sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 tunch said: bi de üstüne 150 mb patch indiriyorum şu anda! ben 714mb indiriyorum ! konuşma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 duel me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Ben çatır çatır oynuyorum şu anda tek bi sorun bile yok ne bir patch nede login problemi ve bekleme>:D< tabi close beta:D:D acaba cb yi ne zaman kapatacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 ben kapattim oyunu demin mal gibi simdi queue bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 abi birde queue'mi var off :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 yarın sabah oynarız artık oyunu nahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 alt+tab yapinca crash yedim. demek ki yapmiycakmisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 razzRaziel said: Ben çatır çatır oynuyorum şu anda tek bi sorun bile yok ne bir patch nede login problemi ve bekleme>:D< tabi close beta:D:D acaba cb yi ne zaman kapatacaklar CB ftw :) buradakiler awakening II lerde takılacaklar mı acaba CB da çalışmıyordu 2 saat önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhyolfCharedtes Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Şifre problemi nası çözülüyor bilgisi olan varmı bendede hatalı şifre diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 çözülmüyor. e-mail atıp bekliyosun :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 DÜZELDİ FAK YEAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Thebestfb said: Sifre sorunu bende yasadım deneyın oluo bı kac kere deıstırdım sıfreyı. demişti ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 iiki 4mbit almışım zamanında, 20dk sonra geliyorum şaka yapmazsa oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mighty_THoR said: razzRaziel said: Ben çatır çatır oynuyorum şu anda tek bi sorun bile yok ne bir patch nede login problemi ve bekleme>:D< tabi close beta:D:D acaba cb yi ne zaman kapatacaklar CB ftw :) buradakiler awakening II lerde takılacaklar mı acaba CB da çalışmıyordu 2 saat önce 23nde kapatıyorlarmış bu arada.. bence awakening2de takılsın en azından 23üne kadar:D yok öle ea alıp fark açma olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 1 tane US 1 tane EU 2 pvp serverı daha açıldı Battlescar EU serverının ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 be pvp serverları nasıda dolmus yeni char actırmıyo furry de :( dısarda kalanlar ne yapcak şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Windsoul bir normal, bir heavy oluyor, onda yer yakalayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyrwenn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 oyuna girdiğimiz ii oldu tabi.. pvp serverlarının hepsi dolu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhyolfCharedtes Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Furryde açamıyoruz beklesek açabilirmiyiz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 bu early access şimdi he. peki normal box alıp kurarak ne zaman girebiliriz fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 ne yani 23nde normal box aldığımızda furyde yer kalmadığı için giremicez mi???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 açarlar spot merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 zate yeni açılan serverda başlarım bn işim olmaz furryde falan. 20 sinde mecburen açıcaklar server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 ses kesildi yalnız. herkes level moda girdi fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Inanilmaz canim cekti, finaller bitince baslasam mi ne WoWu satip sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar