Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 kızın biri bana yok canım daha neler dedi orgazim oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 barbu said: konuya bişi daha ekliyim. bir de böle lap diye koluna giren kızlar vardır.(:P) Temas isteyen kızlardır onlar. Dokunmak ellemek isterler.. Uygun bir mekâna götürüp dilediğinizce temas edip elletebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Emaleth said: kızlar birbirlerine şekerim derler, bir nevi arkadaşa seslenme formu gibidir. bir erkeğe diyorlarsa onu arkadaş görüyorlardır, iş çıkmaz pek. ama yani öyle bi üstüme gelmişsiniz ki, yazdığım her şeyi büyük bir "genellikle" parantezine alasım geldi. şimdi sevgiliniz filan diyodur, durup durupken arıza çıkarmayın kızcaaza :) ne arkadaşlar gördük biz yaa 2 biraya gimbürdiye giden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 kiz arkadaşımla tanışma evrelerinde hep canım derdik birbirimize, yani o derdi bana genlede. E şimdi birlikteyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Llama said: ne arkadaşlar gördük biz yaa 2 biraya gimbürdiye giden aushauh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Llama said: ne arkadaşlar gördük biz yaa 2 biraya gimbürdiye giden derdinizin ne olduğuna bakar. temiz hisler beslediğiniz kız sizi canım/şekerimleyerek öteliyor olabilir diyorum ben. sevgili olmakla içip içip kendini bi hallerde bulmak arasında fark var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 -Wissy said: Sekerim fena gercekten. Nonosum gibi bir sey zaten. bi arkadasım var ismi deniz şeker(erkek) ona şekerim diye hitap edince çok kötü oluyorum canım sözüğünü arada bende kullanıyorum bunun karşı cinse ilgiyle alakası olduğunu sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mortis said: var öle kızlar olm lu lanlı abili konuşan felaket oluo benim başıma gelmişti bi kızdan hoşlnaiodum böle mesaj atiodu bana sürkeli ama "Lan böle böl bişey oldu ahaha" tarzında çok moral bozucu hehe asabı bozuluyor lan insanın sdfls Zebilith said: barbu said: konuya bişi daha ekliyim. bir de böle lap diye koluna giren kızlar vardır.(:P) Temas isteyen kızlardır onlar. Dokunmak ellemek isterler.. Uygun bir mekâna götürüp dilediğinizce temas edip elletebilirsiniz. ne alaka abi, benim bissürü arkadaşım var böyle, çok da severim yani hepsini, laf yapma ulan!11 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 benim de öyle arkadaşlarım var ben de onları çok seviyorum pru :D bir şey demedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mortis said: var öle kızlar olm lu lanlı abili konuşan felaket oluo benim başıma gelmişti bi kızdan hoşlnaiodum böle mesaj atiodu bana sürkeli ama "Lan böle böl bişey oldu ahaha" tarzında çok moral bozucu hehe ahuahua sanırım bunu ben yapıyorum :D:D ama hiç yakışmıyo kızlara öyle konuşmak o yüzden tutuyorum artık kendimi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 bazı kızlara yakışıyo bence çok şeker oluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Zebilith said: bazı kızlara yakışıyo bence çok şeker oluyolar. benden mi bahsediyosun? arkadaşlarım erkek muamelesi yapıyolar artık bana ben de şikayetçiyim!!! geçen gün erkekler tuvaletinin kapısını açtı bi tanesi gir diye ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 eşşeklik etmiş. yalnız sen değil var öyle bir kaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 sesu said: Zebilith said: bazı kızlara yakışıyo bence çok şeker oluyolar. benden mi bahsediyosun? arkadaşlarım erkek muamelesi yapıyolar artık bana ben de şikayetçiyim!!! geçen gün erkekler tuvaletinin kapısını açtı bi tanesi gir diye ya :P bazi kizlara her kapi acilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Valla ben sevdiğim kızlara : kuum, kuzum, şekerim, güzelim, kız çocuu, böğürtlen güzeli, yawrum Erkeklere : reis, kanka, bilader, hoca, eleman, fok, föt. Sevgilime. Kişiye özel bişi bulurums :P canım ben de genelde hitap etme şekli değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 böğürtlen güzeli ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 he he o da öle bişi işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 her dk her sn kız sana canım deyip bi oh çekiyosa hoşlanıodur :D geçmiş olsun (: ama tabe kişinin karakterine, kullandıgı yere ve konuma göre degişir ne amaçla canım dedigi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 alakası yok veştitsa ya saçmalama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 veştitsa +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Zebilith said: alakası yok veştitsa ya saçmalama. nasıl alakası yok yaw, öyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Rakursi said: karşısındaki erkeğe canım diye hitap eden kız onu sadece arkadaş olarak görüyordur. Sizce bu doğru mudur? Aksini tecrübe eden var mı? tüm topici okumadım ama şöyle diyim bir kız olarak ben arkadaşlarıma takılmayla karışık "naber lan serseri" gibi yaklaşırken bi arkadaşımda öyle şeyler yoktur direk "naber canım, naber hayatım" falan der. herkese canım demem o zaman bir özelliği kalmıyor kanımca. yani tamamen kişilikle alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 se e ke se ne peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 urmesque said: Rakursi said: karşısındaki erkeğe canım diye hitap eden kız onu sadece arkadaş olarak görüyordur. Sizce bu doğru mudur? Aksini tecrübe eden var mı? tüm topici okumadım ama şöyle diyim bir kız olarak ben arkadaşlarıma takılmayla karışık "naber lan serseri" gibi yaklaşırken bi arkadaşımda öyle şeyler yoktur direk "naber canım, naber hayatım" falan der. herkese canım demem o zaman bir özelliği kalmıyor kanımca. yani tamamen kişilikle alakalı. Böğürtlen Güzeli bu oluyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 adam azimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar