adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 böyle adını ilk kez duyduğum bi tarzda yapılmış bi şarkı belkide bu bir tarz değil pamela ve artun ertürk şarkının ismi; cinsellik açık bir kapı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 sanırım tarz değil o, düet yapan gruplardan birinin ismi :) şarkıyı pek sevmedim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 yok grup ismi falan yok :D 2kişi var zaten şarkıyı söyliyen onlarıda yazdım:D hea değildir belki ama heryerde öyle geçiyo çok merak ettim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 O gitar çalan adam niye sürekli elini hakeme "ben bi şey yapmadım" dercesine kaldırıyor anlayabilmiş değilim. Ayrıca kim kimdir hala anlamadım ben orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar