Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Canım" sözcüğü ve arkadaşlık

Rakursi

Öne çıkan mesajlar

Emaleth said:
kızlar birbirlerine şekerim derler, bir nevi arkadaşa seslenme formu gibidir.
bir erkeğe diyorlarsa onu arkadaş görüyorlardır, iş çıkmaz pek.

ama yani öyle bi üstüme gelmişsiniz ki, yazdığım her şeyi büyük bir "genellikle" parantezine alasım geldi. şimdi sevgiliniz filan diyodur, durup durupken arıza çıkarmayın kızcaaza :)

ne arkadaşlar gördük biz yaa
2 biraya gimbürdiye giden
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:
var öle kızlar olm lu lanlı abili konuşan

felaket oluo benim başıma gelmişti bi kızdan hoşlnaiodum
böle mesaj atiodu bana sürkeli ama "Lan böle böl bişey oldu ahaha" tarzında çok moral bozucu hehe

asabı bozuluyor lan insanın sdfls

Zebilith said:
barbu said:
konuya bişi daha ekliyim. bir de böle lap diye koluna giren kızlar vardır.(:P)

Temas isteyen kızlardır onlar. Dokunmak ellemek isterler.. Uygun bir mekâna götürüp dilediğinizce temas edip elletebilirsiniz.

ne alaka abi, benim bissürü arkadaşım var böyle, çok da severim yani hepsini, laf yapma ulan!11 sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:
var öle kızlar olm lu lanlı abili konuşan

felaket oluo benim başıma gelmişti bi kızdan hoşlnaiodum
böle mesaj atiodu bana sürkeli ama "Lan böle böl bişey oldu ahaha" tarzında çok moral bozucu hehe

ahuahua sanırım bunu ben yapıyorum :D:D ama hiç yakışmıyo kızlara öyle konuşmak o yüzden tutuyorum artık kendimi :P
Sosyal ağlarda paylaş

Rakursi said:
karşısındaki erkeğe canım diye hitap eden kız onu sadece arkadaş olarak görüyordur.
Sizce bu doğru mudur? Aksini tecrübe eden var mı?

tüm topici okumadım ama şöyle diyim bir kız olarak ben arkadaşlarıma takılmayla karışık "naber lan serseri" gibi yaklaşırken bi arkadaşımda öyle şeyler yoktur direk "naber canım, naber hayatım" falan der. herkese canım demem o zaman bir özelliği kalmıyor kanımca.
yani tamamen kişilikle alakalı.
Sosyal ağlarda paylaş

urmesque said:
Rakursi said:
karşısındaki erkeğe canım diye hitap eden kız onu sadece arkadaş olarak görüyordur.
Sizce bu doğru mudur? Aksini tecrübe eden var mı?

tüm topici okumadım ama şöyle diyim bir kız olarak ben arkadaşlarıma takılmayla karışık "naber lan serseri" gibi yaklaşırken bi arkadaşımda öyle şeyler yoktur direk "naber canım, naber hayatım" falan der. herkese canım demem o zaman bir özelliği kalmıyor kanımca.
yani tamamen kişilikle alakalı.

Böğürtlen Güzeli bu oluyor işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...