Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Bu filmi de izledim.. Baş bölümlerini ağzım açık izlerken, son kısımlarında öfleye pöfleye seyrettim.. Ya o kadar güçlü tanrısın, orman ruhusun, etrafı çiçeklendirme dışında bir özelliğin neden olmaz? Hele ölüp bin parçaya ayrıldığı kısmı berbattı.. Aynı şekilde esas oğlan da öyle.. Başlarda "of of of" derken sonlara doğru "yahu evladım konuşsana, gidip öldürsene şu salak karıyı" diye dürtmeye başladım.. ranger adam, nasıl olur da o şeytanlıkları yapan etrafı kaosa sokan kadına yardım etti kafam hala basmıyor..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 arama fasilitesinin katkilari ile [signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Cunku o olum ve yasam tanrisi.. Olum onun icin normal bir hareket.. Cunku o sadece Ranger degil, ayni zamanda Paladin de resmen. :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 unutma lvl20 ranger lvl20 paladin lesser god o adam:D[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro "Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=45068 hired gun'ın dediği gibi aramaya inanmak lazım[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 aramaya inanıyorum.. ikiniz de neden aynı topiği verdiniz onu anlamadım.. ayrıca orası "tavsiye" kısmı.. ben burda eleştiri yapıyorum, tavsiyelik birşey yok. ayrıca dişe dokunur tartışmalar olsa he diycem de sadece iki mesaj topu topu..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 valla sonlarinda oflayip pufladiysan Studio Ghibli nin anime yaparken ki amacini anlamamissindir ya da bilmiyosundur. Cok filmini izledim Ghiblinin, hatta 6 DVD lik arsivi var orjinal elimde, Nausicaa, Kiki, Porco Rosso (tamam bunda yoktu o tema), Spirited Away (yeni olsa da var tema) hepsinde ayni tema var, Insanligin dogaya olan zarari Barut konusu o filmde, kendini dis dunyadan soyutlamis bir kasabada eski myth ler yuzunden ayrilmak ve batida kendisne bulasmis lanetin tedavisini bulmak isteyen cocuk, orman tanrilarinin insanlarin yaratimi olan baruta karsi bir sey yapamamalari ve o lanetin aslinda barut olmasi. Bence gayet guzrel bir film, istedigi kadar uzun olsun, cok guzel yaymislar, ve sikilmadan izledim ben o filmi, 3 defa hatta (DVD si yokmu kardesim, izlerim :P)[signature][hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 tamam insanın doğaya zararı anlatılabilir.. ama her insan doğaya zarar vermez ki.. en azından filmin başlarında öyle düşünüyorsun çocuk hakkında.. şeytanileşmiş hayvana bile şefkatle yanaştı, acaba sakinleştirebilir miyim diye düşündü? Diğer insanlar olsa direk patlatmıştı gözüne.. Doğayla dost hayvanlarla dost çocuk diğer insanların yaptığı yıkıma ses çıkarmıyınca tabii kafan karışıyor iyiden iyiye..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ses cikarmiyo degil o cocuk dedigim gibi soyut bir koyden cikan bir cocuk ve kesinlikle insanlara zarar verme gibi bir istegi yok, farkindaysan kolundaki baruttan gelen lanet yayi one dogru cekiyor ve o kadar hizli atip kafalarini ucurmasini sagliyor. Ve cocuk kesinlikle o kadin ile Mononoke Hime nin arasina girdiignde zarar vermiyo, birini kabzasi ile bayiltiyo, digerkini de oyle bir sekilde. Yani klasik doganin cocugu iyilik temsilcisi var, bir de kotuluk temsilcisi tipler var. Ben zaten tum insanlarin dogaya zarar vermei gibi bir sey demedim, insanligin dogaya verdigi zarar dedim.[signature][hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 hmm.. yanlız orda kol titreyerek sanırım okun titrek gidip boğaza gelince de kafayı koparabilmesini sağlıyor..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: Bonecrusher, 07 February 2004 13:10 tarihinde demiş ki: aramaya inanıyorum.. ikiniz de neden aynı topiği verdiniz onu anlamadım.. ayrıca orası "tavsiye" kısmı.. ben burda eleştiri yapıyorum, tavsiyelik birşey yok. ayrıca dişe dokunur tartışmalar olsa he diycem de sadece iki mesaj topu topu.. ha yani tavsiye olunca eleştiri falan yapılamıyo öle mi? ayrıca 2 mesaj olsa da sonuçta öyle bi topic var yani. 1 mesaj olsa da farketmez. insanlar fikirlerini yazsın diye açılmış bişey sonuçta[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 eeer, titreyerek atrilan bi kolla sen titreyen side step yapabilen ok mu atabiliyon? vay be :P yok dikkatli izlersen gorursun, cursed el yayi tutar, dier el oku, yayi tutan el one atilir, ve adamin boynuna sey yaar[signature][hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 bilmiyorum o sahnede aklıma ilk gelen şey oydu.. cursed el, okun kafa koparabilmesi için oku titretir, boyundan girerken hızlı bir kesme hareketiyle kafayı kopartır eheh fazla fantazik oldu herhalde..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 biraz bekle, bi o kimi izliyim tekrar tekrar, screnshot aliyim gelicem bi yarim saat icinde yazicam[signature][hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ahanda ameliyata girerken ameliyat yapilirken ameliyatin en onemli anindan hemen sonra Ameliyat sonrasi :D ilk resimde bakarsan iki kareyi cektim (istemeden oldu ama iyi oldu, birinde yay daha ileri gidiyo, ve bizim kahramnin gozleri buyuyo o sirada (saskinlik)[signature][hline]Lights out,. As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 evet ne demek istedin şimdi anlatır mısın ehehe.. oynat uğurcum yaparız biz de aklımızdan... yalnız kolu kesilmesine rağmen kan akmaması, ve adamın mal mal bakması ayrı bir komiklik eheh..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Simdi once factleri siralayalim sag kolu lanetli bu arkadas sag tarafa attigindan ve binek surdugunden sag kolu ile yayi tuyuyor. tamam ilk resim yay bir karede daha ilerde, ve o kare oldugu zaman gozleri buyuyor, kollari da kaslanmaya baslamis (lanetin tentaclelari yani :P) 2. ve 3. resimde adam ayni yede duruyor, fakat ok firladigi anda yay daha ileride, (ve bu gerilmeden deil kolunun daha uzun olmasindan kaynaklaniyo dikkatli bakarsan) yani lanetli kolu bundan istemsiz sekilde yayi geriyor ve o kadar gulu atmasini sagliyor ki o kuvvetle kafa kol ne bulursa kopariyo yay hatta sonr esme dikaktli bak, ok kabzaya saplanmis, sanirim burda biraz abartmislar, ama lanetin gucunu gostermek icin onu yapmislar, ok kabzadan cekerek adamin koolarini mi kopariyor acaba? :P[signature][hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 "ok kabzadan cekerek adamin koolarini mi kopariyor acaba?" hmm evet gücünü gösteren birşey olabilir iyi farketmişsin..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 abi soole anlatiyim iki sene once University of California Santa Barbara in yaz okuluna gittim Summer Discovery denen programla Academic Writing dersi aldim, Nuno de Sena adinda Fransiz bi hoca vardi adamda iki tane Ghibli seti vardi birini sana satarim dedi, aldim, yaninda 3 dvd lik orjinal Cowboy Bebop seti de verdi, boolece ben anime izlemeye baslamis oldum o adam sayesinde. Adam derste filmler gosterir, o filmlerde temalarin kullanilmasina o tip kucuk detaylara bakarak yonetmenlerin ne demek sitediklerine bakardik. Asiri isime yaramisti o ders, hala da kullanirim o tur olayi cozumleme flaan yaparken derslerde. Seyi unutmam, Vampire filmlerinden birini gostermisti (Keanu Reeves in oynadigi) en bastakis avas sahnesini falan adam sunu demisti vampiri oynayan sovalye icin: This guy looks like he is a bad ass, and he will hurt you, hurt you bad if you come on his way, because he has that evil looking armour, and that evil looking swrod in his hand. :P Anlatabildiysem olayi Mononoke Hime de ne mutlu bana. SPirited Away, Nausicaa falan da oneririm, super filmlerdir.[signature][hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 spirited away'i izlemeyi düşünüyorum.. ama önce kenshin, x-men felan scanlari topluycam..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 onlari toplarken de spirited away i indir bi yerde, cunku film, dierleri manga ya da seri ler genelde hehe :)[signature][hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar