fizban Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 cuma etiler d&r dan, teknosadan falan alacam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 bakalim dnr da kactan koyucaklar oyunu min 100 diorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhyolfCharedtes Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Şuan patch serverında bi sorunmu var downloading patch information ekranında kalıyor ve oyuna giremiyorum bi çaresi varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 patchleri biri rapidlese ya süper olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 O bana da oldu, birkaç kez aç kapa yaptım oyunu, düzeldi. (aç kapa yaptığımdan mı patch sunucusundan mı düzeldi bilemiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 tunch said: wii de tennis oynasalardı :) tennis oynuolardı zati:X herneyse en azından dosta gelicekmiş kesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 sunthewhich said: Fury'de bir kanal var mı toplandığınız ? Priest'imi açıyorum şimdi orda. Chat kanalı açmayı bulamadık. Komutu vardır belki, bir bilsek kurarız Turk diye falan. Benim oyunda en sıkıldığım nokta ölünce hemen whisper atan bebeler oldu, madem ölünce ağlayacaksın pvp sunucusunda işin ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 arcane said: sunthewhich said: Fury'de bir kanal var mı toplandığınız ? Priest'imi açıyorum şimdi orda. Chat kanalı açmayı bulamadık. Komutu vardır belki, bir bilsek kurarız Turk diye falan. Benim oyunda en sıkıldığım nokta ölünce hemen whisper atan bebeler oldu, madem ölünce ağlayacaksın pvp sunucusunda işin ne. ahaha sen ciddi misin? ne yazdılar peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ben iyi adami oynuyorum genelde. normalde dalmiyorum kimseye, bana dalarlarsa ancak daliyorum hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Bende dalmıyorum bana dalarlarsa yada üzerinde mob varken birine dalarlarsa yardım olsun diye dalıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Pom cidden siliyormuş bu arada, çok beğendim. Class'ın esas olayı main healer'lık ama gayet iyi dmg yapıyor. Melee classlar yanıma yaklaşamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 bakım 1 saat daha uzamış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Yahu prime time'da bakım mı yapılır. Sabahtan beri işim gücüm var diye oynayamadım. Bütün gün akşam olsun da bir iki saat oynayabileyim diye bekledim. Bütün günümü batırdın Funcom. İnsan sunucuların tenha olacağı zamanlarda yapar bakımı. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 yaw nedenleri de harfi harfine aynı, copy-paste'le geciktiriyolar eheh, biraz yaratıcılık lutfen =)... edit: mirage, bitirdin mi bari tezini eheh =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mirage said: Yahu prime time'da bakım mı yapılır. Sabahtan beri işim gücüm var diye oynayamadım. Bugün gün akşam olsun da bir iki saat oynayabileyim diye bekledim. Bütün günümü batırdın Funcom. İnsan sunucuların tenha olacağı zamanlarda yapar bakımı. :/ kesinlikle katılıyorum eu ve us serveların kesinlikle ayrı zamanlarda bakıma girmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 isin gucun yoksa bekle 12 ye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 kfg, bir kaç günüm kaldı. Cuma sabahı bitirmiş olmam lazım. Dokuz haftadır uğraşıyorum çok seviniyorum biteceği için. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 offf off bugunu bitirdim ben yarın iş var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ne ağladınız be insanlar aylarca 10 sn de bir düşen clientlar çalışmayan questler ram i bitiren leakler,rollbackler char wipelar altında test etti bukadar ağlamadı daha oyun dün çıktı tabiki bütün serverları aynı anda indirecekler adamlar hıyar değil eu da prime timeda herzaman server kapatsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 test degil cunku artik, parasi verilmis urun, duzgun servis bekliyo musteriler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 tamam adamlar bakıma almışlar serverı her oyunda olan birşey sorun ne blizzard wow serverlarını 3 gün kapattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ağlayan yok en azından kendi adıma ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mighty_THoR said: ne ağladınız be insanlar aylarca 10 sn de bir düşen clientlar çalışmayan questler ram i bitiren leakler,rollbackler char wipelar altında test etti bukadar ağlamadı Onlar gönüllü olarak oyunu test etmek için başvurdu. Gönüllü olarak test etmeyi kabul ettiysen ağlayamazsın tabii ki. Oyun çıktıktan sonra parayı basıp almışsan, en ufak sorun çıktığında her türlü ağlama hakkı senindir. Kapalı sunucunun açılmasını beklemek için vermedik parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 cogunuz deneyimli mmo oyuncusu degilmi? oyunun ilk haftalarinda bu gibi seylerle daha cok karsilasacagiz biliyorsunuz. zamanla gececektir.. para verildi diye hosgorusuz olacagiz diye bir sey yok... sabir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ya server'ı bakıma almalarından ziyade, son anda(lafın gelisi degil direk son anda) ertelemelerine delleniyorum ben... bastan 12'de acıcaz server'ları deseler, beklemeyecem yatıcam belki, 11'e kadar bekliyoruz sonra 1 saat daha ertelendi... bunu open beta'nın acılısında da yaptılar, early access'in acılısında da yaptılar :... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar