Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 12 haziran gamestop kapisinda sabahlamaca ama ps3 istanbulda kaldi yahu :( neyse bikac hafta beklerim oynamak icin. Keske xboxa da ciksaydi ayni gunu oynardim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 benimde ps3 istanbulda...gta4 çıktı mgs4 çıkıyo çıldırıcam doyamadım daha ((: oynayamadım tutamadım siksaksisinden ): mgs4'e kendimi adıcam... bu arada psuk dergisi mgs4'ü inceledi 100 verdiler :S 100 ne ya nispet mi yapıyolarsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 valla kojima son mgssini yaptiysa bir masterpiece beklemek lazim zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Ben bundan sonra bu herifin başka MGS oyunu yapmasını istemiyorum şahsen. Eğer bütün incelemelerden yaklaşık 100 alan bir oyun yapmışlarsa, ki hiç şüphem yok, tadında bıraksınlar çünkü son oyun dendi. Sadece franchisedan elde edilen gelir için efsane bir seriyi gereksiz yere devam ettirmek etik değil. Kojima'nın elinden yeni bir efsane seri bekliyorum ben, yapar küçük pipili aslan parçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Kojima bencede başka bir oyuna başlasın. Fakat bu seri ile MGS'nin sonunun gelmesini istemiyorum ben. Hani şu anki senaryoyu bitirsinler. Snake huzura kavuşsun artık filan tamam da. Franchise devam etsin bence. Örneğin Tom Clancy Vegas gibi 3-4 kişilik taktiksel FPS,TPS oyunları, Raiden gibi bir karakterin bulunacağı action bir TPS oyunu bence çok yakışır. MGS'nin hem yeterli fan kitlesi, hemde background'ı var. Çok rahat franchise'a çevirilebilir. Çok güzel de oyunlar çıkartabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Abi ama tactical espionage action bu. Harala gürele dalıp bir şekilde ajancılık olmazsa, komplo olmazsa oyunun aroması gider her şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 allahmısın lan kojima her yerden nasıl 100 alır ya 95 96 bekliyordum da 100 ayıp be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Xaenin said: Abi ama tactical espionage action bu. Harala gürele dalıp bir şekilde ajancılık olmazsa, komplo olmazsa oyunun aroması gider her şekilde. Aynısını Tom Clancy için de söylediler. Şimdi Uçuş simulasyon oyununu bile yapıyorlar. Güzel oyun hangi tür olursa olsun güzeldir abi. Ayrıca MGS için çok iyi olur bence. Daha büyük bir kitleye açılmış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ps3 aldiricaklar zorla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 bütün dergilerden 100 almış falan değil oyun daha bu arada. sadece psuk inceledi ve onlar 100 verdi. ama yeterince prestijli bir dergidir dünyada ilk inceleyen olduğunu düşünürsek ve 100 çaktıklarını düşünürsek ki tarihte 1-2 oyuna 100 falan vermişlerdir çünkü dergicilikte 100 vermek teorik olarak yalnıştır çünkü daha iyisi her zaman yapılabilir ama bu adamlar 100 veriyosa oyuna çok acayip şeyler olacak çoook demek istiyorum. ayrıca ilk kez bir mgs oyununda gereksiz özgürlük tanınması beni en çok merak ettiren konu. birkaç farklı faction var. ve onlarla reputation durumu gibi bi olay var. yani bu oyunun şu anda sadece faction hesabı yapılarak en 5 farklı sonu var ki mgs serisinde biyerde ketçap bulup oyun farklı bitebilir bile biliyoruz bunu ((: süprizci küçük pipili kojima (tiribüt to xaenin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 bunun filmi cikmiycak miydi bi de bu aralar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 yalan malesef o ... bide christian bale oynayacak falan dediler evde takla atarak gitmeye başlamıştım sağa sola sevinçten fakat neymiş yalanmış ne olduk? popo (mod editlemeden ben kendi kendimi editledim) (hala alışamadımda forum kurallarına) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Ne kadar kaldı çıkmasına ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Xo said: 2 ??? gün?? hafta? saat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Ağzımın suyu akıyor da, nerede nasıl oynayacağım sorularına cevap bulamadım hala, of http://www.gamesradar.com/ps3/metal-gear-solid-4-guns-of-the-patriots/news/metal-gear-solid-4-the-first-review-is-out/a-20080512143146234035/g-20051216153655522074 http://kotaku.com/5008693/first-official-metal-gear-solid-4-review Ps3 ü olan birisinin evine konuk olabilirim, oyun masrafını paylaşabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 5 gün sonra elimde. Haha, bitirip spoiler vermeyi düşünüyorum benden önce eline geçiren çıkmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 MGS bitsin de artık ZoE3 gelsin ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 düşmüş bile internete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Ps3 daha kırılmadı ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 cuma elimde olacaktı fakat almicam hemen çünkü daha hala mgs3 oynamadım. ve bu kadar diehard fanıyım serinin üçü oynayıp dörde geçmeyi planlıyorum. yeni pc olayını satıp konsola geçen bir insan olarak mgs3'ü bu iki gün içinde birinden ps2 alıp bitirmem lazım ki mgs4'ü oynayabileyiym (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 allahım sana geliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Ten Golden Rules of Metal Gear Solid, eleman yine süper yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 yok mu oynayan ! kalkamıyormusunuz başından yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar