dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 abi ne saçma iş girilmiyo ya .. ulan karakter açtırma o zmn sokmucaksan .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ciplak hatun varmis serverda +18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 penth de fury de ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 fizban senin pc nasıl. 29 fps über gözüktü de bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 aslında süper bilgisayarım var da, aoc anlamıyor. low da falan oynuyorum. shadow dahi kapalı. amd 5400+ x2 2gb ram gefore 8600 gt sonic 256 mb ekran kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 4200 x2 2gb ram radeon x1950gt sürünüyor ya ayıp... optimizasyon çekene kadar oynamam ben sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Miraul said: ciplak hatun varmis serverda +18 ohşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Miraul said: ciplak hatun varmis serverda +18 ahah o instance a girince zaten başta bir sürü cıbıldak hatun koşturuyo sağa saola :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Fury'deyim Rencırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Vay Ak diye bir guild var bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 miraulun ss indeki ui mi yoksa ingame ayarlardan yapiliomu? target barlari diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
colenzo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 addon sanirim, curse de fln var bikac tane mirageUI die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bugün bir ara full dedi var olan karakterimle bile 10-15 dakika giremedim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Orcas-Assasin ile girdim Furye :) Lordum 3g plz. bu ne be para birikmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pied Piper Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Absolut said: Orcas-Assasin ile girdim Furye :) Lordum 3g plz. bu ne be para birikmiyor train parası vermiyoruz en azından ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ashmera - ToS girdik bakalım ama ne kadar oynayabilecez fury'de belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 fury fulldü, arkadaşım da bakıcam bakıcam diyordu ona verdim girebilirsen takıl kafana göre diye. dışarı çıktım 5 saat sonra geri geldim, adam girememişti daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Septimus/Ranger. lvl 19 oldum çok güzel insan ayıklıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 kervansaraya gittim gitmez olaydım bildiğin arenaya dönmüş orası, en azından conarchta arada bir gank oluo adam gibi kasılıo.. adamlar çökmüş spawn noktasına spawn olanı doğruolar lol.. spawn olana boşbeleş bi buff gelio hiç bi işe yaramıo zaten iki gıdım healt, staminayla spawn olunca ne kaçabilion nede yaşabilion.. herneyse kimseye bulaşmamak lazım pvpye sarınca çıkamıon içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ne fury miş bu böyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 razzRaziel said: kervansaraya gittim gitmez olaydım bildiğin arenaya dönmüş orası, en azından conarchta arada bir gank oluo adam gibi kasılıo.. adamlar çökmüş spawn noktasına spawn olanı doğruolar lol.. spawn olana boşbeleş bi buff gelio hiç bi işe yaramıo zaten iki gıdım healt, staminayla spawn olunca ne kaçabilion nede yaşabilion.. herneyse kimseye bulaşmamak lazım pvpye sarınca çıkamıon içinden hide rules all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Alexi_Septimus said: razzRaziel said: kervansaraya gittim gitmez olaydım bildiğin arenaya dönmüş orası, en azından conarchta arada bir gank oluo adam gibi kasılıo.. adamlar çökmüş spawn noktasına spawn olanı doğruolar lol.. spawn olana boşbeleş bi buff gelio hiç bi işe yaramıo zaten iki gıdım healt, staminayla spawn olunca ne kaçabilion nede yaşabilion.. herneyse kimseye bulaşmamak lazım pvpye sarınca çıkamıon içinden hide rules all. ekrana görüntü gelene kadar adam seni target almış oluo, hafiften şeffaf şekilde görüntü gelmeye başlayıncada ilk darbeyi alıyosun zaten.. hide mide kalmıo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 80 lvl elemana sordum toplamda 5 günlük oynama süresi ile olmuş.. şu an yaklaşık 5-6 tane var.. benim 1 gün oldu oynama süresi(/played) 31 lvl.. ha gayret.. ah be finaller ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Yav kasmayın 80 olacağım diye. Mis gibi görevlerin, manzaraların tadını çıkarın. Valla benim en keyif aldığım şey milletin yaratıkları kestiği bölgelere girmek, bıraktıkları trashleri satmak :) Koşma hızı sonda olduğu için git gel de sorun olmuyor, keyif alarak oynuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nmn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 yaş 28, gündüz çalışıp akşamları oynayan bir insanım yalnızlık çekmekteyim guild arıyorum :) özgeçmişim parlak sayılmaz daha önce knight oynuyodum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar