ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Antimodes52 said: ShadowFury, sigara kullanımı hala yasal, uyuşturucu kullanımı yasal değil. Eminim aradaki farktan haberin vardır? Uyuşturucu aleyhine yasa çıkarılmamış olsa uyuşturucu da yasal olurdu, evet böyle bir fark var. Şimdi de sigara aleyhine yasa çıkıyo. Yani aradaki fark o kadar büyük değil, tek fark sigarayı toptan yasaklamak yerine kullanım yerlerini kısıtlıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 ülkede her yer açık alana dönüşecek sanırım :D güzel oldu bu sigara yasağı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Ben buna yakarım bi sigara. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 ShadowFury said: Antimodes52 said: ShadowFury, sigara kullanımı hala yasal, uyuşturucu kullanımı yasal değil. Eminim aradaki farktan haberin vardır? Uyuşturucu aleyhine yasa çıkarılmamış olsa uyuşturucu da yasal olurdu, evet böyle bir fark var. Şimdi de sigara aleyhine yasa çıkıyo. Yani aradaki fark o kadar büyük değil, tek fark sigarayı toptan yasaklamak yerine kullanım yerlerini kısıtlıyolar. çok güzel özetlemiş durumu arkadaş. uyuşturucu yasak sıgarada yasak. ikiside yasak aradaki fark ne? birini devlet koymuş diğerini başka bi şeymi koyuyor? yasağı direk koymak yerine alıştıra alıştıra koyuyorlar kademe kademe. buda çok doğal bi davranış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 sigarayi tamamen yasakliyamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 özel kuruluşlarda sigara içmenin yasak olması çok saçma. rahatsız olan bir insanım, ama düşünüyorum bir bar sahibi olduğumu, sigara içmek yasak falan. yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 İÇMEYİN SPERMLERİNİZ ÖLÜYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 DUNYANIN IYILIGI ICIN, ICELIM O ZAMAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 fizban said: özel kuruluşlarda sigara içmenin yasak olması çok saçma. rahatsız olan bir insanım, ama düşünüyorum bir bar sahibi olduğumu, sigara içmek yasak falan. yok artık.evt sıgara içilebilir alan diye nitelendirilecek yerler yapılabilir bencede. barlar klupler gibi.. hatta burda kimyasal olmamak kaydıyla uyuşturucuda kullanılabilir bence. (zaten kullanılıyor ya..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 ne dion joker ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 tezgahlarda da şırınga satılsın istiyorsan joker. yuh artık ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 ben bıraktım yasaklansın. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 biraz saçmalıklar olsa da tamamen destekliyorum,hatta çok sevindim.sigara içilen/içilmeyen bölümlerin düzgün yapılabileceğine ve denetlenebileceğine inanmıyorum o yüzden saçma gibi gelse de toptan yasaklamak en iyisi bence. ayrıca barlarda yasaklanmasının saçma olduğu söylenmiş,neden?barlara sigara içmeyen insanlar gitmiyor mu? sigara yasaklanıyorsa alkol de yasaklansın,o da zarar veriyor denmiş.alkolün zararlı olduğu doğru,ama onun zararı içen kişiye.evet içip sapıtanlar,kararında içemeyenler var ama her içen sapıtıyor demek değil bu. yani demek istediğim sigaranın çevresine zarar vermesi için öküz bir kişilik gibi ekstra birşeye gerek yok,ama alkol alan herkes sapıtmaz o içen kişiyle alakalı. ek:ha şeye bende katılıyorum mesela,kendi yurt odanda bile içememen çok salakça ama çıkaracakları yasanın mükemmel olması da beklenemezdi heralde buna da şükretmek lazım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 işte bütün'ü göremediğiniz için abes geliyor dediklerim.. (bknz. netherland) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Peki nargilede yasaklandımı? cafelerde içemeyecekmiyiz artık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 dünya sağlık teşkilatının son yayımladığı rapora göre nargile dumanı sağlığa zararlı kimyasallar ihtiva etmiyormuş. bu sebeple nargile içimesine mani olacak bir kanun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 huun ciddimisin? nargileye yasak gelmicek mi cidden? edit: sevindirik oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 said: sevindirik oldum Bendeee :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 huun said: dünya sağlık teşkilatının son yayımladığı rapora göre nargile dumanı sağlığa zararlı kimyasallar ihtiva etmiyormuş. bu sebeple nargile içimesine mani olacak bir kanun değil. Son zamanlarda aldığım en iyi haber :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Abicim geçen bi bara gittik. Eve geldim leş gibi kokuyorum pantolon dahil üzerimde ne varsa neredeyse kağıt paraya kadar doğruca çamaşır makinesine atmak zorunda kaldım. Ne zorundayım ben başkalarının bencilliği yüzünden böyle kokmaya? Çıksınlar dışarıda içsinler ne halt yiyorlarsa yesinler onlar oldukça ben bara gidemeyecek miyim? Doğru bir karar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 iyi oldu iyi... yaşasın yeşilaycı hareket!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Earenwen said: huun ciddimisin? nargileye yasak gelmicek mi cidden? edit: sevindirik oldum yine bi kılıfa uydurup yasak getirirler. kafalarına ne eserse yapabileceklerini sanıyolar ya ondan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Nargile tütünlü mamüller kapsamına girmiyor mu ki? Ben, giriyor diye biliyorum; o da yasaklanacak. Güzel olarak... Yah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 uzun vadeli insanlar alışır mı bilemem ama bu zaman geçene kadar halkın çoğunluğu nedeniyle var olan ancak uygulanamayan hükümler arasına girer bence böyle olursa zaten kanunu sessiz sedasız yok etmeye kalkışırlar. bu polisle, bu adalet düzeniyle zannetmiyorum uygulansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar