Hollow-Man Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Selamlar, Böle Blade İkilemesi Tarzında,Kaliteli Efektlere Sahip Olan,Son Zamanlarda Yapılan 2000 li yıllarda, Eglenceli ve Uzun Süren,Güzel bi Vampir Atraksiyon Filmi Varmı? Bildiklerinizi Yazarmısınız? Underworld ve Blade Haric..[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Queen of the damned var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bak böyle bi film buldum sana :) buradan[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 qod u ben baya begenmiştim.ama ekşın lı degil o.5dk falan ekşın vardır toplasan ama illa vampirli film diosan vampirle gorusme i tavsiye eerim[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 daha dun vampire 2000 diye bi film seyrettim idare eder[signature][hline]Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 lost boys imdb sharereactor pek aksiyon sayılmaz ama izlemeye değer :D[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 lost boys da kifIr oynuyor dikkat edin :) minimini hali.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: Kobe, 05 February 2004 18:02 tarihinde demiş ki: daha dun vampire 2000 diye bi film seyrettim idare eder Vampire 2000 mi Drqacula 2000 mi?[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 underworld :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 lost boys'ta adını hatırlamadıım 24'ün başrolündeki amca oynuyo eski moda vampir filmidir biraz eski ama fena deil vampirle görüşmede aksiyon yok ama tom cruise, antonio banderas, brad pitt falan var başrolde , senaryosu falan çok güzel onu da tavsiye ederim ama blade kadar aksiyon yok ikisinde de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 ups pardon dracula 2000 =([signature][hline]Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 UnderWorld var onda ektradan kurt adamda var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 said: jankis, 05 February 2004 17:45 tarihinde demiş ki: bak böyle bi film buldum sana :) buradan O film değil anime :) ama çok güzel animelar var wampire ile ilgili mesela bi tanede benden, Blood - The Last Vampire[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 said: Bonus, 05 February 2004 21:29 tarihinde demiş ki: said: Kobe, 05 February 2004 18:02 tarihinde demiş ki: daha dun vampire 2000 diye bi film seyrettim idare eder Vampire 2000 mi Drqacula 2000 mi? hayır dracula 2000 :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Blood-The Last Vampire animedir ama gerek grafik,gerekse ses açısından pek çok gerçek filmi 2 ye katlar.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Blood The last Vampire Hastadır kraldır anime dir, ki bu işi daha da güzel yapmaktadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Hellsing diyorum sana.. Ayrıca Vampirli birçok film genelde aksiyon oluyor ama yukardaki veya Blade gibi aksiyon ile dolu olmuyor.. Ama her durumda Interview with the Vampire filmi tüm vampirli filmlere basar, ezer, yönetir.. Vampirle Görüşme'yi izlemeyen insan vampir filmi izlemiş sayılmaz, Blade felan zaten vampir filmi değil sırf aksiyon filmi :)[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Underworld yanı blade gıı degıl ama Vampır fampır var[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 said: Bonecrusher, 06 February 2004 20:28 tarihinde demiş ki: Hellsing diyorum sana.. Van Helsing ?[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 buffy the vampire slayer! şakkaaaa bn de 3 film hatırlıorum vampirle görüşme-blade-ölü vampirler(bu fr idi böle olmayabilir türkçe)[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Abuz sendede benim gibi wampir hastalığı war sanırım =D Olsada ewimize beslesek bitane =D[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) Larethian, 13 January 2004 14:46 tarihinde demiş ki: Morpheus onları kapıda karşılar ve sorar "yeşil hapmı mavi hapmi?" ve ogün bügündür hapci olarak gezerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 hellsing abicim anime anime.. hatta kahramanı alucard.. (ya da arucard, arcard, her kafadan bir ses çıkıyor)[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 çinlilerin yaptıgı bir vampir filmi vardı aksiyonlarıda guzeldi ama ismini unuttum:)[signature][hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ya vampir filmi izleyince çok imreniorum valla ya! acaba ben vampir miyim.. ne güzel hayatları var sadece kanla besleniolar, ölümsüzler[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 bazı zorlukluklarıda var ama sadece gece dolaşcan sarımsak yok kazıkla pat die ölüon haçtan kaçıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar