deniza Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 razzRaziel said: abi siz nerelerdesiniz.. gelin beraber group falan yapalım muhabbet cevirelim.. yok valla milletle party yaptırıonuz adama ya.. bi guilde gireyim diyorum ama bir sürü türk guildi var hangisi daha kalabalık ve organize acaba bilen var mı?? 34 lvl ranger Biz SoTC olarak 15 kısıden fazlayız daha da gelecek olanlar var 20 - 30 arası bı sey olurumuz ama bu kadar kısıyle de olacak ıs degıl yanı burda guıld ısımlerını guıldlerı bı yana bırakıp eger varsa dıger turk guıldler ıle bırlesıp tek ısım altında toplamazsak butun hepımız ezılırız, bu oyunda kalabalık olmak 1 ncı kural, oyunda wow dakı gıbı guıldlesme de yok yabancılar genelde kendı ulklerınden adamları alıyorlar yanı bir ülkeleşme olayı var guildlerde, bizde bu sekilde yapmalıyız fury halkı olarak :) yani bir isim altında birleşip aha bu guıld turk guıldı dedırtmeliyiz anca bu sekılde oyunun tadı cıkacak, Bu halde rahat quest bıle yapamıoruz dırek gelıp kesıolar ama kalabalık olsak bırlesmıs olsak o zaman lvl kasmak da kolaylasacak cunku ıcımızden bırıne kesıceklerken once bir durup dusunecekler!! yani arkadaslar cok turk guıld ı hıc bır ıse yaramaz bu oyunda bırlesmek tek guıld altında turkler olarak toplanmak zorundayız eger gercekten pvp yapıp kalemizi kurup eglenmek ıstıyorsak. bu sart, eger gorusmek ısteyen 5-10 kısı olup da bırlesmek ısteyen herkez gelın konusalım guıld ısmı onemlı degıl burda sotc olur ınvadorıa olur x olur y olur onemlı degıl bırlesmemız gereklı. msn adresım [email protected] Oyundaki nick Tinu ayrıca ventrılo da var ordada konusabılırız
Forme Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 48 vs 48 pvp ler olucak saglam 48 adamı onlıne cıkartabılen bır turk guıldı kurmamız lazım garıp egoları kusluklerı bır yana bırakıp yada ben gm olucam vs lerı dert etmeyıp
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 48 vs 48 pvp de benim pc mortlar ama>:D<
ediz1 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ozel alanda olucak benim tahminimce ozel efektleri kapatirlar ve pc ler kasmaz
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 96 kısı yanyana gelecek bılgısayarlar kasmıcak :) Umut dunyası
Forme Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 grafık cozunurluklerını mın a ındırmemız gerekebılır
deniza Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 arkadaslar once 48 kısı savasacak guıld halıne geldık de makına kasarmı dıye dusunuyorsunuz :) oncelikle birlesmeden hic bir sey olamayız.
erkanb007 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Thebestfb said: 96 kısı yanyana gelecek bılgısayarlar kasmıcak :) Umut dunyası zamanla oda olur
Forme Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 en az 60 aktıf uyesı olan bır turk guıldı kurmadıkca serverda agırlığımız olacağını sanmıyorum kendı capımızda oynar eglenırız
ediz1 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 walla butun ulkeler kendi aralarinda birlesti sehirlerini bile kurdular biz turkler hala lvl 80 olalim havasindayiz adamlar organize olmuslar hepsi baslamis maden agac toplamaya sehir icin biz hala ugrasalim lvl 80 olalim diye yakinda sehir kurma siniri dolucak ozaman bakalim nasi sehir kurulcak
Forme Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 tum turk guıldlerı bırlesıp ıstanbul dıye sehır kuralım (:D
erkanb007 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ediz1 said: walla butun ulkeler kendi aralarinda birlesti sehirlerini bile kurdular biz turkler hala lvl 80 olalim havasindayiz adamlar organize olmuslar hepsi baslamis maden agac toplamaya sehir icin biz hala ugrasalim lvl 80 olalim diye yakinda sehir kurma siniri dolucak ozaman bakalim nasi sehir kurulcak Sehir nasıl kuruluyor harbi anlatsana azım sulansın :D ?
ediz1 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 belli bolgelerde kuruluyo ben sehir kurcam diyip olmuyo guild icindekilerin hepsinin agac tas vs vs toplamalari lazim yani anliycagin wow daki gibi 3 kisinin ustune kalmiyo is herkez yapmak zorunda gorevi eger guild icin calismazan hic bir sey yapamaz guild cunki guildinde ayrica rank i var onunda artmasi lazim daha cok detay var forumlari karistir bilgilere ulasirsin
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Kesinlikle bir oluşuma gitmeliyiz. Ben cumhurbaşkanı olucam.
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Kurmak çok zahmetli onun yerine biz direk kurulmuşundan istila etsek olmamamı :) :) :)
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 45 kişi şehir savunması yapsak birbirimizin grafikleri yüzünden 3 FPSye düşeriz ustune de min 20 karşı taraf eklendi mi adamlara şehri direk teslim etmek belki daha bile mantıklı :)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 server mı çöktü, maintance mi var 4 am diyodu ama
Invulon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Funcom bu yapar gene bir sekilde abso :p hatirlamiyormusunuz anarchy online zamaninda. WoW daki gibi 20 40 kisilik degildi raidler, 100 kisiyi lead ettigim zamanlar vardi. Tower wars da 2 taraftan 200-300 kisi savasirdi sorunsuz bunada bir sistem ayarlarlar :p
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Pek bi DPS idim AOda hakkaten yav negzel günlerdi.
kfg Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 guild'in topic'i var mı, yok mu hatırlayamadım, onun icin buradan yazıcam =), abimle acc'ları ayırdık, onun icin makhaon'u bastan kasıyorum bear shaman olarak, yalnız oyuna giren kalmamıs pek =), beni guild'e alabilecek birini ise bi kac gundur hic gormedim, mirage, tunca neredesiniz abi =), bi ara vakit kararlastıralım da beni guild'e alın eheh...
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 şu yama olayı bitince girip bir bakacağım, seni davet ederim o sırada çıkmamışsan.
sQu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Arkadaşlar şu anda nightmares-asylum guildi ile birlikte oynuyorum. PVE progress de dünyenin ilk 3 guildi arasındayız, ve legit boss killerde 1. sıradayız. Vistrix (aoc dragonu)'i dünyada ilk biz kestik, ayni sekilde yakhmar fixlendikten sonra (eskiden solo kesiliyodu 50dk da) gene ilk biz kestik. Diger instancelarda da çat çut kesiyoruz işte neyse demek istediğim, doğru düzgün, fury'deki tüm insanlar toplanıp bi guild kurmak isterseniz PVE konusunda elimden geldigince yardım ederim. Ama bir guild kuralim diyorsanız, aynı SUN yada Ruscorp gibi zerg olmamız lazım ki bi kuvvetimiz olsun. Yoksa klasik türk guildleri gibi *abi tank yok, abi healer yok, şu class eksik napicaz nedicez* diye ugrasirken dagilir guild.
olivera Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 requem 43 assa / rosser 40 barb
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 benide vay ak ye alın bi ara, uthgard nick
Öne çıkan mesajlar