keldron Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Berbat bi filmdi sakın gitmeyin.Oldum olası nefret ettim ya jet li nin hollywood filmlerine;Hero,fist of legend,twin warriors nerde-Romeo must die,one falan nerde.İlk iki filmin hatrına gittim aslında güzel olur diye;ama bu kadar çakma film beklemiyordum.Cidden sıkıldım.Paranızı başka seye harcayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 yukarda predator demiş çocukların gülücei tarzdan espriler die de bu Brendan Fraser'ın oynadıı filmler öyle zaten. bi de çok ii bi amerikan filmi olmadıkça sanki o filmlerin çoğunun esprileri o seviyedeymiş gibi gelio. hangi tarz espri sevdiine bakar aslında. Little Man die şu ana kadar gittiim komedi filmleri arasında hiç gülmediim bi filmde, önümdeki kadın gülme krizine girmişti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Marl0_on said: Brenden Fraser baydı beni baya, hep aynı tür filmlerde oynayıp duruyor adam. Seriyi de pek sevmem aslında ama konusu ilk filmelere göre biraz daha farklı gibi. En azından çöl yerine yeşillik filan görücekmişiz gibi görünüyor. Bakalım izleyip görücez. Edit; Trailerı izlemeye kasamadım, dns filan bir ton iş. haha bende geçen böyle düşünmüştüm. güzel tespit ^^. herif bu tarz filmlerin kombineli oyuncusu heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 aynı anda ya da bi hafta önceden çıkan bi filmi daha vardı galiba. o da aynı tür. Dünya'nın Merkezine Yolculuk'muş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 dünyanın hedesine yolculuk sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 bildiin kadrolu oyuncu işte. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 izledim kotu, cok cok kotu ama, mummy 1 ve 2 bunun yaninda epic kaliyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ve evet, film boyunca her o kadini gordugumde RACHEL WEISZ NERDE LAN HIPNELER diye bagirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 sıçmış. ağır. "ateş su toprak tahta" dediği yerde koptum filmden mumyalarla savaşırken espri yapmam gerek diye ok gelen gömleğine "bu gömleği çok severdim" klişesinden sonra çıktım. neyseki 4ytl vermiştim yoksa üzülürdüm. daha fazla mummy çekmeyin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 2 saatlik boş zamanınız varsa canınız sıkılıyorsa uyumak istiyorsanız gidin ben şahsen filmin ilk yarısında az kalsın uyuyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Çok ama Çok kötüydü ya.Hiçbir yerde yorum okumadan gittim ondan dolayı çok gzl bir film beklıyordum.Rezaletti,3. sınıf action filmi bile değildi çünkü o kategoriden yarışmak için gerekli actıon süresini sağlayamadı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Çok çok çok çok kötü. Bizim arkadaş jet li hayranı- sırf onun için gittik o bile pişman oldu. Sinema ortamında uyumak ya da sohbet etmek istiyorsanız gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Volfied said: izledim kotu, cok cok kotu ama, mummy 1 ve 2 bunun yaninda epic kaliyodu ben de severdim mummy serisini. izlemedim bu sonuncuyu ama üzüldüm hele hele başroldeki bacımız yok diye daha bi üzüldüm.. yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Evde izleriz artık DVDRip :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Gangren said: Evde izleriz artık DVDRip :p Eylül sonunda DVD/türkçe dublajlı VCD olarak Kanal D Film Klübü'nden çıkacak (Vatan gazetesi yazdı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 offf ama harbiden berbat bi filmdi.:P Daha sinema salonuna girmeden önce kafamda düşündüm acaba mumya ile çin arasında nasıl bi ilişki olabilir diye. aslında ordan belliydi nasıl bir film olacağı. diğer mumya serileri bile daha güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Bir çinli kız güzeldi gerisi tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 yok o da güzel değildi. komple kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Berbat ötesi bi filmdi,kulaklarım hırpalandı boş yere,batman mı mumya mı arasında kaldik keşke batmana gitseymişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Dark_Soul said: Berbat ötesi bi filmdi,kulaklarım hırpalandı boş yere,batman mı mumya mı arasında kaldik keşke batmana gitseymişiz. Dragon mragon yazınca kandınız dimi sizde, ah ah, brendan fraserdan uzak durun abi, wanna be movie star Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar