Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 online oynayan var mı buralarda ? Bi de bu blade+ kasmak ne kadar zor yahu. Cqc gene artıyor çok hızlı artmadasa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 online i guzel mi eglenceli mi nasil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 mgs yavaş yavaş fiyat düşüo.19 pound falandı.15 e düşer alırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 bide mgs online diye bi muhabbet var o farkli oyun mu nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 ya o soradan update le falan geldi herhalde.pek bi bilgim yok.biri aydınlatsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 mgs 2-3 oynayasım var çok pis. oyunları edinmeye üşeniyorum. eheuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 mgs 4 ün içinde standart sürümü var. 1.31 e patchlemek gerekiyor ama http://www.youtube.com/watch?v=fXVsMdQ1nQM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Turnuvalara felan girebilmek için tüm expansionları almanız gerekiyor. O da 10 pound toplamda. Akşam 9 10 civarı yaklaşık 3000 online oluyor en az. Sabahın beşinde felanda 500 e iniyor. Ama en az 1 2 hafta expansion a gerek olmaz çünkü öğrenmek lazım. Yüksek lvl kişiler çok pis dövüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 En sevdiğim mod tsne den bir video http://www.youtube.com/watch?v=_LJ7GR1Fiy0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 bu modlar store da mı satılıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 kendi oyun içi store u var psn e ek olarak. Expansionlarda karakterler için ses görüntü codec mesajları, raiden, vamp gibi karakterin oyun modları, yeni haritalar vs var. Expansionsız düz sürümde sadece snake in bir modu var. Onun haricinde yine 7 8 tane oyun modu var. Deathmatch team deathmatch tsne sne capture the kurbaga vs bir sürü var yine ama harita sayısı 5 6 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 guzel gibin lag mag oluyor mu oynanis nasil ben lag sorunu oluy diyore duymustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 valla lag sorunu çekmedim daha hiç. Hep yemyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 hadi bakalim aliyorum iste 3-4 gune shapshala verecem o takilsin sora da ben akacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 mgs 4 lerin içinde var standart sürüm. Expansion vs almanıza gerek yok daha ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Birde oyundan zevk almaya başlamak için skill kasmak gerekiyor. Mesela melee milleti yakalayıp yarmak için cqc lvl 3 ve ya blade+ lvl 3 gerekiyor. Cqc lvl 3 de disarm ve çok hızlı bayıltma var. Lvl 3 blade ise yakaladığınız adamın anında boğazını kesmeye yarıyor. Diğer skilleri pek kasmadım bilemeyeceğim. Bunlar olmadan zaten adamlar çat çat headshot ı koyuyor. Oyuna başladığınız zaman kesinlikle en düşük lvl serverlara girin. Böyle 6 7 + serverlarda oynadığınızı bile anlamıyorsunuz. Loby olarak Ed de toplanıyordu noobyler. Orda oynayın. Otacon ve Meryl lobileri direk hekşatfest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Şu da güzel bir faq http://www.gamefaqs.com/console/ps3/file/942282/53219 Skilller için faq http://www.gamefaqs.com/console/ps3/file/942282/53300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 oo kralsin lopeth saol linkler icin falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Bide oyun cidden herkese hitap etmiyor. Böyle "mgs fanıyım, her oyunu bitirdikten sonra ağlarım ve her birini tekrar tekrar bokunu çıkarana kadar oynarım " diyen kişiler için daha iyisi yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 mgs nin hikayeyi cok az biliyorum onceki oyunlarini hic oynamadim iste ps store daki database den ne nedir kim kimdir ogrene ogrene oynayacam bana hitap eder sanirim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 abi sole iddali bi laf atiyim resmen hayatimda oynadigim en harika oyun hem multiplayer hem singleplayer inanilmaz resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 abi sürekli uplıyorsunuz şu konuyu, tam unuttum diyorum tekrar aklıma geliyor, bi hataya düşüp ps3 alacam sizin yüzünüzden bir mgs fanboi olarak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 abi git AL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 400 öro abi :( oyun da 30 öro. eder 430. çok para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 14 pounda aldiydim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar