Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son saatler [early access]

Apache

Öne çıkan mesajlar

sunthewhich said:
Fury'de bir kanal var mı toplandığınız ? Priest'imi açıyorum şimdi orda.

Chat kanalı açmayı bulamadık. Komutu vardır belki, bir bilsek kurarız Turk diye falan.

Benim oyunda en sıkıldığım nokta ölünce hemen whisper atan bebeler oldu, madem ölünce ağlayacaksın pvp sunucusunda işin ne.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:
sunthewhich said:
Fury'de bir kanal var mı toplandığınız ? Priest'imi açıyorum şimdi orda.

Chat kanalı açmayı bulamadık. Komutu vardır belki, bir bilsek kurarız Turk diye falan.

Benim oyunda en sıkıldığım nokta ölünce hemen whisper atan bebeler oldu, madem ölünce ağlayacaksın pvp sunucusunda işin ne.

ahaha sen ciddi misin? ne yazdılar peki?
Sosyal ağlarda paylaş

Mirage said:
Yahu prime time'da bakım mı yapılır. Sabahtan beri işim gücüm var diye oynayamadım. Bugün gün akşam olsun da bir iki saat oynayabileyim diye bekledim. Bütün günümü batırdın Funcom. İnsan sunucuların tenha olacağı zamanlarda yapar bakımı. :/

kesinlikle katılıyorum eu ve us serveların kesinlikle ayrı zamanlarda bakıma girmesi lazım
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:
ne ağladınız be

insanlar aylarca 10 sn de bir düşen clientlar çalışmayan questler ram i bitiren leakler,rollbackler char wipelar altında test etti bukadar ağlamadı

Onlar gönüllü olarak oyunu test etmek için başvurdu. Gönüllü olarak test etmeyi kabul ettiysen ağlayamazsın tabii ki. Oyun çıktıktan sonra parayı basıp almışsan, en ufak sorun çıktığında her türlü ağlama hakkı senindir. Kapalı sunucunun açılmasını beklemek için vermedik parayı.
Sosyal ağlarda paylaş

ya server'ı bakıma almalarından ziyade, son anda(lafın gelisi degil direk son anda) ertelemelerine delleniyorum ben... bastan 12'de acıcaz server'ları deseler, beklemeyecem yatıcam belki, 11'e kadar bekliyoruz sonra 1 saat daha ertelendi... bunu open beta'nın acılısında da yaptılar, early access'in acılısında da yaptılar :...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...