SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Uzun süredir yeni albümü için sessizliğe bürünen Hande Yener, “Hipnoz” adını verdiği 6′ıncı albümünün çalışmalarını tamamladı.Albüm çok yakında müzik marketlerinde.. nettten copy paste yaptım ne yazım şimdi hakkında bi saat dedim. neyse handeyi severiz bekliyoruz. http://www.dailymotion.com/video/x5fx4q_hande-yener-hipnoz-full-wwwrugzocom_music Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ben bu kadının tarzını seviyorum X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 arkadaki melodi yabancı gelmedi hiç ama....cıkaramadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Kim bilir gene nası bi tarz yaratmaya çalıştı. Ne oldum delisi kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Güzel olmuş gibi. Adresteki şarkı çok kötü kayıt edilmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 razzo said: arkadaki melodi yabancı gelmedi hiç ama....cıkaramadım... +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_Bilal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 bu kadını çok beeniyorum helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Bir topic'de bu kadar balon görünce afalladım.. Şarkı kaydı gerçekten kötü, ama hande iyi yolda yaaa. Baya başarılı son albumler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 şurdan da dinleyebilirsiniz: http://www.punkreas.org/2008/05/hande-yener-hipnoz.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Cons said: süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 SoulCube said: neyse handeyi severiz bekliyoruz. genel konuşmayalım =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 arkadaki melodi owner of a lonely hearth gta dada vardı belki ordan tanıdık geldi bu kadın cidden çok güzel müzik yapıyor bu ülke standartlarına göre helal olsun diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 çok fıkır fıkır şıkır şıkır bomba gibi sahne performansıda çok iyi hele saçları çok şeker olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B_E_G_A Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ArchangelTanwen said: çok fıkır fıkır şıkır şıkır bomba gibi sahne performansıda çok iyi hele saçları çok şeker olmuş :) +4 bomba olmuş yaa albüm budur bu kadın işini biliyor o kadar çamur attılar ama işte güneş balçıkla sıvanmazki ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 nefret ediyorum bu kadından iğrenç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 şarkıları nefis.her yaz dinletio kendini. ama nerde o eski hande yener.pembe kırmızı yeşil saçlı değilde sarışın insan gibi giyinen :) slow şarkılarıyla adamı deli eden.hani tamam deişik muzikler yapıosun.ama aradayada 2-3 tane güzel slow koyuver eskis igibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 tempo düşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 evet hipnoz neysede diğerleri olamamış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 pinokyo ne güzelmiş yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar