hayvan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Hayvan - Barbar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Thuak - barbar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Karasis / PoM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Cuce said: Thuak - barbar cuce yok lan bu younda, ne bicim oyun bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 cuce yok CONAN var, o yüzden görmezden gelinebilinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 dayt aldım oyunu, kuruyorum. akşam furydeyim inş >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 15-20 dakka girmeye çalıştım giremedim başka server'da açtım oyun gazımı geçirmek için. bakalım daha sonra girebilecek miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 dun gece saat 1.5 sularında ben acabıldım charımı :D sabahta daha guzelını actım :P gece deneyın arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Ahaha su an login için sıraya bile almıyo furry de :) baska zaman gel diyo direk :) Evet Heavy Loaddan fulle geçmiş server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Guılde beklkerız arkadaslar Msj atın oyunda Qual Kilagon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 aquila said: Cuce said: Thuak - barbar cuce yok lan bu younda, ne bicim oyun bu. burası orta dünya deil... THIS IS HYBORIAAAAA..... hıaaaaaaaahh sadasfsdgxcbvx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 lidiya - Conqueror Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 gece saatlerinden önce yeni char açmak mümkün müdür acaba, 1-2 gündür oynayanlar bilirler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Oyunda Defenders of the Crown isimli bir guild kurduk.. Guildin simdilik yarı yarıya turk ve norvecli arkaslardan kurulu.Sadece cekirdek kadro var denebilir. Ventrilo kanalı falanda var.. Onumuze geleni almak gibi bir dusuncemizde yok. Neyse ilgilenen arkadaslar oyunda /tell atıp kısaca kendilerini tanıtsınlar. yas sınırı 20 dusunduk istisnalar olabilir tabii.. Oyun icinde Seti, Krestina, Egnar'a türkce; Ricin e ingilizce tell atıp kısaca kendinizi tanıtırsanız guilde girebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ben early access le baslamıstım. ama cogu saatte sıra bekliyorum bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 furyde başlayacağım diye karar vermiştim ama baygınlık geldi valla, battlescarda açtım orada oynuyorum artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Fly said: furyde başlayacağım diye karar vermiştim ama baygınlık geldi valla, battlescarda açtım orada oynuyorum artık :( Aynen =) fury de arkadaşlarda var ama bi gamersloot sayesinden onlardan da olduk galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Razz - Ranger - Fury Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 soulstorm'da açtım ben yaklaşık 8 arkadaş orada başlayacaz. fury'nin şu hali çekilmez. 40'ı falan geçmeden fury kapasite arttırımına giderse belki fury'e geçeriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 1-20 arasi bi daha oynanmaz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
colenzo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 fury de chari olup girerken bekleme suresi azalinca birileri burdan haber verebilirmi ona gore bekleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
callawey Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Sırf şurda sıra bekleyen insanlar ayrı bi grup halinde heavy load yapmaya yeter :) çekilen ilk ben geldim sırayla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
colenzo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 server 5 kisilikmi nedir?:D bence ilk gunlerde esit bolmeye calistiklari icin kisitliyor olabilirler.. Beklerken perfect karakter yuzu yapiom bende^^ WoWda zamaninda BL da sira beklememek icin daggerspine da baslamistim, bikac ay sonra yine BL de baslamistim o yuzden beklerim simdi sabir var^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
callawey Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 haha girdimm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
colenzo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 yes bende girdim ztn ghost mouse a baglamistim:D Banespirit - Necro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar