Apis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Evet oyundaki herşeyi ciddi ciddi tartışıp duruyoruz. Biraz kafa dağıtalım... Ve evet biliyorum Paticik Warhammer sitesinde varlar. E ne olmuş? Bilmeyenler baksın. =) Kim ne derse desin; Witchunterları seveceğim sanırım... Dwarf mantalitesi ve gnomelar. Şimdi kasıklara çalışıyoruz çocuklarım. Excellent! Sanırım tüm oyun, kitap vs. lerde Dwarfların üç şeyi daima ortak; Boyları, sakalları... Spicy Food! Teen rating sansürleri. Bence Warhammeri gerçek anlamda mahvedebilecek durumlar... Philantropy: Hayırseverlik, insanseverlik. Might warmachines! Bunu bilmeyen yoktur herhalde. Bir klasik... Korkarım Quest sistemi daima aynı kalacak... Cinsiyet ayrımcılığı ve Female karakterlere seksi zırhlar meselesi... Günümüzün fantastik kurgu sorunu sanırım; Katılın... Hepimiz biliyoruz ki gerçektende var böyle birşey; Forumların kalitesi? Evet ben bunu yaşadım; İşte bütün oyunlarda saçma ve anlamsız bulduğum şey; Bak bu da başka sinir olduğum birşey. Dwarfların sevdiğim başka bir özelliği; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 secretlivesofmobs.com deyip bıraksaydın keşke. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar