Xo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 başlardım ama mmo ya tövbeliyim fsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 off off finaller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Garip bu bug var bende anlamadim. yazi karakterleri fln. gozukmuyor. yerine sekiller var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 efsane topıc :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 -bu ne saçma hayat, bu ne dingil hayat ya, bu ne kopuk hayat, bu ne manyak yaşam tarzı ya, bu ne bohem ya.. hayvan herif resim çektircem diye peşinden koşturdu az önce beni.. kesinlikle istiyorum bunlardan bi tane edit: biraz offtopic ama heycandan koyuverdim kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 yakisikliymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 iyide orası conarch village değil mi 20+ zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Oyun tamamen stabil hale gelmiş. Loading inanılmaz azalmış, betada 15-20 saniye en iyi haldeyken. Şimdi 5-6 saniyede yüklüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Bu arada gorunuse gore Fury, AoC'un Burning Legion'i olmus euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 PVP ne durudma böle genk menk den quest yapamama gibi bi durum ortaya çıktı mı? Neler dönüo insanlar neler yapio bi anlatsanız PVE ve PVP serverlarından ayrı ayrı rapor alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 PVP'de sürekli herkes birbirine daliyor. 1v1 lerde genelde aliyorum guardian olarak. özellikle bazi 2li 3lü gruplar var onlara karsi zor. yani hide yapamayan classlarla oynayinca quest yapmak zorlasiyor biraz. ama yapiliyor eninde sonunda, dert etmiyorum. ama rogue archetype indeki classlarla (assasin, barbar, ranger) cok daha kolay olur. su da var level 20'ye kadar night mode'da (single player) takilinabilir ama aksiyona daldim ben direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Haydaa, Anatolian Sunrise geldi aklima smdi Elufulec falan yazinca boyle, cok canim cekti ya yapmayin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Elufulec said: su da var level 20'ye kadar night mode'da (single player) takilinabilir ama aksiyona daldim ben direk. day questlerini night mode da yapamıyosun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 bu arada oyunda transportason nasıl? taxi dir recall dur heartstone dur teleportationdır falan bişiler varmı? yoksa koşuyomuyuz paso koşalım paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Penthesilea said: Haydaa, Anatolian Sunrise geldi aklima smdi Elufulec falan yazinca boyle, cok canim cekti ya yapmayin :) haha ne günlerdi ya cok fena dagildik sonra B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 GwindonSurion said: Elufulec said: su da var level 20'ye kadar night mode'da (single player) takilinabilir ama aksiyona daldim ben direk. day questlerini night mode da yapamıyosun ama evet ama grind yapabiliyosun yine de. ben yapmam da ganklenmek istemeyenler icin bi opsiyon olabilir. Cuce said: bu arada oyunda transportason nasıl? taxi dir recall dur heartstone dur teleportationdır falan bişiler varmı? yoksa koşuyomuyuz paso koşalım paso heartstone un dengi var. transport olayi botlar var instant transport ediyor wowdaki gibi gemiye binmiyosun. mountlari daha alamadik tabi. o yüzden kosuyoruz paso. ama mountlar zaten daha yavas gidiyomus diye duydum. onun disinda sprint olayi var depari basma yani, ama stamina yiyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Cuce said: bu arada oyunda transportason nasıl? taxi dir recall dur heartstone dur teleportationdır falan bişiler varmı? yoksa koşuyomuyuz paso koşalım paso hasta misin agali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 hiç pvp ye bulaşmadan lvl 80 olmanın yolu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 o nasil oluyor. pve serveri? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 yok pvp serverında açıkcası gerçekten ihtiyaç duyuldu kanısına varmadıkça dillendirmek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 dillendir plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 O zaman sana bizimle paylaşmadığın için teşekkür ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 arkadaşlar oyunun stabilitesi ne durumda? Performans olarak open-beta ile biraz kıyaslayabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 open beta ile daglar kadar fark var. öncelikle cok daha fazla fps aliyorum, nerdeyse betadakinin iki kati kadar. ve daha stabil, bikac tane crash aldim gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Bir kaç yorum okudum, open beta ve stress testeki oyunla çok farklı olduğunu söylüyorlar doğrumu? Gerçekten iyi bir release olmuş mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar