Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PvP - Fury Sunucusu

Zeppelin8

Öne çıkan mesajlar

kervansaraya gittim gitmez olaydım bildiğin arenaya dönmüş orası, en azından conarchta arada bir gank oluo adam gibi kasılıo.. adamlar çökmüş spawn noktasına spawn olanı doğruolar lol.. spawn olana boşbeleş bi buff gelio hiç bi işe yaramıo zaten iki gıdım healt, staminayla spawn olunca ne kaçabilion nede yaşabilion.. herneyse kimseye bulaşmamak lazım pvpye sarınca çıkamıon içinden
Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:
kervansaraya gittim gitmez olaydım bildiğin arenaya dönmüş orası, en azından conarchta arada bir gank oluo adam gibi kasılıo.. adamlar çökmüş spawn noktasına spawn olanı doğruolar lol.. spawn olana boşbeleş bi buff gelio hiç bi işe yaramıo zaten iki gıdım healt, staminayla spawn olunca ne kaçabilion nede yaşabilion.. herneyse kimseye bulaşmamak lazım pvpye sarınca çıkamıon içinden

hide rules all.
Sosyal ağlarda paylaş

Alexi_Septimus said:
razzRaziel said:

hide rules all.

ekrana görüntü gelene kadar adam seni target almış oluo, hafiften şeffaf şekilde görüntü gelmeye başlayıncada ilk darbeyi alıyosun zaten.. hide mide kalmıo yani
Sosyal ağlarda paylaş

Yav kasmayın 80 olacağım diye. Mis gibi görevlerin, manzaraların tadını çıkarın.

Valla benim en keyif aldığım şey milletin yaratıkları kestiği bölgelere girmek, bıraktıkları trashleri satmak :)

Koşma hızı sonda olduğu için git gel de sorun olmuyor, keyif alarak oynuyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...