Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mgs4 tamamlandı!!!

Vingthor

Öne çıkan mesajlar

Ben bundan sonra bu herifin başka MGS oyunu yapmasını istemiyorum şahsen. Eğer bütün incelemelerden yaklaşık 100 alan bir oyun yapmışlarsa, ki hiç şüphem yok, tadında bıraksınlar çünkü son oyun dendi. Sadece franchisedan elde edilen gelir için efsane bir seriyi gereksiz yere devam ettirmek etik değil. Kojima'nın elinden yeni bir efsane seri bekliyorum ben, yapar küçük pipili aslan parçası.
Sosyal ağlarda paylaş

Kojima bencede başka bir oyuna başlasın. Fakat bu seri ile MGS'nin sonunun gelmesini istemiyorum ben. Hani şu anki senaryoyu bitirsinler. Snake huzura kavuşsun artık filan tamam da. Franchise devam etsin bence. Örneğin Tom Clancy Vegas gibi 3-4 kişilik taktiksel FPS,TPS oyunları, Raiden gibi bir karakterin bulunacağı action bir TPS oyunu bence çok yakışır.

MGS'nin hem yeterli fan kitlesi, hemde background'ı var. Çok rahat franchise'a çevirilebilir. Çok güzel de oyunlar çıkartabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Abi ama tactical espionage action bu. Harala gürele dalıp bir şekilde ajancılık olmazsa, komplo olmazsa oyunun aroması gider her şekilde.

Aynısını Tom Clancy için de söylediler. Şimdi Uçuş simulasyon oyununu bile yapıyorlar. Güzel oyun hangi tür olursa olsun güzeldir abi. Ayrıca MGS için çok iyi olur bence. Daha büyük bir kitleye açılmış olur.
Sosyal ağlarda paylaş

bütün dergilerden 100 almış falan değil oyun daha bu arada.
sadece psuk inceledi ve onlar 100 verdi. ama yeterince prestijli bir dergidir dünyada ilk inceleyen olduğunu düşünürsek ve 100 çaktıklarını düşünürsek ki tarihte 1-2 oyuna 100 falan vermişlerdir çünkü dergicilikte 100 vermek teorik olarak yalnıştır çünkü daha iyisi her zaman yapılabilir
ama bu adamlar 100 veriyosa oyuna çok acayip şeyler olacak çoook demek istiyorum. ayrıca ilk kez bir mgs oyununda gereksiz özgürlük tanınması beni en çok merak ettiren konu.

birkaç farklı faction var. ve onlarla reputation durumu gibi bi olay var. yani bu oyunun şu anda sadece faction hesabı yapılarak en 5 farklı sonu var ki mgs serisinde biyerde ketçap bulup oyun farklı bitebilir bile biliyoruz bunu ((: süprizci küçük pipili kojima (tiribüt to xaenin)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Ağzımın suyu akıyor da, nerede nasıl oynayacağım sorularına cevap bulamadım hala, of

http://www.gamesradar.com/ps3/metal-gear-solid-4-guns-of-the-patriots/news/metal-gear-solid-4-the-first-review-is-out/a-20080512143146234035/g-20051216153655522074

http://kotaku.com/5008693/first-official-metal-gear-solid-4-review

Ps3 ü olan birisinin evine konuk olabilirim, oyun masrafını paylaşabiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

cuma elimde olacaktı fakat almicam hemen çünkü daha hala mgs3 oynamadım. ve bu kadar diehard fanıyım serinin üçü oynayıp dörde geçmeyi planlıyorum. yeni pc olayını satıp konsola geçen bir insan olarak mgs3'ü bu iki gün içinde birinden ps2 alıp bitirmem lazım ki mgs4'ü oynayabileyiym (:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...