maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 MErhaba Windows Ultimate 64 bit. service pack 1 olmadan oynayan varmi? bende Oyun çıkmadan hata veriyor? service pack1 yükle. diyor. No diyerek oyuna ekranına giriyorum ama bir yavaşlama . var sonra crash yedi oyun. bilgisayar kapandi.. ? :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Hata vermiyor, uyarıyor. Skyfire'da da aynı olay vardı. Çökme falan olmamıştı onda. Niye SP1 yüklemiyorsun ki? Gayet hoş bir update. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Conan ın ekranında devamlı ekran kapnıyor siyah ekran çıkıyor sonra 2 sn sonra tekrar geri geliyor. bunu devamlı yapıyor. sizde de oluyormu? birde oyun açıken. Siyah MS-Dos ekranından devamlı Eror Bing - BinkShoulkdSkip skipping frame- diye yazılar art artda çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 yükle diye oyun sana önermiş,eğer reddedersen sorunlarla karşılaşmanda normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Bu daha çok ekran kartı problemi gibi geldi bana.Son driverları yükledin mi ? Nvidia daha dün yeni driver çıkardı mesela 175.XX, çoğu kişi AoC için de optimize edildiğini söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Bendede sp 1 yüklememi önerdi bende x64 ultimate kullanıyorum.ancak sistemime(bende neden tam çözemedim) sp1 kuramıyorum.zamanında içindeki oyun performanslarını etkileyen patchleri tek tek çekmi$tim o kadar.oyuna girerken bir sorun ya$amadım $imdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Şimdi baktım. Bende GeForce 8800GT var. 64 bit Vista için 175.16 çıkmış hakkaten. Şimdi indiriyorum. Oyun başlamadan yükliyeyim bari. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Bende ultimate var ve hiçbir sorunum yoktu betada, retailda da olacağını sanmıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Ultimate kullandığınıza göre 4 gb ram falan var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 bende de ultimate var, ama hem 32bit hem sp1 yuklu, beta'da sorun cıkmadı, bunda daha server acılmadı ama cıkmaz buyuk ihtimalle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Bendeki 64, evet 4gb ram var, closed betada alet aşırı kasılınca ram almak zorunda kaldım, alırken birde windows aldım =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 hatta oyunda ilk ekranlara girdim. seetings de video ayalarını bile yapamıyorum. ekrank kararıyor . geri geliyor. yavaslik var. sonra mavi ekran çıkıyor !? sadece conan da... resetleniyor bilgisayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 maxrep said: hatta oyunda ilk ekranlara girdim. seetings de video ayalarını bile yapamıyorum. ekrank kararıyor . geri geliyor. yavaslik var. sonra mavi ekran çıkıyor !? sadece conan da... resetleniyor bilgisayar. şuan oyun ekranına giremiyor olman lazım oyunu direk ageofconan.exe yi çalıştırarak girme her zaman ConanPatcher.exe ile gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Peki su MS-DOs ekranı side de var mı? ÇIkıyor ve liste sayar gibi birşeyler sayıyor ve devamlı bilmem ne eror veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 evet. o yüzden ConanPatcher.exe yi calistircaksin direk AgeOfConan.exe yi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 maxrep said: Peki su MS-DOs ekranı side de var mı? ÇIkıyor ve liste sayar gibi birşeyler sayıyor ve devamlı bilmem ne eror veriyor. işte o direk ageofconan.exe yi çalıştırdığın için oluyor dediğim gibi conanpatcher.exe yi çalıştırarak başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 maxrep said: Peki su MS-DOs ekranı side de var mı? ÇIkıyor ve liste sayar gibi birşeyler sayıyor ve devamlı bilmem ne eror veriyor. bende de direk ageofconan.exe'yi calıstırınca dos ekranı cıkıyor ama sırayla error vermiyor, tek satır bir sey yazıyor, o da universe is live universe mi ne, oyle bir sey yazıyor... open beta'dayken direk ageofconan.exe'den calıstırınca oyle liste sayar gibi error veriyordu aynen, ama oyun ici hic sorun olmuyordu... orada bir sorun var yine... edit: ama oyuna girip, bir kere server'ı girmeye calısıp, oyunu kapadıgımda dos ekranında bayagı error yazılmıs oluyor simdi farkettim, onun icin error'lar sen oyundayken yazılıyorsa sorun yok, ama oyuna girene kadar yazılmaması gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 kfg said: maxrep said: Peki su MS-DOs ekranı side de var mı? ÇIkıyor ve liste sayar gibi birşeyler sayıyor ve devamlı bilmem ne eror veriyor. bende de direk ageofconan.exe'yi calıstırınca dos ekranı cıkıyor ama sırayla error vermiyor, tek satır bir sey yazıyor, o da universe is live universe mi ne, oyle bir sey yazıyor... open beta'dayken direk ageofconan.exe'den calıstırınca oyle liste sayar gibi error veriyordu aynen, ama oyun ici hic sorun olmuyordu... orada bir sorun var yine... Sende de Ultimate mi var? sorun Wista service pack 1 yüklü olmadığından mıdır? şimdi onu da download ediyorum.. Dün akşam kurdum ultimate yi. bir dünya para saydım makineyte. böyle soun olması beni üzdü. bugün 9800gtx ekran kartı aldım kendim kurdum.(2 power bağalntısı vardı! yuh) 6gb ram var. yeni 500gb lık hardiske sıfırdan kurdum wistayı . age of conan ı. ramler 2 tane 1 gb lık 667 mh. 2 tanede 2gb lık 667 mhz likler. 64 bit. 3800+ athlon. dün akşam asus M2N mainboardı bios u update ettim. (en çok buından korktum. başıma bir haller gelecek diye. zor ve tehlikeli işdir) PU yu değiştirdim. FSP 500w lık aldım. yani baya bir emek (para :( ) harcadım. böyl esorun olması kötü oldu. Eski bilgisayarcı olarak mavi ekran la karşılaşıp bilgisayarımın resetlenmesi beni baya korkuttu. Ama bunun normalde yapmaması ve sadece AOC oyununun Age of Conan. exe çalıştırıp oyunun id, password ve setting kısmında vermesi beni rahatlatıyor. Demekki oyunla alakalı bir şeyler var. ?! Birde oyunun giriş kısmında görüntü yavasçca akıyor. mesela menüler arasında da olsun, kullanıcı ismimi yazarken yavas yavas yaziyor ve menülerde yavaş hareket ediyorum? Video ayarlarını "Medium" yaptığım halde de böyle oluyuor. dx9 olarak çalıştırıyorum şu an.. /salute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 AOC kaynaklı olmayabilir crysis multi demo q4 falan deneseydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 menülerin ywas geçiş yapması,ekran kartının sitesinden son driverları çektin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 AMD 64 X2 4000+@2520 MSI K9A2-CF ANAKART 1GB x 2 800MHz (2 adet daha söylemiştim yanlış gelmiş 667mhz geri gönderdim :( ) ASUS Extreme EAH3870/G/HTDI/512MB DDR4@850/2300 GlacialPower GF-550 550W Güç Kaynağı Vista Ultimate SP1 64bit on 2x 160GB Sata2 HDD Raid 0 bayadır kullanıyorum 1 tek sorun bile yaşamadım sp1 insanların dediği gibi kötü değil gerçektende sistemi baya bi oturturdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 evet biraz önce son sürücüleri çektim. şimdi ekran kartın teset etmek için cal of duty 4 oyunu var. ONu yükliyorum. Acaba ekran kartında mı bir şey var. ? Sadece normal mainboarda yerleştirip. 2 adet power kablosunu taktım. Mode Zotac GeForce 9800gtx AMP 512 mb. DDR3 memory, 256bit, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 sürücü hatasıdır diye düşünüyorum ben maxcrep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 dx10 yüklü değil galiba ? Bride service pack 1 yüklendiğinde düzelirmi dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 vista dx 10 yüklü geliyor ztn edit: sp1'i bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar