Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son saatler [early access]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sunthewhich said:
Fury'de bir kanal var mı toplandığınız ? Priest'imi açıyorum şimdi orda.

Chat kanalı açmayı bulamadık. Komutu vardır belki, bir bilsek kurarız Turk diye falan.

Benim oyunda en sıkıldığım nokta ölünce hemen whisper atan bebeler oldu, madem ölünce ağlayacaksın pvp sunucusunda işin ne.
Mesaj tarihi:
arcane said:
sunthewhich said:
Fury'de bir kanal var mı toplandığınız ? Priest'imi açıyorum şimdi orda.

Chat kanalı açmayı bulamadık. Komutu vardır belki, bir bilsek kurarız Turk diye falan.

Benim oyunda en sıkıldığım nokta ölünce hemen whisper atan bebeler oldu, madem ölünce ağlayacaksın pvp sunucusunda işin ne.

ahaha sen ciddi misin? ne yazdılar peki?
Mesaj tarihi:
Yahu prime time'da bakım mı yapılır. Sabahtan beri işim gücüm var diye oynayamadım. Bütün gün akşam olsun da bir iki saat oynayabileyim diye bekledim. Bütün günümü batırdın Funcom. İnsan sunucuların tenha olacağı zamanlarda yapar bakımı. :/
Mesaj tarihi:
yaw nedenleri de harfi harfine aynı, copy-paste'le geciktiriyolar eheh, biraz yaratıcılık lutfen =)...

edit: mirage, bitirdin mi bari tezini eheh =) ?
Mesaj tarihi:
Mirage said:
Yahu prime time'da bakım mı yapılır. Sabahtan beri işim gücüm var diye oynayamadım. Bugün gün akşam olsun da bir iki saat oynayabileyim diye bekledim. Bütün günümü batırdın Funcom. İnsan sunucuların tenha olacağı zamanlarda yapar bakımı. :/

kesinlikle katılıyorum eu ve us serveların kesinlikle ayrı zamanlarda bakıma girmesi lazım
Mesaj tarihi:
ne ağladınız be

insanlar aylarca 10 sn de bir düşen clientlar çalışmayan questler ram i bitiren leakler,rollbackler char wipelar altında test etti bukadar ağlamadı

daha oyun dün çıktı tabiki bütün serverları aynı anda indirecekler adamlar hıyar değil eu da prime timeda herzaman server kapatsınlar
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:
ne ağladınız be

insanlar aylarca 10 sn de bir düşen clientlar çalışmayan questler ram i bitiren leakler,rollbackler char wipelar altında test etti bukadar ağlamadı

Onlar gönüllü olarak oyunu test etmek için başvurdu. Gönüllü olarak test etmeyi kabul ettiysen ağlayamazsın tabii ki. Oyun çıktıktan sonra parayı basıp almışsan, en ufak sorun çıktığında her türlü ağlama hakkı senindir. Kapalı sunucunun açılmasını beklemek için vermedik parayı.
Mesaj tarihi:
cogunuz deneyimli mmo oyuncusu degilmi? oyunun ilk haftalarinda bu gibi seylerle daha cok karsilasacagiz biliyorsunuz. zamanla gececektir..

para verildi diye hosgorusuz olacagiz diye bir sey yok...

sabir :)
Mesaj tarihi:
ya server'ı bakıma almalarından ziyade, son anda(lafın gelisi degil direk son anda) ertelemelerine delleniyorum ben... bastan 12'de acıcaz server'ları deseler, beklemeyecem yatıcam belki, 11'e kadar bekliyoruz sonra 1 saat daha ertelendi... bunu open beta'nın acılısında da yaptılar, early access'in acılısında da yaptılar :...
  • Yeni Oluştur...