torrent kullaniyorsan download link'ini veriyim öm den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 emule de de var bolca anidb.net e girip göz atabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 sağlam torrent varsa bende öm alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Torrent olarak sana gönderdiğimden daha iyisini bulamazsın kanımca(kalite olarakta). Çok hızlı çekmiyor ama malesef en iyisi bu. 20-30-40 kb arası gidip geliyor hızı İzledikçe çekersin parça parça... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Bende arıyorum ama japonca düblaj olacak. Altyazı olmasa da olur. İngilizcelerdeki düblajları hiç beyenmiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 benim cektiğim mkv. ingilizcede var japonca seste ama ben japoncaya alışamadım pek.Animenin eski olmasındanmıdır nedir İngilizce ses daha canlı geldi japoncasında sesler biraz boğuk gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 İndirdim torrent üzerinden bir kaç bölümünü, ama bundan önce hiç mkv dosyası kullanmamıştım, error verdi. Codecini buldum yükledim, bu sefer görüntü geldi ama ses yok. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Bende birşey ekleyim. D.ball ve D.ball Z yi izle. GT çok kötü, o bildiğin db havasıyla alakası yok, Z de bile yok nerdeyse ama izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Z ve GT'yi bu yaz Kuşadasına gittiğimde Metakusodan alıcam zaten, indirmeye filan kasmıcam, e elimde varken izlerim artık onları da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Marl0_on said: İndirdim torrent üzerinden bir kaç bölümünü, ama bundan önce hiç mkv dosyası kullanmamıştım, error verdi. Codecini buldum yükledim, bu sefer görüntü geldi ama ses yok. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Bilgisayarındaki mevcut bütün kodekleri kaldır sonra CCCP yükle. Sonra CCCP ayarlarından bütün internal filterlarını seç. Kapat/Aç herşey hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 İşe yaradı. Linkler olsun, codecler olsun yardım etme çabasına giren herkese çok teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar